Rutina de îngrijire a tenului ulterioară exercițiilor fizice

Tenul dumneavoastră poate să nu fie la fel de încântat de timpul petrecut la sală. Pentru a schimba acest lucru, curățarea tenului după fiecare ședință de exerciții fizice reprezintă măsura cea mai importantă prin care puteți menține sănătatea pielii. Din nefericire, simpla spălare a feței cu mâinile nu mai este suficientă. Citiți în continuare pentru a descoperi cea mai delicată curățare în profunzime și masajul țintit de tonifiere pe care le poate asigura acest dispozitiv smart.

Foreo Luna 3 Notino, Noutatea Foreo Luna 3

Piele curată = Piele fericită

Numele este LUNA 3, marca este FOREO - compania gigant din domeniul produselor de înfrumusețare din Suedia, iar beneficiile sunt excepționale. Dacă vă interesează un aspect radiant și reîmprospătat al tenului, acest dispozitiv electric de curățare pentru față duce curățarea la un nou nivel comparativ cu produsele anterioare. Punctele tactile mai lungi și mai moi de pe perie îndepărtează în mod eficient transpirația, impuritățile și sebumul generate de un antrenament la sală, asta doar cu câteva mișcări la nivelul feței și gata! LUNA 3 vă va ajuta să vă bucurați de un ten sănătos și tonifiat - acum puteți în sfârșit să aveți grijă de tenul dumneavoastră așa cum aveți grijă și de corpul dumneavoastră.

Foreo Luna 3 Notino, Noutatea Foreo Luna 3

Masaj facial țintit de tonifiere

Ce bine ar fi dacă ar exista un antrenament și pentru față, nu-i așa? Un plus de tonifiere într-o zonă, un aspect mai uniform al tenului într-o altă zonă, cu un aspect întinerit și neted pe întreaga față. Nu mai trebuie să spuneți nimic - pe lângă faptul că elimină 99,5% din impurități și celulele moarte acumulate, specialitatea LUNA 3 este reprezentată de o gamă de rutine de masaj de tonifiere pentru un efect anti-îmbătrânire de top. Descărcați aplicația FOREO, conectați aplicația la LUNA 3 și selectați rutina de masaj preferată. Față, zona conturului ochilor, gât - mini masajul vizează zone specifice cu rezultate vizibile.

Foreo Luna 3 Notino, Noutatea Foreo Luna 3

Renunțați la scuza „încep de mâine” astăzi

De la mersul la sală la ședințele de la birou și până la ieșirile cu prietenii - rezervați-vă timpul necesar pentru rutina de îngrijire a tenului când aveți un program încărcat. Dacă una dintre scuzele dumneavoastră frecvente este că nu aveți timp, trebuie să vă găsești alta! Utilizarea acestui dispozitiv simplu, conectat la aplicație, vă va menține tenul reîntinerit, în stare optimă, cu un singur minut în fiecare dimineață și seară. Timp de un an, pentru că o singură încărcare a dispozitivului asigură 650 de utilizări.

Foreo Luna 3 Notino, Noutatea Foreo Luna 3

Elimină impuritățile și sebumul, dar și concurența

Nu e nimic greșit în a vă depăși limitele la sala de sport, atâta timp cât aveți grijă de siguranța dumneavoastră. Același lucru se aplică și în cazul LUNA 3, realizat din silicon neabraziv și neporos care respinge bacteriile pentru o protecție de top a tenului. Dispozitivul sonic de curățare facială vă pune la dispoziție trei tipuri de perii pentru ten normal, sensibil și mixt și nu necesită o perie de schimb, fiind astfel și mai rentabil pentru dumneavoastră. Dacă nu este suficient de personalizat, există 16 intensități ale vitezei dintre care puteți alege prin aplicația FOREO.

Foreo Luna 3 Notino, Noutatea Foreo Luna 3

Un ten pregătit pentru antrenamentele la sală

Antrenamentele la sală sunt bune pentru corp și minte, însă tenul dumneavoastră poate avea de suferit dacă nu îl îngrijiți în mod corect. Oferiți tenului un aspect radiant după antrenamentele de la sală cu rutinele de curățare facială și masaj anti-îmbătrânire realizate cu LUNA 3 chiar și după exerciții fizice foarte intense.