RECENZIE: Machiaj pentru pielea sensibila Kripa - merita?

 

Kripa

Kripa - un brand ce a luat ființă în Italia după doi ani de dezvoltare și cercetare a unui cuplu căsătorit. Fondatorul mărcii au avut o problemă în găsirea unui machiaj potrivit pentru pielea ei sensibilă, astfel ea a dezvoltat propria marcă de cosmetice. Cosmeticele Kripa nu nu doar că au o bază naturală, dar, de asemenea, produsele sale sunt extrem de utile. Produsele Kripa conține până la 99% ingrediente de origine naturală și nu conțin siliconi, parabeni, parfum, etc.

Cum se prezintă produsele Kripa? Puteți citi în această recenzie.

 

Machiaj - Kripa

Ochi

Am ales un machiaj natural, dar, de asemenea, unul care să evidențieze conturul feței. Am început cu ochii. Fardurile Precious Accent pentru ochilor sunt foarte plăcute și oferă o gamă relativ largă de nuanțe de la cele mai naturale, la culori mai profunde, mai accentuate. Nuanțele sunt foarte subtile, astfel că vă sugerez să utilizați ca bază un produs uleios/ gras pentru o aplicare mai bună la nivelul pleoapei. Pentru a rezolva această problemă noi am utilizat corectorul Expert Touch.

La început am folosit nuanța ce orferă strălucire 01 Golden Vanilla, pentru a oferi o culoare uniformă întregii ploape. În partea exterioară a ploapei și în scobitura ochiului am aplicat nuanța ce orferă umbră 02 Delicate Peach. Pentru o accentuare mai mare a umbrei am folosit 14 Coffee Brown, la baza căruia am aplicat creionul rezistent la apă Fine Khol în nuanța 02 Dark Brown. Am aplicat creionul de-a lungul liniei genelor și am trasat ușor în partea exterioară a ochiului o linie prelungită. Am finalizat cu aplicarea unei mascara Pure Intensity, ce conține ingredinte extraordinare.

Machiaj pentru ochi - Kripa

Față

După aplicarea unei cantități mici de bază pentru machiaj am folosit machiaj-ul Total Revieve în nunața 20 Light Beige. Aceste nuanțe ale fondului de ten oferă luminozitate, și de asemenea un aspect cât mai natural. Mark Kripa în prezent, nu oferă nici fond de ten deschis luminos prea "cremos". Dar ceea ce îți pot spune este că nuanțe luminoase sunt deja în dezvoltare, iar monstrele sunt extraordinare. Acest fond de ten este recomandat pentru piele normală spre combinată, pentru cea uscată nu este în întregime potrivit.

Am utilizat de-a lungul obrajilor și pe părțile laterale ale feței bronzer Delicade Shade nunața 01 Honey Sahara, care oferă un sentiment cald. Pe "pomeți" am aplicat blush-ul True Brilliance în nunța 02 Golden Peach. Atunci când aplici fard de obraz și bronzer-ul este important acorzi atenție modului de aplicare. Eu am ulilizat pensule de bună calitate, marca Kripa, fabricate din fibre sitetice.

În zona ”cearcănelor” am aplicat corectorul Expert Touch 01 Light Beige, care are o aplcare ușoră și foarte eficientă.

Make-up pentru fata - Kripa

Sprâncene și buze

Machiajul sprâncenelor este foarte important - acesta definește fața, astfel ca eu am folosit fardul Precious Accent în nunața 14 Coffee Brown.

La final am lasat buzele - pe care am aplicat un ruj cremos Vibrant Colour 02 Playful Pink.

Machiaj pentru sprancene si buze - Kripa

Sper să vă placă machiajul, iar daca ești în căutarea unui machiaj natural, cu efect maxim, recomand cu încredere gama de produse Kripa.


Luca, make-ul artist notino.ro