RECENZIE: NIVEA - traditia intotdeauna garanteaza calitatea?

Sunt puține brand-uri care au o tradiție de 100 de ani și care sunt cunoscute în întreaga lume. Da, în luna decembrie vom avea onoarea de a celebra al 104 -lea an al brand-ului german NIVEA. Știi cumva ce înseamnă numele NIVEA? Este format din cuvântul nix (zăpadă) și nivis (albit), deoarece culoarea primei creme Nivea a fost albă ca zăpada, care a apărul în anul 1911. Cum de a ajuns NIVEA să fie cunoscută în întreaga lume? Simplu, deoarece este un produs potrivit pentru orice persoană și orice anotimp. Indiferent că ai nevoie să fii protejat de zăpadă sau de vânt atunci când ești pe pârtia de sky din Austria sau de soarele arzător din Australia, NIVEA nu te va dezamăgi. Nu este de mirare că NIVEA oferă peste 50 de articole doar în seria NIVEA MEN proiectată special pentru bărbați, cu produse de la deodorante, șampoane, creme până la produse de îngrijire a părului. Am avut oportunitatea de a încerca 5 produse din această serie, așa că hai să vedem cum s-au prezentat.

Nivea

NIVEA MEN cremă universală pentru față, mâini și corp

Chiar și astăzi sunt mulți bărbați care atunci când au încercat crema de mâini NIVEA au decis că nu mai trebuie schimbată cu nicio alta. Această cremă consider că este un adevărat succes. Nu este extrem de parfumată, are o aromă fresh bărbătească, astfel că aplicarea ei nu deranjează deloc. Intră foarte bine în piele mulțumită consistenței sale și nu lasă sentimentul unor mâini lipicioase - poate ai văzut reclama care circula la televizor. Este vorba de acea reclamă în care un barbat taie trunchiul unui copac cu un topor, după ce s-a dat pe mâini cu cremă Nivea. Pot să vă spun că acea reclamă este cât se poate de adevărată, am încercat și eu. Dar de ce este atât de important pentru bărbați acest lucru? Pur și simplu pentru că poate folosi crema și apoi lucra în atelier, poate picta, fară ca obiectele pe care le are în mână să îi alunece. Astfel, pot spune că eu sunt mulțumit de alegerea acestei creme. Este o cremă practică, o poți folosi oriunde și indiferent de necesitate. Am uitat să precizez că este ideală nu doar pentru față și mâini, ci pentru întregul corp.

Dacă ai folosit deja această cremă și ești în căutarea unor produse care să îți ofere mai mult decât hidratare și protecție, atunci poți alege urmâtoarele pe care eu le-am încercat:

NIVEA MEN New Energy Q10

Este un gel cu un parfum plăcut ce va oferi pielii tale hidratarea și energia necesară întregii zile. Am fost norocos să încerc aceast produs în zilele caniculare de vară, deoarece pielea mea a rămas perfect curată, așa că am fost foarte satisfăcut de rezultatul obținut. Pe lângă creatină și mentol conține, de asemena și coenzima Q10, care joacă un rol important în metabolismul celular și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii noastre. NIVEA a fost primul brand care a venit pe piață cu un astfel de produs care conține coenzima.

NIVEA MEN Active Age

Ai peste 30 ani, pielea ta prezintă semne de oboseală, au început să apară primele riduri și ești în căutarea unei creme care să te ajute în acest sens? Această cremă este perfectă pentru tine! Produsul conține creatină și cafeină, și are șase efecte diferite: reduce ridurile, oferă fermitate pielii, hidratează, oferă elasticitate pielii, previne deshidratarea și accelerează reînnoirea celulelor pielii. Precum și celelalte creme bărbătești, acest produs are un parfum plăcut și nu îngrașă tenul.

NIVEA MEN Nivea Power șampon anti-mătreață

Mulți ani m-am confruntat cu această problemă, astfel că am fost foarte încântat când am aflat despre acest șampon.În mod normal atunci când încercam un șampon împotriva mătreții, observam dacă este bun de la prima spălare. Acesta este singurul șampon care a trecut testul pentru mine. Nu doar că înlătură mătreața, dar și împiedică reapariția ei. Este un șampon foarte bun la un preț foarte mic!

NIVEA MEN Silver Protect

Gelul de duș în mod special este ales în funcție de mirosul lui și poate câteodată în funcție de tipul pielii. Și la ce altceva am putea să îl folosim afară de a îndepărta murdăria? Ei bine, spre exemplu, acest gel de duș conține ioni de argint, astfel că ajută la prevenirea apariției mirosului neplăcut. Astfel că putem spune că acționează sub forma unui deodorant, și cel mai important și practic lucru este că poate fi folosit ca șampon fără nicio problemă.

 

Robert