RECENZIE: Cosmetice de lux Orlane - un impuls pentru tenul obosit

Pentru că numai ce a venit primăvara aș dori să îți prezint descoperirile recent făcute. Este vorba despre brand-ul francez Orlane, ce produce cosmetice de lux pentru îngrijirea tenului. Este, așa cum s-ar zice o industrie cosmetică „haute-couture“.

Orlane

Brand-ul a luat ființă în 1947, combinând cele mai recente cunoștințe științifice cu cele mai recente descoperiri. Acest lucru este reprezentat de cele mai bune game de produse cosmetice, iar Orlane este una dintre ele.

Prima cremă anti-îmbătrânire

Brand-ul Orlane cu adevărat revoluționar, în anul 1968 a lansat prima cremă pentru ten matur, care conținea ingrediente active anti-îmbătrânire. Numele produsului a fost Creme 21 și, în acea perioadă, era cea mai scumpă cremă din lume (190 de franci).

 

orlane creme b21

 

Toate seriile anti-îmbătrânire Orlane includ îmbunătățirea bio-energiei complexului B21. Este un complex de origine vegetală, care aprovizionează celulele cu tot ce au nevoie pentru buna funcționare a celulelor tinere. Crema aduce pielii energia de care are nevoie pentru a asigura funcțiile sale naturale. Această abordare se numește "re-educarea pielii." Re-educarea pielii se referă la utilizarea potențialului celulelor acesteia.

Perfecțiunea absolută a acestui complex a condus în 2014 la apariția Orlane B21 Extraordinaiere. Este prima dată când o formulă exclusivă "resetează", celulele pielii. Acesta se concentrează asupra tuturor factorilor care cauzează modificări nedorite în interiorul celulelor și caută soluționarea problemelor pielii. Datorită acțiunii sale, celulele își păstrează aceeași putere și funcționalitate ca în perioada tinereții.

Am încercat două produse din brandul Orlane Absolute Skin Recovery Program, care se concentrează nu numai pe pielea matură, ci pe toate tipurile de ten, indiferent de vârstă, a căror problemă comună este oboseala. Consider că oboseala și tenul tot mai îmbătrânit este problema cea mai comună în zilele noastre, și căreia îi acordăm foarte puțină atenție.

Sunt sigură că știi - somnul insuficient, timpul prea puțin pentru relaxare, pentru îngrijirea pielii tale sunt cauzele acestor probleme. De asemenea se adaugă stresul și dieta nu foarte bună. Toate acestea se vor vedea pe pielea ta, care își va pierde vitaminele și nutrienții, ca mai apoi să își schimbe culoarea, să devină tot mai obosită, să își piardă elasticitatea, urmată de apariția coșurilor, porilor dilatați, îmbătrânirea mult prea devreme. Seria Absolute Skin Recovery Program acționează ca și în cazul unei infuzii făcute asupra pielii.


Crema Orlane Absolute Skin Recovery Program

Ambalajul produsului nu are nevoie de foarte multe prezentări, este extrem de luxos, acest lucru datorită bunului gust al brand-ului. Ceea ce m-a surprins cel mai mult încă de la prima aplicare a fost consistența produsului. La prima vedere, crema este relativ densă. Cu toate acestea, de îndată ce aplici prousul pe față, poți simții cât de moale și revigorant este. Intră în piele într-un mod extraordinar (probabil într-o secundă). Nu poți omite cât de intens hrănește pielea. De obicei nu am încredere în astfel de creme, dar cu acest produs efectul a fost observat chiar și după prima aplicare. Mai exact, aproximativ după două minute. Piele a fost stralucitoare, de culoare roz, și cel mai important - extrem de moale și fină la atingere. O astfel de schimbare datorită unei creme nu am experimentat niciodată.

Sentimentul unui ten frumos și radiant rămâne chiar și după ce te trezești de dimineață. Am folosit crema și dimineața ca bază pentru machiaj și pot spune că se potrivește perfect. Make-up poate fi utilizat imediat după aplicarea cremei (nu așteptați nici măcar un minut), tenul aratând natural, iar machiajul rezistând mai mult.
După aproximativ o săptămână de utilizare a cremei se pot vedea rezultatele mult mai bine - pielea este radiantă întreaga zi chiar și fără machiaj, fină, dispar porii dilatați și cearcănele. Trebuie să spun că această cremă este un impuls real pentru pielea obosită și un miracol în ceea ce privesc produsele cosmetice.


Ser Orlane Absolute Skin Recovery Program

Cel mai probabil pielea mea nu este atât de obosită, deoarece am folosit doar crema regulat și sunt complet mulțumită de ea. Prin urmare, acest ser este indicat persoanelor care vor să aibe un aspect fresh, relaxat și tânăr.

Serul Orlane Absolute Skin Recovery Program oferă luminozitate pielii imediat după aplicare. Matifiază suprafața pielii, o revitalizează (reduce dimensiunile ridurile fine), unifică tonul de culoare și închide porii, astfel încât tenul tău arată impecabil.

Dacă îți dorești să aplici machiaj (care nu este neapărat necesar, deoarece pielea arată foarte bine și fără), atunci te sfătuiesc să utilizezi și serul pentru ca acestaa să reziste întreaga zi.

Din punctul meu de vedere, produsele se pot folosi și separat. Dar dacă iți dorești un efect maxim, atunci folosește-le împreună, iar uneori poți utiliza și o mască Orlane Absolute Skin Recovery Program.

 

Orlane Absolute Skin Recovery Program

 

 

 

Claudia