Noile parfumuri cheie ale primăverii 2019

Primăvara anului 2019 debutează în forță, cu noutăți ce ne învăluie în prospețime și energie. Descoperiți cu Notino noile parfumuri cheie ale primăverii!

Florale, proaspete, lemnoase sau orientale, parfumurile primăverii 2019 nu încetează să ne încânte simțurile, învăluindu-ne în arome ce ne dau energie și prospețime. Fie că vă plac parfumurile fresh ce vă dau vitalitate sau cele calde, lemnoase și pline de senzualitate este absolut imposibil să nu fiți cucerită măcar de una din aromele parfumurilor primăverii 2019. Am pregătit pentru voi câteva dintre acestea și vă garantăm că veți alege cel puțin unul dintre acestea pentru colecția de primăvară.

Lemnos și oriental

Deloc subtile sau delicate, notele de bază de patchouli și tonka ale parfumului Dolce & Gabbana The Only One 2 creează acea aromă perfectă pur feminină care vă face remarcată în orice situație. Este un parfum oriental, cald ce incită simțurile și dă o notă de mister. Merge perfect pentru ocazii deosebite, pentru seară și petreceri, adăugând un plus de senzualitate look-ului.

Parfumurile primăverii 2019, Parfumuri Notino 2019, Noile parfumuri de la Notino

Lemnos floral

Cu un design vintage, elegant, flaconul parfumului Miu Miu Twist pare să încapsuleze nonconformismul femeii moderne. Surprinzător prin îmbinarea notelor de bază lemnoase de cedru și ambră cu cele florale centrale, parfumul este o combinație perfect adaptată femeii creative, moderne, energice. Se potrivește ca parfum de zi, aducându-vă un plus de seducție irezistibilă.

Floral fructat

Proaspete și pline de vitalitate, parfumurile floral-fructate evocă, prin esența lor, entuziasm, veselie și optimism. Destinat femeii moderne, energice, parfumul Elie Saab Girl of Now Forever impresionează prin combinația unică de lemn de santal, patchouli, floare de portocal și notele de vârf de zmeură și citrice. Se adaptează perfect atât pentru zi cât și pentru seară.

Floral intens

Feminin, romantic, proaspăt, parfumul floral intens este fără îndoială definitoriu pentru primăvara anului 2019. Emanând vitalitate, prospețime și senzualitate, parfumul floral este un omagiu adus frumuseții și eleganței pur feminine. Unul din preferatele noastre este Cartier Carat, o apă de parfum sofisticată pentru femeia șarmantă, modernă și plină de energie pozitivă. Notele de bază de mosc alb și mimoză se îmbină perfect cu cele centrale de crin, narcise și violete. Notele verzi, proaspete, de vârf definesc parfumul și dau senzualitate femeii romantice.

Tot din această grupă de parfumuri, Hermès Twilly d’Hermes este o apă de parfum intensă ce emană optimism și bună dispoziție. O combinație unică și surprinzătoare de vanilie, portocală, iasomie și note de vârf de bergamotă și ghimbir, este un parfum ideal atât pentru toată ziua cât și pentru seară. Un parfum ce se îmbină perfect cu atmosfera optimistă și plină de vitalitate a primăverii 2019.

Alegeți, încercați și completați-vă look-ul de primăvară cu unul sau mai multe dintre noile parfumuri cheie ale primăverii 2019!