Movember II: Noi sfaturi pentru un păr facial moale și sănătos

Anul acesta, Movember sărbătorește a 15-a aniversare. Concepută la o bere într-un bar australian, campania se bucură de un imens succes. Participă și soțul tău, fratele sau prietenii? Sprijină-i și tu și, în afară de sfaturile pentru îngrijirea sănătății, recomandă-le și sfaturile noastre despre îngrijirea părului facial! Mișcarea Movember crește cu o viteză incredibilă - anul trecut a cuprins 20 de țări și a colectat aproximativ 650 mil Euro, în sprijinul sănătății bărbaților!

Cele mai bune produse, Produse pentru îngrijirea bărbii, Cosmetice pentru bărbați

Movember sprijină bărbații, în lupta împotriva cancerului testicular și de prostată, dar încearcă să abordeze și problemele de sănătate mintală. Statisticile din ultimii ani au arătat că bărbații ascund, uneori, dureri și angoase nerezolvate... Ultimul - dar nu și cel din urmă - dintre obiectivele Movember este mișcarea. Movember dorește ca bărbații să fie din nou activi și în formă și, pentru aceasta, merită un „jos pălăria”.

Deci ... în loc să ne uităm ciudat la tufișurile care decorează fața bărbaților noștri, hai să le arătăm cum să și le îngrijească: fie că este vorba de o mustață nouă sau de o barbă permanentă. Poate ați cumpărat deja ceva împreună, după sfaturile din articolul anterior, dar, mai jos, prezentăm câteva idei noi!

Piele fără probleme

Când părul crește, pielea poate reacționa în diverse moduri. Uneori apar mâncărimi și mătreață, alteori nu. Ce-i de făcut, până când ajunge părul la lungimea dorită? Recomandă bărbatului tău crema hidratantă pentru față și barbă scurtă Vichy Homme Idealizer. Calmează pielea și înmoaie barba sub 1 cm. 

Parfumul pe care-l dorești

Și barba poate mirosi frumos. Trebuie doar să fie curățată și răsfățată. Un șampon excelent este Proraso Cypress & Vetiver, care scapă barba de impurități și de mâncărimi. Sau poate încerca gelul de curățare pentru barbă și față, Percy Nobleman Face & Stubble, care, în plus, lasă după spălare atât fața, cât și barba, fine și hidratate.

Iar, dacă mai adaugi în pachet și uleiul pentru barbă cu parfum de flori de portocal, de la Tom Ford, un produs care dă bărbii strălucire și-i facilitează modelarea ulterioară (util mai ales pentru barba plină!), vei avea acasă cel mai parfumat bărbos din lume. 

Cele mai bune produse, Produse pentru îngrijirea bărbii, Cosmetice pentru bărbați

Un strop de tinerețe

Poate al tău încă nu are nevoie, dar, dacă da, e bine de știut că îngrijirea bărbii include posibilitatea de a o „întineri“. Această facilitate o oferă, de exemplu, lichidul hidratant Collistar Man, care se întinde ușor și se absoarbe rapid (fără reziduri în barbă), oferind tenului și bărbii o nouă infuzie de energie!

Piaptăn-o și du-te

Ce faci dacă, la sfârșitul campaniei Movember, se hotărăște să rămână bărbos și mustăcios? În cazul acesta, uită-te după un pieptene special (cel din oțel de la Mr Bear Family are un aer viril și facilitează modelarea mustății sau a bărbii pline) și orientează-te să ai la îndemână instrucțiuni de tundere corectă a părului facial, atunci când soțul tău... nu-l mai descurcă!