„Must have“ de toamnă: cumpărături pline de frumusețe

Când zilele se scurtează și în aer plutește nostalgia toamnei, îmi doresc un cămin mai confortabil și plec la cumpărături, în căutarea unor noi bucurii cosmetice. E ca o terapie împotriva spleen-ului de toamnă. Încearcă și tu, și vei vedea că funcționează! Deci, care sunt must-have ale acestei toamne?

must haves

Lumânări: pentru atmosferă

Toamna ai nevoie de multe lumânări! Pentru o atmosferă caldă și intimă, în nopțile lungi și reci și pentru parfumul care umple toată casa. Alegerea mea, pe care o recomand călduros, este Autumn Night de la Yankee Candle, cu arome de lavandă, de grepfrut și de vetiver.

Niciodată nu poți avea destule parfumuri

Și tu meriți un parfum nou de toamnă. Alege ceva atmosferic, special - nu contează dacă este clasic sau nou lansat. Printre „hot news“ se numără Calvin Klein Women și Boss The Scent Private Acord.

Un păr de vis

Cum arată părul tău, acum, că a trecut vara? Al meu se cam resimte. De aceea apelez la masca fortifiantă pentru stimularea creșterii părului Kérastase Extentioniste. Formula bogată în aminoacizi și în ceramide există și în variantele șampon și balsam – dar, mai bine, tot setul!

Must have de toamnă, cele mai bune produse pentru toamnă, produsele care nu trebuie să lipsească toamna

Pentru frumusețea ta…

Odată cu sosirea toamnei, cerințele pielii tale se modifică. Răsfaț-o cu cel mai nou produs Nuxe: emulsia hidratantă Nuxe Aquabella, crema cu efect de netezire și fermitate Blue Therapy Red Algae Uplift cu alge marine și masca textilă cu aur de 24 de carate.

Zâmbiți, vă rog!

Dinți strălucitori după numai câteva perieri? Încearcă o periuță de dinți sonică. Eu nu mă pot lipsi de periuța sonică de la Philips, cu minunatul ei pahar de încărcare. Mai ai nevoie doar o pastă cu efect de albire.

Următorul client la bărbierit

Și partenerul tău poate descoperi bucuriile cumpărăturilor de toamnă. Știi, de exemplu, că la Notino, găsești pentru el brandul de cosmetică trendy pentru un bărbat trendy: House 99?

Pentru tunsul bărbii, o alegere excelentă este Remington Pro Power Titanium Plus. Chiar dacă înseamnă că, probabil, vei merge la cumpărături înarmată și cu cardul (lui) de credit… 😊