Spune stop ingrijorarii legate de problemele tenului!

Ai încercat multe produse dar încă te deranjează tenul gras predispus la acnee? Orice ai face tenul tău are un luciu neplăcut și nu poți scăpa de coșuri? Atunci te sfătuim să încerci noua serie Normaderm de la Vichy. Acesta este potrivită pentru femeile mature care au o piele problematică.

ten matur

O piele frumoasă și sănătoasă este fundamentală, iar în cazul în care aceasta nu este pe placul tău atunci poate fi un factor de stres. În tratamentul acneei la maturitate, este important să realizăm că pielea adulților este complet diferit de cea a adolescenților. Prin urmare, este necesar să fie tratată corespunzător. Mai presus de toate, ea are nevoie de o îngrijire facială complet diferit.

Pentru adolescenți acneea este o fază a perioadei de pubertate, în timp ce, pentru adulți este percepută ca un factor negativ ce devine handicap. Prin urmare trebuie ca să tratezi această acnee cu produse speciale și mulțumită Vichy acest lucru este posibil.

În primul rând, trebuie să înțelegi care este cauza acestei probleme și care sunt simptomele specifice. Cu trecerea anilor, pielea noastră se regenerează mai greu, ca să scapi de problemele pielii este din ce în ce mai dificil. Laboratoarele Vichy au venit în ajutor cu noua gamă Normaderm, adaptată special pentru adulți, rezolvând orice problemă a acneei sau a tenului gras.

Care sunt cauzele apariției acneei la maturitate?

Calitatea pielii este afectată de mai mulți factori. În primul rând, există factori interni, cum ar fi genetica, flora bacteriană și ciclului hormonal - până la 83% dintre femei au confirmat că imperfecțiunile sunt în legătură cu ciclul menstrual. Mare influență asupra pielii noastre au, de asemenea, factorii externi. Printre aceștia se numără lipsa somnului, fumatul, stilul de viață, poluarea, razele UV și stresul. Așadar, evită-le cât poți de mult.

Normaderm va schimba viața ta!

Dacă ai peste douăzeci, treizeci sau peste șaizeci de ani și încă te confruntați cu acneea, cauza nu este parțială, ci se datorează în totalitatea acestor factori. Laboratoarele Vichy s-au concentrat intens pe această situație și a venit astfel cu noua formulă de îngrijire Normaderm, care a fost dezvoltată pentru a oferi femeilor control asupra pielii lor și pentru a le schimba viața. Normaderm este o îngrijire cuprinzătoare ce rezolvă toate problemele care îți vin în minte - hidratare, coșuri, pete pigmentare, suprafața pielii și porii.

Gama Vichy Normaderm este foarte eficientă având o combinație potrivită de substanțe active, care a apărut după 11 ani de cercetare și a dus la 13 brevete.

Substanțele active din Normaderm

  • Absorbirea luciului cu Air Licium - este compus 99% din aer care fost dezvoltat în cercetarea spațială și este cel mai ușor din lume.
  • Corector de imperfecțiuni Phe Resorcinol - are proprietăți semnificative depigmentare și capacitatea de a reduce formarea de melanină.
  • Reducerea coșurilor ca urmare a unei combinații de acid salicilic și LHA - curăță profund și calmează pielea cu tendință spre imperfecțiuni.
  • Glicerină pentru confortul pielii - pentru o hidratare de lungă durată de 24 de ore, ce nu lasă pielea grasă.

Ce îți recomandăm?

Vichy Normaderm include o gamă largă de produse extraordinare, apă micelară, cremă pentru îngrijire și tratament Hyaluspot.

Gama Vichy Normaderm

 

Apa micelară Vichy Normaderm

Curăță delicat tenul gras și problematic, dar și zona ochilor. Îndepărtează machiajul. Produsul se clătește (nu este un leave in). O folosesc și eu, astfel că o recomand cu încredere.

Crema pentru îngrijire împotriva imperfecțiunilor Vichy Normaderm

Hidratează continuu și hrănește pielea. Uniformizează, catifelează și matifiază pielea. Previne extinderea porilor. Are o textură luxuriantă.

Tratamentul topic pentru acnee Hyaluspot

Tratamente specifice pentru imperfecțiunile locale. Izolează de alte imperfecțiuni ale pielii și previne contaminarea. Au efecte antibacteriene, relaxează porii, elimină inflamația, și previne apariția cicatricelor. Ajută la întinerirea pielii.

 

 

Lidia