O nouă doză de iubire nebunească de la Katy Perry

Katy Perry Mad Love

Te-ai îndrăgostit nebunește, încât te trezești zâmbind fără niciun motiv? Găsești adorabil orice gest pe care-l face iubitul tău? Atunci avem parfumul potrivit pentru tine - cel care încapsulează cel mai bine starea pe care o ai acum.
 
Mad Love este noul parfum semnat de Katy Perry, una dintre cele mai de succes cântărețe pop ale momentului și care ne-a încântat deja cu alte câteva parfumuri, precum celebrul Killer Queen. Revenind la noul parfum, acesta a fost lansat la începutul anului și pare să fi fost inspirat de povestea de iubire dintre Katy și actualul ei prieten - actorul Orlando Bloom.
 
Notele de vârf ale parfumului includ șerbet de mere, urmat de esențe delicioase de căpșuni și grapefruit roz. Inima e un adevărat buchet floral de bujor și iasomie, în timp ce baza include mosc, lemn de santal și intense note de nucă de cocos. Rezultatul este un parfum dulce aromat, care te duce cu gândul la un cocktail de vară din fructe sau la un bol înghețată în sirop. Dar spre deosebire, de exemplu, de notele din lemn de santal, notele dulci, în general, tind să nu persiste ore întregi. Motiv pentru care îți recomandăm să folosești acest parfum inclusiv pe păr sau pe haine pentru a-i crește persistența.
 
Sticluța de un roz pal trezește nostalgie, aducând parcă a vata pe băț nelipsită de la târgurile de vară cu care ne-am obișnuit din copilărie. Amintește puțin de cea a parfumului Mad Potion, chiar dacă la nivel compozițional sunt cu mult diferite. Totuși, se poate spune că și Mad Love dă impresia unei poțiuni magice, care promite iubire veșnică. Poate de aceea este perfect pentru adolescenți, dar asta nu înseamnă că nu poți purta acest romantic parfum, indiferent de vârstă.
 
Adelina