Movember I.: Învățăm bărbații cum să-și îngrijească mustățile (și sănătatea)

România trăiește spiritul mișcării Movember, în sprijinul bărbaților care se luptă cu cancerul testicular sau de prostată. Acțiunea este dedicată prevenirii ambelor boli, iar mulți bărbați își lasă, cu această ocazie, mustață. Haideți să-i ajutăm și noi: să-i încurajăm să-și controleze preventiv sănătatea și să-i învățăm să-și îngrijească mustățile - indiferent dacă doar pentru o lună sau pentru totdeauna!

Cele mai bune produse pentru îngrijirea mustății, Îngrijirea mustății și a sănătății, Produse de la notino

Cu ani în urmă, când a luat ființă Movember Foundation, nimeni nu credea că o campanie pentru conștientizarea cancerului de prostată și de testicule ar putea cuceri lumea. Mă bucur să constat că a cucerit-o. Și mă mai bucur și când remarc în jur bărbați curajoși care, în semn de solidaritate, își lasă în luna noiembrie să crească mustăți, mai mult sau mai puțin frumoase. Mă gândesc că ar trebui să știe cum să-și îngrijească părul facial crescut așa, dintr-o dată. Pentru că nu este ușor!

Universul brandului House 99

Părul facial are specificul său. Uneori, creșterea doare, părul se mai încurcă, suferă de mătreață, iar femeile îl mai „mușcă“ în timpul sărutului. Un șampon obișnuit nu este suficient. Este nevoie de cosmetice pentru părul facial. Cum ar fi, de exemplu, cele oferite de House 99, un brand de îngrijire completă a frumuseții bărbaților, creat de L'Oréal, în colaborare cu David Beckham. Oferite în exclusivitate de noi, la Notino.

Cele mai bune produse pentru îngrijirea mustății, Îngrijirea mustății și a sănătății, Produse de la notino

Pentru mustăcioși și bărboși

Începe îngrijirea cu Get Groomer, săpun pentru părul facial 3 în 1. Temeinic, dar delicat, are grijă de barba de orice lungime și de pielea de dedesubt. Le curăță perfect, înlătură mătreața și pregătește părul facial pentru modelări ulterioare. Este ideal pentru barba plină.

Cele mai bune produse de la Notino, Produse pentru îngrijirea mustății și a sănătății

Mai ales să nu zgârie…

Pentru un aspect mătăsos, este ideal uleiul uscat Softer Touch, care înmoaie în egală măsură o miriște de trei zile sau o mustață stufoasă, fără a le îngreuna sau a le lipi. Bărbații își pot modela barba, pot experimenta, folosind, de exemplu, balsamul nutritiv Seriously Groomed, un ajutor de nădejde, inclusiv pentru coafat! Iar, dacă barba și mustața sunt numai pentru Movember, House 99 oferă spumă de bărbierit, cremă de ras și săpun de ras. Dar, mai bine, lasă această alegere în seama lui!

Și asta nu e tot! Urmărește-ne, fiindcă în curând apare partea a doua a seriei Movember. Va fi dedicată altor branduri și produse de îngrijire, care îți vor face jumătatea fericită - și nu doar de Crăciun 😊