Pregătirea pentru Ziua Îndrăgostiților: Machiaj roz de Sf. Valentin

machiaj de sf valentin
 
Când o fată are întâlnire, una dintre cele mai importante etape ale pregătirii este adesea machiajul. Iar când e vorba de ocazii speciale, precum aniversări, zile de naștere sau Ziua Îndrăgostiților, există reguli speciale care trebuie respectate. În cazul în care căutați chiar acum inspirație pentru cel mai bun machiaj de Ziua Îndrăgostiților, aveți noroc. Un machiaj reușit pentru Ziua Îndrăgostiților este o artă, dar, cu ajutorul nostru, sigur vă veți descurca!
 
Întâmpinați Ziua Îndrăgostiților cu un look adecvat!
 
Ziua Îndrăgostiților este cel mai probabil legată în mintea majorității de o singură culoare: roșu - culoarea dragostei și a pasiunii. Dar ați încercat vreodată să rescrieți regulile, alegând o altă culoare pentru întâlnirea de Ziua Îndrăgostiților? A doua alegere preferată pentru această zi este, de obicei, culoarea roz. Este, poate, mai potrivită pentru o întâlnire cu prietenii decât cu partenerul, dar, dacă doriți o schimbare, rozul creează cu siguranță o stare de spirit romantică.
 
Este nu doar o culoare delicată și frumoasă, ci poate încuraja o dragoste secretă să-și mărturisească în sfârșit sentimentele, ca relația să avanseze un pic. Machiajul roz este o alegere fabuloasă pentru zi sau pentru seară. Dacă întâlnirea este neformală, de exemplu într-o cafenea sau un picnic în parc, alegeți luciul de buze roz, iar fardul de ochi într-o nuanță de piersică sau naturală (și nu uitați de rimel).
 
machiaj in nuante de roz
 
Acest machiaj vă reușește cu următoarele produse:
 
produse de make-up
 
În cazul în care întâlnirea dvs. are forma unei cine romantice într-un hotel de lux, machiajul de Ziua Îndrăgostiților ar trebui să înceapă cu o umbră roz mat. Obțineți un look seducător cu o linie de tuș negru pe conturul interior al ochiului și cu rimelul adecvat. Un machiaj roz pentru ochi este foarte trendy, iar pentru Ziua Îndrăgostiților este de-a dreptul minunat. Amândoi așteptați cu nerăbdare cina romantică, iar machiajul dumneavoastră scoate și mai mult în evidență această ocazie specială.
 
Acest machiaj vă reușește cu următoarele produse:
 

produse de beauty

 

 

machiaj de Ziua indragostitilor

Text realizat de: Carmen, redactor Aoro

Machiaj realizat de: Luca, makeup artist Aoro