RECENZIE: Nuxe - luxul din natură

Nuxe este o marcă farmaceutică a cărei popularitate este în continuă creștere pe piața românească. Ea a fost fondată în Franța, în urma cu mai mult de 50 de ani. Marele succes l-a cunoscut după 1989, când a început să fie susținută de expertul în aromoterapie Aliza Jabez. Numele mărcii provine din două cuvinte: natură și lux. Pornind de la aceasta, brandul Nuxe se bazează numai pe "darurile naturii". Produsele lor sunt 80% naturale și nu trebuie să te ingrijorezi de prezența parabenilor, a uleiurilor minerale sau a altor componente posibil dăunatoare.

NuxeMarca Nuxe aduce în permanența îmbunatațiri asupra produselor sale și toate sunt bazate pe cercetari stiințifice în laboratoarele proprii. Marca deține peste 30 de patente în domeniu.

Produsele Nuxe se pot deosebi foarte ușor, datorită aromei specifice. Majoritatea produselor sale cosmetice, sau de îngrijire a corpului, au o fragranța senzuală și delicată.

Nuxe este alegerea ideala pentru cei ce se confruntă cu pielea problematică, uscată, cu ezeme, iritații sau acnee. Însa și cei care au pielea normală, se pot bucura de beneficiile acestor produse. Cosmeticele Nuxe aduc beneficii extraordinare ăi gama este variata: creme hidratante, seruri, creme pentru ochi, loțiune, uleiuri și balsamuri de buze. Pentru a vă putea face o idee despre podusele Nuxe, am pregătit trei dintre cele mai apreciate produse ale marcii.

Iată ce trebuie neaparat sa încerci!

Balsam de buze Reve de Miel

Acest balsam este cel mai bine vândut produs în Franta și în fiecare minut, o femeie il folosește. Asta spune tot. Trebuie să îl ai! Balsamul are o consistența groasă, însa se topește la prima atingere, fiind foarte ușor de folosit. Miroase a portocale și are o atingere de ciocolată. Balsamul hidrateaza buzele crapate și le protejează pentru o perioadă îndelungată. Senzația este una incredibilă, buzele sunt catifelate întreaga zi.În plus, mai are un beneficiu foarte practic: foate fi utilizat pentru calmarea și hidratarea zonei cotului -  daca este crăpat, pe pielea uscată sau în general pe tot corpul.

Huile Prodigieuse ulei uscat

Un alt produs de top al mărcii Nuxe este uleiul multifunctional. Aceasta sticluță cu poțiune magică te face să o îndragești imediat și va fi prezentă permanent în dulăpiorul tău de cosmetice. Uleiul contine peste 98% ingrediente naturale, inclusiv câteva uleiuri vegetale extrem de rare. Scopul său este multifuncțional. Mie personal îmi serveste cel mai bine ca ulei de corp. Pielea este catifelată și hidratată pentru ore întregi dar și plăcut parfumată. Fragranța uleiului este una foarte placută. Senzația este greu de descris, dar atunci când deschizi dopul sticluței și o miroși, parcă esti învaluită de atmosfera unei plimbari în Paris, într-o zi plină de soare. Potrivită verii este varianta cu particule strălucitoare, care hidratează foarte bine pielea și este accesoriul perfect pentru o petrecere de vara.

Aroma Perfection mască pentru curațare

Cel de-al treilea pont pentru voi este masca pentru tenul normal și gras. Această masca are printre componente și pudra macinată de alune, care oferă un peeling delicat. Produsul este unic și folosirera lui este foarte placută. În special în zilele friguroase. Când masca este aplicată, emană o căldură placută. Este o senzație ușor ciudată dar cu siguranța plăcută. Textura sa este unică, ușoară și mirosul aduce a alune. Timp de acțiune: 2-3 minute. Masca nu se usucă -  asta în cazul în care nu iți place senzația de fața "împietrită". După aplicarea măștii, porii sunt micșorați și tenul nu mai este fad.