RECENZIE: Care sunt produsele cosmetice coreene Missha pentru barbati?

Când vine vorba de Coreea de Sud, cei mai mulți dintre voi se gândesc la autoturisme, produse electronice sau telefoane mobile. Cei cunoscători de geografie știu despre frumoasa capitală Seul, iar fanii sporturilor așteaptă cu nerăbdare Jocurile Olimpice de iarnă, care vor avea loc în 2018, în localitatea PyeongChang. Dar ce cunoști despre produsele cosmetice? Sigur ți-a trecut prin minte că trebuie sa fie o greșală. Nu este vorba despre Franța, Italia sau Statele Unite ale Americii, ci despre Coreea de Sud, cea care deține cele mai populare și cele mai rafinate produse cosmetice din ultimul timp. În plus, coreenii sunt, dacă putem spune astfel, destul de liberali în îngrijirea pielii. Noutățile pregătite de aceștia sunt produsele cosmetice bărbătești, iar astfel fiecare producător de cosmetice din Coreea deține o colecție bărbătească. Astăzi vreau să îți prezint colecția Urban - Soul al mărcii Missha, care este cunoscută pentru rafinamentul său și pentru ingredientele de calitate folosite, cum ar fi uleiul de semințe de Chia, ulei de șofrănel sau untul de Shea. Am ales două produse „cosmetice necesare echipamentului tău”, care nu trebuiesc ratate, și încă două puțin neobișnuite, pentru un look perfect în situațiile importante.

cosmetice

 

Missha Vitalizing Scrub Cleanser


Dacă cineva mă întreabă despre îngrijirea pielii - atât cea masculină cât și cea feminină - pentru mine cel mai important lucru este curățarea ei. Curățarea completă și cu regularitate este cu siguranță baza îngrijirii pielii. Acest produs combină curățarea profundă a porilor si exfolierea. Îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii și datorită faptului ca acesta conține safir fin si praf de perlă, are efecte anti-inflamatorii și anti-alergice. Se folosește doar de 2-3 ori pe săptămână. Aplică o cantitate mică din produs pe piele prin mișcări ciculare și lasă-l să acționeze timp de cateva minute, apoi clătește bine.


Missha Fresh Facial Tissue


Produsul conține 22 de șervețele umede într-un pachet practic, șervețele care sunt eficiente mai ales în zilele tropicale de vară. Sunt utile chiar și în timp ce practici sport, la locul de muncă sau în timpul unei călătorii lungi cu mașina. Folosiți produsul în cazul în care vă șimțiți fața obosită sau pentru a îndepărta murdăria de pe piele sau transpirația.


Desigur, există momente în viață când avem nevoie să arătăm perfect, fără a face nimic în acest sens. Uneori se întâmplă să fim obosiți, să avem mici probleme cu tenul, să suferim de roșeață, însă întotdeuna găsim soluții pentru acestea. Nu știu dacă aceste două produse te-au convins, însă nu cred că trebuie să le iei doar ca pe niște manuale de utilizare în caz de urgență.


Missha Pure Active Sheet Mask


Pentru a elimina oboseala pielii, cel mai indicat este să folosești măști pentru față, deoarece substanțele acesteia sunt concentrate, iar rezultatul va putea fi observat imediat după utilizare. Mai mult decât atât, aplicarea ei este forte simplă: masca are forma unei pânze fine cu găuri în dreptul ochilori și a gurii, astfel că doar trebuie să dezlipești folia de protecție și să o aplici pe fața curată. Apoi întinde-te pe canapea, uită-te la un program sportiv, iar după 20 de minute îndepărtează masca ușor.


Missha Sun Cover BB Cream


Ai auzit de crema BB, dar nu știi exact ce este aceasta? Ei bine este pentru orice. Este o cremă care hrănește, hidratează și protejează pielea de razele solare, o tonifică și oferă o culoare uniformă pielii, astfel că acționează într-un mod perfect. Se aplică în mod obișnuit pe întreaga față, însă asigută-te că este întinsă uniform, astfel încât rezultatul să fie unul perfect natural. Este indicat să aplici pentru început o mică cantitate de cremă și, dacă este necesar, adaugi ulterior. Nu uita ca după alicare să te speli bine pe mâini!


SFAT: După aplicare, ia un șervețel și șterge zona sprâncenelor și, eventual dacă este necesar, zona bărbiei, deoarece se poate să fi atins cu crema, iar acest lucru determină un aspect nenatural. Dacă porți apoi o cămașă albă sau o bluză dechisă la culoare, încearcă să te menții fresh. Este doar o cremă tonifiantă, astfel că orice efort mai mare poate afecta look-ul perfect. Nu este recomandată utilizarea ei în timpul sportului.

 

Alexandru