Sfaturi ușoare pentru trezirea tenului obosit și fără culoare

Aveți senzația de piele ternă și obosită, de parcă ar fi fără pic de energie? Credeți-ne, nu sunteți singura. În acest anotimp rece, în care tenul este mereu expus la fluctuațiile de temperatură, nu este deloc ușor. În plus, atunci când se adaugă și oboseala sau prea puțin somn, devine o mare problemă.

Însă nu disperați! Ajunge doar să încercați câteva sfaturi ușoare și să adăugați, în rutina dvs. de zi de zi, câteva produse cosmetice revitalizante. Acestea vor oferi tenului energia și strălucirea sa pierdută, îl vor netezi și îl vor revitaliza.

notino, produse pentru tenul matur

Îndrăgostiți-vă de apa rece

Cel mai ușor și cel mai rapid mod de a trezi tenul într-o clipită și de a înlătura cearcănele de sub ochi este să vă clătiți fața, de mai multe ori, cu apă rece, imediat după ce vă treziți. Dacă reușiți să rezistați, puteți să lăsați și ochii deschiși. Apoi aplicați produsele de îngrijire, care vă vor trezi și vor netezi tenul. Setul cosmetic pentru ten obosit, Clinique iD for Fatigue conține un gel hidratant și un concentrat energizant special. Această combinație eficientă va conferi, garantat, fiecărei celule o doză rapidă de energie.

Încercați un masaj scurt

Masajele au multe beneficii –⁠ acestea măresc fluxul sanguin, reîmprospătează tenul și stimulează circulația limfatică. Puteți să folosiți mâinile sau să încercați accesoriul de masaj, cu efect răcoritor, Korika Tools, care va elimina, într-o clipită, cearcănele și va răcori și va calma tenul. În timpul masajului puteți să adăugați și un ser, pentru a economisi timp în următorul pas de îngrijire.

Conferiți tenului vitamine

Mai ales în lunile reci, atunci când întregul organism nu este expus destul la soare, este foarte important să nu uităm de vitamine. Vitaminele C, D și A sunt de bază. Însă, cum ar fi să încercați un tratament intens pentru ten, care conține ingrediente în concentrație mare și este ca un mic miracol. Noi recomandăm tratamentul intens, de 7 zile, cu vitaminele A, C și E Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules. Este vorba de un tratament lipozomal, conținut în fiole, care va înlătura nuanța cenușie a tenului și oboseala, în doar o săptămână. În plus, acest tratament va hidrata tenul și îi va conferi o strălucire naturală radiantă.

produse pentru pielea matură

Cele mai bune 4 ajutoare pentru revitalizarea tenului obosit:

Pentru ten deshidratat

Unul dintre motivele principale pentru un ten tern și fără culoare este hidratarea insuficientă; de aceea, puteți să vă luptați cu acest aspect neplăcut chiar și la 25 de ani. Este necesar să nu uitați să conferiți tenului, regulat, dimineața și seara, o doză mare de hidratare. Crema gel pentru ten deshidratat, Clinique Moisture Surge 72-Hour va deveni cel mai bun prieten al tuturor femeilor, cu orice tip de piele, indiferent de vârstă. Aceasta are o consistență ușoară, dar, mai ales, hidratează tenul în profunzime și îi conferă o hidratare pe termen lung, datorită căreia tenul dvs. va fi, pe zi ce trece, mult mai fin și strălucitor.

Împotriva cearcănelor și a pungilor de sub ochi

Oboseala se manifestează cel mai mult în zona din jurul ochilor. De aceea, calmați-vă ochii cu o mască cu gel răcoritoare, pe care o puteți păstra în frigider. Dacă nu dețineți acest tip de mască, ajunge doar ca seara să puneți două lingurițe din metal în frigider și, dimineața, să le aplicați câteva minute pe ochi. La fel de bine funcționează și pliculețe de ceai negru răcite: datorită antioxidanților și a cafeinei conținute în acest ceai, se reduce mărimea pungilor de sub ochi și se elimină oboseala sau iritația. Înainte de a pleca afară, nu uitați să aplicați un tratament pentru ochi, cu efect răcoritor, cum ar fi Shiseido Waso Eye Opening Essence. Aceasta cremă este perfectă și ca bază sub machiaj.

Pentru o mână de ajutor instantanee, după o noapte fără somn

Nu ați dormit bine, dar vă așteaptă o ședință importantă - sau, poate, o întâlnire? Bazați-vă pe balsamul pentru iluminarea instantanee Estée Lauder Revitalizing Supreme +. Acest balsam conține pigmenți cu efect strălucitor, care vor conferi tenului o strălucire nemaipomenită, imediat după aplicare. La fel de eficientă este și masca textilă cu cărbune activ Glamglow Bubblesheet, care, în doar trei minute, va elimina orice impuritate sau urmă de machiaj de pe ten, îi va reda tenului strălucirea pierdută și va curăța porii.

Zece reguli pentru combaterea tenului obosit:

1. Demachiați-vă mereu seara și aplicați un tratament special de noapte, cum ar fi o cremă, un ulei sau o mască.
2. Nu stați trează până târziu; culcați-vă înainte de miezul nopții și mereu la aceeași oră.
3. După-amiază, reduceți consumul de cafea și seara, consumul de alcool.
4. Dormiți într-o cameră bine ventilată și complet întunecată.
5. Încetați să folosiți mobilul sau laptop-ul cu două ore înainte de a vă culca. Aceasta fiindcă lumina albastră influențează nu doar calitatea somnului, ci și starea tenului. Dacă este nevoie, folosiți ochelari cu lentile portocalii, care filtrează lumina albastră.
6. Mobilul și laptop-ul nu își au locul în dormitor.
7. Spălați-vă fața în fiecare dimineață cu apă rece și aplicați produse de iluminatoare.
8. Folosiți un peeling delicat, o dată la două săptămâni.
9. Încercați să petreceți măcar o jumătate de oră pe zi afară.
10. Faceți sport regulat.

Fiecare femeie se poate lupta, câteodată, cu tenul obosit. Este suficient doar să aveți un regim de viață sănătos și să includeți, în rutina dvs. de îngrijire zilnică, produsele corecte, care vor conferi tenului energia și strălucirea pierdute. Vă putem garanta că pielea obosită și fără pic de viață nu va mai avea nicio șansă.