Salvatorii vârfurilor despicate? Uleiul de argan și cheratina pentru păr!

Și dvs. vă doriți un păr care să arate, în fiecare zi, ca după o vizită la coafor? Ce bine ar fi! Dar, dacă aveți părul degradat și deshidratat din cauza vopsirii sau a tratamentelor termice, atunci, uneori, oglinda vă arată o „coafură“ a la Albert Einstein. De aceea trebuie să dați o șansă uleiului de argan și cheratinei – două ingrediente care oferă podoabei dvs. capilare o îngrijire de-a dreptul regească.

produse, păr, Notino

Ce sunt uleiul de argan și cheratina?

Cheratina este, de fapt, baza părului nostru – care este alcătuit din cheratină (ca și unghiile, de exemplu) – care îi construiește structura. Datorită acesteia, părul este suplu, puternic și în continuă creștere. Cheratina este responsabilă și de faptul că avem părul drept sau creț! La părul drept, această substanță se formează uniform, în timp ce buclele sunt create de o distribuție inegală a cheratinei.

Uleiul de argan este o substanță de origine vegetală – denumită, pe bună dreptate, aur marocan, deoarece este unul dintre cele mai valoroase ingrediente utilizate în cosmetică. Este bogat în vitamina E, un antioxidant care ne protejează celulele față de influențele nocive. Datorită vitaminei F, uleiul de argan are efect hidratant, încetinind, de exemplu, îmbătrânirea pielii. Cel mai important este însă faptul că poate revitaliza părul și scalpul, la fel ca și pielea!

Îngrijire perfectă pentru părul slăbit și deteriorat

Odată cu vârsta sau sub influența diverselor afecțiuni, structura părului este perturbată și au loc pierderi de cheratină, pe care, desigur, nu le putem influența. Putem însă influența modul în care ne tratăm părul. Îl vopsim, îl decolorăm, îl uscăm cu foehnul, îl îndreptăm cu placa, îl ondulăm… Este clar că nu putem renunța la uscătorul de păr sau la vizitele la coafor, dar, cu atât mai mult, trebuie să ne gândim la o îngrijire de calitate! Tocmai în acest scop, avem la dispoziție cheratina și uleiul de argan.

Ce au în comun uleiul de argan și cheratina?

• Repară cuticula părului pe întreaga lungime, inclusiv vârfurile despicate.
• Fortifică părul slăbit.
• Regenerează și măresc rezistența firului de păr față de influențele externe.
• Măresc elasticitatea.
• Redau părului strălucirea sa frumoasă.

Asigurați-vă, deci, că includeți tratamentul cu cheratină sau cu ulei de argan în îngrijirea regulată a părului, indiferent în ce moduri. Părul dvs. își va reveni la forma sa de zile mari. Nu uitați de rutina potrivită pentru părul dvs. și de produsele de calitate.

TOP 10: Cosmetice pentru păr, cu cheratină și ulei de argan

Aveți părul foarte fin? Încercați șamponul cu ulei de argan L’Oréal Professionnel Mythic Oil, care nu-l împovărează inutil.

Părul uscat și fragil, care trebuie să-și revină după vopsire, sigur va aprecia șamponul Redken All Soft. Pentru un efect mai intens, îl puteți combina cu balsamul Redken All Soft din aceeași gamă.

Kérastase Elixir Ultime este șamponul ideal pentru o un păr mat și obosit, care are nevoie de puțină revitalizare și luciu.

Dacă doriți să încercați un șampon care conține atât cheratină, cât și ulei de argan, Wella Professionals SP Luxe Oil vă va îngriji părul la perfecție. Conține, în plus, ulei de migdale și de jojoba, care intensifică și mai mult suplețea părului!

Dacă, în fiecare dimineață, vă temeți că rupeți pieptenul, ușurați descurcarea și pieptănarea părului folosind șamponul cu cheratină Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy.

Știți bine că îngrijirea părului nu se termină când dați jos prosopul după spălare. Un alt must-have este îngrijirea fără clătire!

Datorită Wella Professionals SP Luxe Oil veți adăuga în părul dvs. ulei de argan, de unde, datorită tehnologiei speciale Lightweight Transform, vă protejează cheratina din cuticule.

Dacă șamponul nu vă este suficient și doriți să străluciți și mai mult, aplicați în mod regulat uleiul Elixir Ultime L’Huile Originale, de la brandul Kérastase.

Pentru netezire perfectă, fortificare și o pieptănare mai ușoară, recomandăm cheratina pentru păr, sub formă de spray, Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy, pe care o puteți combina cu șamponul din aceeași gamă, pentru a vă crea astfel propria terapie cu cheratină.

Nu uitați că părul este adeseori deteriorat de tratamentele termice, de aceea protejați-l cu crema L’Oréal Professionnel Mythic Oil. Aplicați-o fără întârziere, întrucât protecția termică se folosește mai ales în scop preventiv.