Parfumuri de toamnă: superbe, senzuale, trebuie încercate!

big autumn with deep

Toamna este sezonul ideal pentru testarea parfumurilor. Înfrigurată de vântul rece, uiți de parfumurile ușoare și proaspete, preferând arome calde, provocatoare, intense, care ies mai bine în evidență. Lasă apele de toaletă în sertar, a sosit vremea apelor de parfum și a parfumurilor.

Dar, cum să alegi parfumul potrivit dintre nenumăratele disponibile? Răspunsul este simplu: Începi prin a testa cele mai frumoase parfumuri de toamnă alese de specialiștii noștri. Selecția cuprinde atât creații clasice, cât și ultimele noutăți. S-ar putea să te îndrăgostești de un nou parfum - sau să descoperi cadoul ideal de Crăciun pentru cineva drag.

DKNY Golden Delicious

Versiunea aurită a celebrului măr de la DKNY amintește de zilele de toamnă, când soarele la orizont scaldă peisajul în lumini aurii. Asemenea flaconului, parfumul combină aroma tradițională de mere cu tonurile calde ale lemnului de santal și ale prunelor. Compoziția este desăvârșită de adieri florale de trandafiri, de lăcrămioare și de orhidee.

Chloé Eau de Parfum 

Îndrăgitul parfum Chloé se poate folosi în orice anotimp, dar sezonul său de strălucire maximă este toamna. Notele curate și senzuale de trandafir, de bujori și de lici se împletesc cu vălul de flori albe de frezie și de lăcrămioare, pe o bază de chihlimbar, care-i conferă un aer elegant. Această formulă de succes menține Chloé în topul parfumurilor favorite.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche

La fel ca popularul Black Opium, Nuit Blanche este conceput pe tema divinei combinații de vanilie și cafea, devenind astfel o vedetă a parfumurilor gurmande. Spre deosebire de predecesorul său, fructele sunt mai puțin pregnante, fiind preferate tonurile dulcege și catifelate, de orez și lapte. Rezultatul este un desert ușor, dar amețitor, într-un flacon elegant.

CK Deep Euphoria

În decursul celor doisprezece ani de existență, Calvin Klein Euphoria a devenit o legendă între parfumuri. Această versiune respectă în continuare tema parfumului floral, cu bază lemnoasă. CK Deep Euphoria combină trandafirii cu forța picantă a faimosului duo piper-paciuli, temperată de bujori, de iasomie și de tonurile acvatice.

CK Obsessed for Women

Obsession, de la Calvin Klein este de câteva decenii unul dintre cele mai îndrăgite parfumuri din lume. Noul parfum Obsessed al aceluiași brand se bazează pe faima emblematicului său predecesor, dar, în același timp, are o notă aparte, prin notele ierboase de lavandă sau prin lejeritatea sa sportivă. Această versiune feminină este ideală, dacă nu-ți dorești un parfum puternic sau prea dominant.