RECENZIE: The Bluebeards Revenge - O călătorie către bărbieritul tradițional - produse testate personal de colegul meu

Când mi-au fost livrate produsele The Bluebeards Revenge (marca britanică), am rămas surprinsă de cât de bine arată și m-am gândit chiar atunci că trebuie să scriu un articol despre ele. Problema este că produsele sunt destinate bărbaților, așa că am cerut ajutorul unui coleg. "Produsele sunt foarte foarte bune" - mi-a spus el de la bun început și tot cu ajutorul lui am scris articolul. Nu am scris multe aricole despre produse bărbătești, dar cred ca e necesar, pentru că această marcă este printre cele mai bune. Așadar...ce avem noi aici, Radu?!

bărberit"Bărbieritul a trecut la o nouă era în ultimul timp, trece printr-o renaștere. Nu ne este de ajuns un simplu aparat și o spumă, mai ales dacă ne confruntăm cu piele sensibilă sau cu iritații ale pielii. În plus, sunt la modă mustața sau ciocul - care nu sunt atât de ușor de întreținut cu produse obșinuite. Toate astea au făcut ca bărbații să înțeleagă că au neapărată nevoie de produse de calitate.  Acum ceva timp, am avut ocazia să testez câteva mostre de cremă pentru ras și after shave balsam, ale unui brand necunoscut mie The Bluebeards Revenge. Am aflat mai apoi că este o marcă britanică și că cele mai bune produse in materie, sunt deasemenea fabricate pe insule britanice."

Ce spune producătorul?

  • Este o cremă de lux pentru bărbierit destinată celui mai fin bărbierit, fără să cauzeze iritații sau mâncărime.
  • Un produs premium, fără parabeni și este fabricat sub pantentul tenologiei Decelerine, care reduce semnificativ creșterea părului și o dată cu ea, nevoia de a te bărbieri. În plus, restaurează capacitatea tenului de a se regenera. Potrivită mențiunilor producătorului, un singur recipient de 100 ml este suficient pentru 2-3 luni.
Ce rezultate am observat după ce l-am testat?

Crema pentru bărbierit The Bluebeards Revenge The Ultimate Shaving Cream

Întrucat este o cremă pentru bărbierit și se folosește împreună cu peria pentru bărbierit, este foarte importantă consistența și felul cum se aplică. Am rămas surprins, crema este mai densă decât cremele obișnuite și este nevoie de o cantitate mai mică pentru un bărbierit. În mod normal, o cremă de consistență ridicată, înfundă lamele aparatului de ras, însă cu aceasta cremă nu mai am problema asta. Cea mai mare calitate a ei ese că face barba și tenul mai fin. Barba mea este aspră și de fiecare dată trebuie să mă bărbieresc de două ori,  însă crema The Bluebeards Revenge a rezolvat această mică problemă. Foarte bună, o recomand!

After shave balsam The Bluebeards Revenge of The Ultimate Post Shave Balm

Sincer vorbind, nu sunt un fan al balsamurilor after shave, pentru că mi se pare că fie miros prea puternic, fie irită pielea, sau o fac prea sensibilă. Iarăși am rămas plăcut impresonat, balsamul are consistență de gel, răcorește și catifelează pielea, are miros delicat și nu mai este nevoie sa folosesc after shave colonie după bărbierit.

Toate aceste aspecte fac produsele The Bluebeards Revenge de înaltă calitate, de care nu vei fi dezamăgit. La final, merită menționat faptul că niciunul dintre aceste produse nu este testat pe animale.