RECENZIE: Paletele Freedom - libertate pentru portofelul tău

Orice femeie își dorește produse cosmetice la prețuri rezonabile, dar, de asemenea, eficiente și de calitate.

Palete Freedom

Pot spune că îmi face plăcere să caut cele mai bune produse cosmetice, la prețuri accesibile și de înaltă calitate pentru femei. Astăzi vă voi prezenta renumita gamă Freedom. Pentru noi este un brand relativ nou din Londra. Este o "frate" a brand-ului Makeup Revolution London, despre care sigur ai auzit de pe site-ul nostru. Hai să cunoaștem împreună gama Freedom…

Îți prezint cele mai noi produse de pe piață, pe care am avut ocazia să le încerc. De aceea își ofer sfaturi din experiența personală. Încep cu paleta profesională pentru machiajul ochilor.

 

Freedom Pro 12 Audacious Mattes

Această paletă conține 12 farduri de ochi minunate. Toate nuanțele sunt mate, cele mai multe dintre ele sunt nud și pentru umbre. Ultimele patru nuanțe sunt mai întunecate și pot fi utilizate perfect pentru umbrire. Nuanțele au o pigmentare bună și de durată - pot fi folosite chiar și fără ajutorul bazei de machiaj. Din cauza opacității sale, în timpul machiajului nu vei avea probleme cu surplusul neplăcut care pică pe pomeți.

paletka matowych cieni freedom

 


Freedom Pro 12 Dreamcatcher

Paleta din aceeași colecție prezintă 12 nunațe pentru ochi. Unele nuanțe sunt mate, altele au pigmenți strălucitori. Din această paletă cel mai mult m-au impresionat culorile - de la cele mai deschise (nude) până la cele mai închise. Toate nunațele au o pigmentare foarte bună și sunt perfecte pentru machiajul de seară. Culorile pot fi combinate foarte bine, astfel încât acestea să evoce un machiaj cu adevărat frumos și elegant seara.

paletka cieni dreamcatcher freedom

 


Freedom Pro 12 Le Fabuleux

Ultima paletă din această colecție conține din nou 12 nuanțe perfecte pentru ochi. Este foarte interesant cum aceste culorii sunt potrivite pentru bronz. Aceste nunațe metalice au o pigmentare plăcută. Prezintă trei culori mai întunecate (antracit, maro si maro inchis) mate, iar celelalte sunt metalice. Cu adrevărat această paletă de culori va înfrumuseța machiajul tău.

paletka cieni fabuleux

 

 

 

Fiecare paletă de culori Freedom Pro 12 are un aplicator de silicon.

 

Freedom Pro Blush Bronze and Baked

Acestă paletă este ideală pentru conturul feței, fiind potrivită pentru orice tip de ten. Conține iluminator de culoarea vaniliei și fard de obraz în cinci culori subtile. Două nuanțe de bronzer, unul mat și unul sidefat. Toate culorile au o consistență cremoasă și se aplicată perfect. Sunt foarte mulțumită de persistența lor. Paleta conține o oglindă mare care este foarte practică.

paletka rozy i bronzerow freedom

 


Freedom Pro Glow

Cu siguranță nu trebuie să lipsească iluminatorul din nicio geantă de cosmetice. Iluminatorul Freedom ce are aspectul de leopard este multifuncțional, poate fi utilizat și ca fard de obraz. Nu doar că scoate în evidență pomeții și le oferă o culoare sănătoasă, dar, de asemenea, oferă luminozitate întregii fețe. Reflexia este subtilă, iar pigmentarea ușoară. Este disponibil în patru nuanțe diferite.

 

rozswietlacz multifunkcyjny freedom

 


Freedom Pressed Powder

Această pudră are o textură foarte plăcută. Ar trebui să fie incoloră pentru a fixa machiajul. Culoarea nu este transparentă, dar rezultatul nu se schimbă atât de mult. Este ideal pentru frunte sau fixare totală, deoarece machiaj, datorită pudrei durează mult mai mult. În plus, pielea arată mai catifelată, fără imperfecțiuni.

puder kompaktowy freedom

 


Freedom Pro Eyebrow

Ultimul produs așa cum îți poți imagina este paleta de machiaj pentru sprâncene. După cum știm, sprâncenele sunt o parte importantă a feței noastre, așa că ar trebui să le acordăm o atenție deosebită. Paleta Pro Eyebrow conține o oglindă, perie pentru aplicarea nuanței și pensetă. Puteți alege dintre cele trei culori care vi se potrivește cel mai bine sau puteți amesteca culorile pentru a obține nunața dorită. Paleta conține o ceară care fixează sprâncene frumos. Recomand cu încredere.

paletka do brwi freedom

 

 

 

autor: Clara, Product Specialist notino.ro