RECENZIE: Dinti si gingii perfect sanatoase datorita ingredientelor naturale!

Un zâmbet radiant și dinții albi sunt o necesitate pentru toți cei care vor să atingă succesul în viață, nu doar cel persoal, ci și cel profesional. Întotdeauna vor fi cei care vor avea dinții albi în mod natural, fără niciun efort, însă vor fi și alții care vor recurge la orice mijloace costisitoare pentru a avea un zâmbet frumos. Dar chiar și având dinții frumoși nu ne garantează faptul că gingiile vor fi lipsite de probleme. Din păcate mulți dintre noi au probleme cu gingiile, fie ca vorbim de sângerare sau de inflamare. În acest sens, îți prezint producătorul tradițional ceh de produse cosmetice pe bază de plante, ce îți vor asigura nu doar dinți frumoși, ci și gingii sănătoase. Am încercat doar trei produse - apă de gură, pastă de dinți și o periuță de dinți. În cazul în care nu ai probleme dentare, poți folosi produsele ca o măsură preventivă, însă dacă acestea există, atunci produsele din gama Herbadent te vor ajuta garantat.

inflamarea gingiilor


Herbadent este un produs natural

Așa cum sugerează și numele, compania produselor Herbadent se bazază pe o compoziție naturală din șapte plante, care ajută la protejarea și vindecarea gingiilor noastre:

  • Agrimonia - este anti-inflamator și elimină durerea simțită la nivelul gingiilor și a gâtului
  • Mușețelul - calmează mucoasele și are un efect dezinfectant
  • Salvia - ajută la oprirea sângerării gingiilor și reduce respirația urât mirositoare
  • Potentilla erecta - este un antibiotic pe bază de plante, foarte eficient
  • Menta - are un efect răcoritor și reîmprospătant
  • Cuișoarele - ameliorează durerea și sensibilitatea dentară și cea a gingiilor
  • Feniculul - are proprietăți dezinfectante

Informațiile vitale pentru mine au fost legate de ingredientele acestor produse Herbadent, care sunt fabricate in conformitate cu rețeta originală a companiei, ce datează din 1897!


Pasta de dinți Herbadent pe bază de plante cu fluorură

Dacă ești obișnuit cu o pastă de dinți albă sau multi-coloră, cu un gust plăcut, ei bine, vei fi surprins. Această pastă de dinți are o culoare maronie, iar aroma este dată de plantele din compoziție, este astfel, puțin neobișnuită. La început este posibil să nu îți placă atât de mult, însă după câteva folosiri te vei obișnui cu ea și vei avea sentimentul că te speli pe dinți doar cu ingrediente naturale. Iar acest sentiment nu dezamăgește! O altă surpriză se datorează spumei care nu este atât de ambundentă precum a pastelor convenționale, iar acest lucru este dotorită faptului că are în compoziție doar ingrediente naturali, lipsind clasicul SLS (sodium lauyl sulphate), care are o origine chimică. Te poți bucura de o chimicală în minus! Și acesta nu este singurul motiv pentru care trebuie să o încerci! Pasta aceasta te va recompensa cu dinți foarte curați (după o utilizare regulată vei observa diferența în culoare - devin mai albi) și gingii sănătoase. Te sfătuiesc, personal, să încerci această pastă de dinți, deoarece vei observa îmbunătățiri semnificative în doar două săptămâni de la folosirea ei. Ți-o recomand fără nicio remușcare.

Apă de gură Herbadent pe bază de plante

Exact ca și pasta de dinți, te va surprinde nu doar prin culoare ei, dar și prin gustul diferit pe care îl are. Dacă te obișnuiești cu gustul pastei de dinți, apa de gură nu va mai fi o problemă. Asemenea pastei de dinți, apa de gură Herbadent are rolul de a proteja gingiile și luptă împotriva parodontitei. Încă după prima utilizare vei simți cum inflamarea gingiilor s-a retras (senzație pe care apele de gură convenționale nu ți-o vor oferi), iar după o perioadă va dispărea orice afecțiune a acestora. În plus, apa de gură nu conține coloranți chimici.

Periuță de dinți?

Pentru a înțelege complet gama herbadent am decis să folosesc și o periuță de dinți Herbadent Dental Care. Am ales una cu perii moi. Nu am ce să îi reproșez. Curăță foarte bine dinții, iar datorită perilor moi și blânzi la atingere, nu irită gingiile sau atacă smalțul dinților. În plus, periuța a fost concepută special pentru a putea cutăța și spațiile greu accesibile, astfel că vei avea dinții curați 100%. Așadar, în cazul în care te-ai plictisit de periuța ta de dinți, acestă schimbare trebuie sa fie țina ta!

 

Cristina