RECENZIE: Picioare frumoase vara asta? Iată secretul!

Deși probabil nu realizăm asta, picioarele sunt cele mai afectate de stres dar și cele mai neglijate în rutina noastră de înfrumusețare și relaxare. Ce ar fi dacă am acorda îngrijirii picioarelor măcar jumătate din timpul pe care îl acordăm îngrijirii tenului sau pielii? Ar fi perfect! Nu trebuie să uităm că îngrijirea picioarelor nu înseamnă numai un aspect frumos, ci și picioare sănătoase pe care ne putem ”pune baza la greu”.

picioareCând vine vorba de îngirjirea picioarelor, eu personal am cea mai mare încredere în produsele marca Scholl. De-a lungul timpului am încercat mai multe produse Scholl și niciunul dintre ele nu m-a dezamăgit. Vara aspectul picioarelor trebuie să fie impecabil, dar trebuie să le oferim și hidratarea necesară. Iarna însa, picioarele au nevoie de protecție împotriva frigului, de regenerare și hidratare. Am decis sa vă împartășesc experiența mea cu produsele Scholl, pentru ca voi să fiți bine informate. În plină vară, produsele trebuie încercate!

Fară piele uscată sau bătătorită!

Este dificil să scăpăm de călcâiele uscate și bătătorite, iar ele reprezintă pentru unele dintre noi chiar o mică problemă. Poți să apelezi la servicii profesionale de pedichiură, sau poti să abordezi problema chiar la tine acasă, folosind produsele potrivite. Eu aleg cea de-a doua variantă pentru că sunt fie prea ocupată, fie prea comodă și sinceră să fiu nici nu vreau sa arunc banii pe fereastra, pe ceva ce pot rezolva chiar eu. Am incercat pila electrica Scholl Velvet Smooth pentru ca am vrut să văd daca produsul este atât de bun pe cât pare în reclamă. Am fost surprinsă. Subliniez acum câteva avantaje: în primul rand pila lucrează în mediu uscat, nu este nevoie să înmoi pielea sau călcâiele, așa cum se procedează la pedichiură. În al doilea rând: pila se folosește ușor, fără efort, doar o lași să alunece și bătăturile vor disparea. Nu este nevoie să apeși, iar dacă apeși prea tare, se oprește automat. În cateva momente pielea va fi impecabilă. În al treilea rănd: manipularea și curățarea pilei sunt foarte simple. După ce o folosești, o dezasamblezi și o clătești cu apă. Ceea ce e de apreciat este că poți să cumperi capete de schimb la preț foarte bun. Așa că de acum înainte poți avea picioare fine și îngrijite, exact așa cum îți dorești.

Pe lânga această pilă electrică, recomand încă două produse, de care am fost extrem de mulțumită. Serul intensiv pentru îngrijire Scholl Velvet Smooth este ideal pentru aplicarea după folosirea pilei sau după baie. Doar o cantitate mică, masată pe picioare, este suficientă. Hidratează intens, pielea uscată dispare ca prin minune, iar serul este absorbit imediat după aplicare.

Se merită să încercați și crema Scholl Velvet Smooth, care nu este la fel de intensă precum serul, dar hidratează pielea în câteva secunde. Are consistență cremoasă, catifelată și oferă o senzație placută imediat. Ambele produse au un miros plăcut, însa asta reprezintă doar una dintre multele calitati. Pentru mine personal, produsele au acționat eficient, iar picioarele mele nu pot fi mai fericite!

Cu drag, Roxana.