School of Beauty prezintă: Look-ul de Revelion

machiaj de revelion

Crăciunul a trecut. Sperăm că pentru tine fost liniștit și vesel și că ai găsit sub pom o mulțime de cadouri parfumate frumoase. Acum a venit momentul să te pregătești pentru ultima petrecere din anul 2017 – noapte de Anul Nou. Indiferent cum o serbezi, ți-ar putea fi utile câteva sfaturi de la Terry Makeup Tutorials, ca să ai un look superb de Revelion. Așadar, să începem!

  1. Din paleta Nude de la theBalm, folosește nuanța bej mat și aplic-o în cuta ochiului, pentru accentuarea acesteia. Astfel ochii devin mai mari și privirea mai intensă. 

paleta nude thebalm

  1. Apoi aplică umbra mată în nuanța pielii, pe pleoapa de sus și sub sprâncene. Acest lucru scoate și mai mult ochii în evidență.
machiajul ochilor cu fard

  1. Cu ajutorul stiloului cu tuș de la Artdeco, trasează o linie felină intensă, care va da ochilor tăi un aspect senzual. 
aplicarea tusului de ochi

 

  1. Peste linie, aplică tușul cu sclipici, tot de la Artdeco. Creionul cu tuș este prevăzut și cu o perie, astfel încât poți aplica sclipiciul, fără nici o problemă, și pe gene. Nu te teme că ai putea exagera. La starea de spirit de Revelion, sclipiciul chiar devine un obligatoriu. ;) 
tus de ochi

 

  1. Pentru un finish perfect, alege un rimel care întoarce frumos genele. Noi am folosit 2000 Calories, de la Max Factor. Pe obraji, aplică un blush discret, care să-ți asigure un look natural, dar nu prea intens. Ideal este blush-ul Lasting Finish de la Rimmel, în nuanța Madeira. 

machiajul ochilor

  1. Având în vedere că ochii sunt mai degrabă discreți la acest look, poți folosi un ruj intens, ca, de exemplu, theBalm, în nuanța Loyal. Pentru ca sclipiciul să reziste pe buze, mai întâi aplici pe întreaga lor suprafață gelul de bază pentru sclipici, de la Pierre René.

aplicarea rujului de buze rosu

  1. În final, aplică sclipiciul de la Artdeco, care te va face regina serii!

ruj de buze cu slipici

  1. Nu uita să-ți fixezi creația cu un fixator de calitate, cum ar fi Infallible, de la L'Oréal Paris. Poți „îmbrăca“ și unghiile într-o ojă festivă, de exemplu în eleganta nuanță Diva, de la Artdeco.

new years eve final look

Acum te poți bucura de seara de Revelion! Toate cele bune în anul 2018 îți urează Terry, de la Aoro by Notino!