Maturizați-vă ca vinul bun: Cel mai bun fond de ten pentru ten matur

Tenul matur merită atenție nu doar la alegerea produselor de îngrijire, ci și a cosmeticii decorative. Cel mai bun fond de ten pentru ten matur trebuie să confere un aspect tineresc și, categoric, un plus de îngrijire.

Îmbătrânirea tenului este însoțită de pierderi de grăsime, de apă, de colagen și de hialuron în țesuturile subcutanate. Se manifestă, mai devreme sau mai târziu, prin ofilirea contururilor feței, prin deshidratare, prin adâncirea liniilor și a ridurilor sau prin pigmentare nedorită. Fața își pierde luminozitatea naturală și, literalmente, tânjește după mai multă îngrijire. Dar, cu produsele potrivite, puteți străluci din nou ca în tinerețe!

ten matur, fond de ten

Alegerea celui mai bun fond de ten pentru tenul matur

Fondul de ten pentru întinerire trebuie să evite accentuarea imperfecțiunilor, de aceea textura este esențială. Produsele dense și cremoase aderă deseori la riduri, alegeți așadar o compoziție mai ușoară – gel, spumă sau lichid. Concentrați-vă asupra variantelor fiecărui tip de fond de ten; proprietăți excelente au, de exemplu, fondurile de ten cu efect de lifting și de hidratare, care, în plus, netezesc și revitalizează. Aceeași importanță o are și conținutul de pigmenți de diverse culori (verde, galben, roșu…), care uniformizează nuanța pielii și suprimă tonul tern, conferind feței un aspect tineresc.

Înainte de a vă machia…

> Începeți prin a curăța și a tonifia cu atenție tenul.
> Apoi aplicați îngrijirea nutritivă anti-age – începeți cu serul, urmat de crema pentru ten și de crema de ochi.
> A mai rămas ultimul pas – aplicarea bazei de machiaj pentru ten matur. De exemplu, baza de machiaj cu efect de netezire Collistar Smoothing Filler Make-Up Base nivelează ridurile, lăsând suprafața obrajilor netedă și compactă, pregătită pentru aplicarea impecabilă a următorului produs de machiaj, a cărui persistență o prelungește cu câteva ore.

fond de ten, ten matur, Notino

Alegerea noastră: Cele mai bune fonduri de ten pentru ten matur

1. Un fond de ten incredibil de ușor, de plăcut și de persistent este Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place, care se distinge prin persistența de 24 de ore. Creează pe piele un aspect natural și semimat, cu o acoperire precisă a imperfecțiunilor și o uniformizare impecabilă. Este unul dintre cele mai bune fonduri de ten antirid, deoarece rezistă perfect la căldură și la umezeală și nu se acumulează în liniile feței.

2. Textura lichidă a fondului de ten Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation nu evidențiază inutil ridurile. Aderă ușor la piele, are o acoperire excelentă și pigmenți iluminatori; în plus, favorizează un aspect tineresc. Din partea noastră, nota zece cu felicitări!

3. Fondul de ten lichid corector Clinique Even Better, cu efect hidratant, este ideal pentru tenul mixt și uscat, predispus la pigmentare, pe care îl acoperă perfect. Mai mult, îi uniformizează nuanța, previne eficient uscarea pielii și îi conferă un aspect sănătos și luminos. Acest fond de ten pentru întinerire merită toată atenția.

4. Tenului matur și uscat îi convine de minune fondul de ten pentru întinerire Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Foundation, care hidratează și revitalizează în profunzime țesutul subcutanat. Datorită compoziției lichide, cu efect de iluminare, se întinde perfect, fără a se depune în riduri.

5. Chiar și un ten matur poate întineri, datorită fondului de ten cu efect de lifting Collistar Foundation Anti-Age Lifting Foundation. Lichidul ușor netezește liniile fine și ridurile, prevenind apariția semnelor de îmbătrânire. În plus, formula sa anti-age întinde pielea, camuflând imperfecțiunile și pigmentarea. Dacă sunteți în căutarea unui fond de ten pentru 50 plus, Collistar nu vă va dezamăgi.

6. Dacă aveți un ten cu nuanță neuniformă, veți aprecia efectele de hidratare și de iluminare ale fondului de ten cu efect de lifting Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation. Acoperirea sa medie spre mare rezolvă toate imperfecțiunile. Acest lichid delicat nu accentuează ridurile și, în plus, favorizează rehidratarea și netezirea pielii.

7. Fondul de ten hidratant cu efect de netezire, Yves Saint Laurent Youth Liberator conține ser pentru reîntinerire, datorită căruia tenul dvs. va fi hidratat în mod durabil și nu va avea tendința de a se „scămoșa“. Imediat după aplicare, tenul devine mai ferm și dispare subtonul tern. Adorăm fondul de ten anti-age lichid de la YSL!

8. Dacă visați la un aspect impecabil, acest 2în1 este exact ceea ce vă trebuie. Fondul de ten cu corector Lancôme Teint Visionnaire are ingrediente active care reduc durabil petele pigmentare, porii dilatați și liniile fine. Este suficient să camuflați imperfecțiunile cu corectorul opac și apoi să aplicați fondul de ten lichid, care uniformizează imediat coloritul, lăsând tenul moale și suplu.

Ce spuneți de selecția noastră a celor mai bune fonduri de ten pentru ten matur? Noi suntem absolut încântați! Cu produse cosmetice de calitate, vârsta nu vă mai preocupă, iar cei din jur vă ghicesc o vârstă chiar mai tânără decât sperați. :-)