Marele Horoscop tarot pentru anul 2017

Horoscop 2017

Anul nou tocmai a început, așa că vă invităm să descoperiți în acest horoscop anual ce surprize vă rezervă anul, ce avertismente ar fi, ce să evitați și ce bucurii se întrevăd la orizont. Am pregătit pentru dumneavoastră marele horoscop 2017, cu dezvăluiri și cu sfaturi pentru toate zodiile.
 
Berbec
Pe tot parcursul anului 2017, este deosebit de important să reușiți să utilizați cu maximum de succes calitățile considerabile ale celor din zodia Berbecului. Cu siguranță nu veți duce lipsă de curajul de a înfrunta evenimentele, dar, în aceeași măsură, vă va fi foarte necesară o doză bună de echilibru. Doar cu o încăpățânare excesivă, nu veți avea prea mult succes. În plus, ar trebui ca, măcar uneori, să ascultați și de intuiție. Aceasta vă poate ajuta să rezolvați în mod surprinzător multe neclarități pe care, altfel, nu le-ați descoperi, nici cu cel mai mare entuziasm. În continuare, recomandăm ceva mai multă modestie, întrucât aroganța nu poate decât să vă complice viața.

Relații

Încercați să abordați relațiile dintr-o perspectivă cât mai deschisă. Cu alte cuvinte, merită să aveți un comportament direct și onest, chiar dacă, eventual, la prima vedere, realitatea pare alta. Este de asemenea important să vă ascultați și să vă înțelegeți partenerul. Este evident că, dacă fiecare ar trăi numai pentru sine, coexistența ar înceta treptat să funcționeze armonios.

Muncă
La serviciu va fi nevoie să dați zdravăn din coate. Nu lăsați pe nimeni să vă uzurpeze drepturile. Acesta, bineînțeles, în cazul în care le-ați meritat cu adevărat. Altfel, pretențiile nemotivate ar putea constitui nucleul unor conflicte, care ar afecta considerabil relațiile la locul de muncă. V-ar avantaja mai mult o muncă de decizie, decât una de subordonat.
 
Sănătate
Concentrați-vă în principal asupra psihicului și a sistemului nervos. Trebuie să trăiți cât mai mult în liniște și armonie. Pentru a obține pacea interioară, puteți apela la diferite tipuri de relaxare. Printre acestea se numără băile, în apa cărora puteți adăuga diverse preparate pentru baie, plăcute și relaxante.
 
Un sfat pentru femei
Femeile din Berbec ar putea fi ajutate mult în 2017 de stilul de machiaj. Acesta influențează mult prima impresie a oricărei întâlniri. Produsele de machiaj adecvate pot crea o atmosferă plăcută.
 
Un sfat pentru bărbați
Berbecii sunt considerați adesea printre cei mai colerici indivizi. Au nevoie de o supapă prin care să elibereze tensiunile interne. Dacă tensiunea este însă prea mare, aceasta ar putea avea consecințe negative. De aceea, momentele ocazionale de liniște v-ar putea ajuta mult. O posibilitate ar reprezenta-o ceaiurile de plante sau tinctura de lămâiță.
 
Taur
Percepția corectă a realității nu pune de obicei probleme taurilor. Și totuși, anul 2017 vă cam testează în acest domeniu. Pentru a reuși, trebuie să vă împăcați cu trecutul. Nu uitați că absolut oricine mai greșește. Nu are sens să suferiți îndelung din acest motiv și să vă blocați singur progresul. Pur și simplu, învățați din greșeli și închideți cât mai rapid acel capitol neplăcut din viața dumneavoastră. Dacă treceți printr-un moment de proastă dispoziție, faceți-vă imediat o bucurie. Hobbyurile vă pot fi de mare ajutor. Dacă vă lipsesc, căutați ceva interesant cu care să vă ocupați timpul.
 
Relații
Anul acesta v-ar putea aduce probleme cu partenerul. Principalul declanșator va fi, probabil sentimentul singurătății, al dumneavoastră sau al partenerului. Pentru a-l evita, încercați să-l preveniți. Dedicați timp partenerului, comunicați mult și interesați-vă de bucuriile și de necazurile sale. Însă partenerul trebuie să vă răspundă cu aceeași monedă.
 
Muncă
La locul de muncă, evitați să promiteți mai multe decât puteți face. Amabilitatea este, cu siguranță, o calitate admirabilă, dar nu exagerați. S-ar putea să vă blocați într-un punct, la un moment dat. Treptat, cu răbdare, veți depăși momentul. În caz contrar, apelați fără ezitare la un coleg mai experimentat.
 
Sănătate
Vi s-ar putea întâmpla adeseori să vă simțiți epuizat. Nu este o veste prea bună, deoarece oboseala în exces deschide porțile pentru diverse boli și scade imunitatea. Îngrijiți-vă și, dacă este necesar, luați preparate care întăresc imunitatea.
 
Un sfat pentru femei
Parfumul Versace Versense v-ar putea reda bucuria de a trăi. Este senzual, proaspăt și ușor, adică exact cum vă veți simți și dumneavoastră când îl veți folosi. Parfumul oferă o combinație de lemn de santal, de cedru și de măslin, cu bergamotă, mandarină verde și opunția.
 
Un sfat pentru bărbați
Curajul de a face față problemelor trecutului poate fi stimulat de parfumul pentru bărbați Boss No.6 Bottled, de la Hugo Boss. În afară de curaj, conferă și un stil modern, care este pentru Taur, de altfel conservator, ca un „izvor de apă vie“.
 
Gemeni
Gemenii petrec anul 2017 într-un relativ succes. Este însă esențial să găsiți în toate activitățile calea cea dreaptă. Găsirea armoniei devine unul dintre obiectivele principale ale eforturilor dumneavoastră. Amintiți-vă că nu trebuie să disprețuiți niciodată pe nimeni. Indiferent dacă persoana vă este plăcută sau nu. Astfel evitați diversele bârfe și calomnii. Fiți temeinic în tot ceea ce faceți, deoarece aceasta constituie o cheie pentru a vă putea îndeplini obiectivele și visurile în acest an.
 
Relații
În relații, aveți grijă să împărțiți echitabil treburile gospodăriei. Îndată ce apare un dezechilibru în acest sens, se creează condiții pentru conflicte și conviețuirea devine dificilă. Aspectul financiar al relației va fi de asemenea foarte important. Ideea este ca niciunul dintre parteneri să nu-l exploateze pe celălalt. În această privință, totul trebuie să fie echilibrat.
 
Muncă
Nu încercați să obțineți beneficii și avantaje în detrimentul colegilor. Nici „tragerea unor sfori“ nu contribuie la o atmosferă de lucru bună. Mențineți-vă imaginea de coleg muncitor și amabil, ceea ce nu ar trebui să constituie o problemă pentru dumneavoastră. Și aveți grijă să n-o stricați, comportându-vă exact pe dos imediat ce ați dat colțul biroului.
 
Sănătate
Organele pereche sunt cele care merită toată atenția și prevenția. În primul rând, este vorba de rinichi și de plămâni. Așa că învățați reflexoterapia și aplicați tehnicile zilnic. Vă pot ajuta și sucurile naturale, bogate în antioxidanți, vitamine și alte substanțe care protejează organismul.
 
Un sfat pentru femei
Includeți în alimentație apa de nucă de cocos, care ajută la pierderea în greutate și hidratează organismul. Va fi apreciată nu numai de rinichi. Apa de nucă de cocos este utilă chiar și în activitatea sportivă, deoarece conține 5 electroliți esențiali.
 
Un sfat pentru bărbați
Încântați-vă partenera cu o aromă plăcută de interior. Dovediți astfel un interes autentic pentru ca relația dumneavoastră să înflorească. Inclusiv prin aceea că participați la înfrumusețarea gospodăriei, fapt apreciat, cu siguranță, de orice femeie.
 
Rac
Încercați să trasați mai clar limitele drumului pe care doriți să pășiți în anul 2017. Nu contează în ce domeniu. Trebuie doar să vă cunoașteți limitele și să nu persistați în visuri nerentabile. Dacă vă reușește acest lucru, 2017 ar putea fi un an chiar bun. Ați deveni capabil de o evaluare pe care vă străduiți s-o realizați de o bună bucată de vreme. Veți câștiga aprecierea celorlalți și dacă veți fi dispus să vă împărtășiți cu ei succesele. Nu vorbim aici numai de familie, de care Racii sunt de altfel deosebit de legați.
 
Relații
Pentru semnul Racului este cu siguranță o veste bună aceea că 2017 vă promite o viață mai mult sau mai puțin liniștită alături de partenerul dumneavoastră. Pentru a reuși acest lucru, rezolvați-vă problemele funciare și cele financiare. Dacă vă blocați în acestea împreună cu partenerul, vor deveni tema principală a anului. Ceea ce vă poate afecta, oarecum, armonia de cuplu. Mare atenție mai ales la datorii și la execuții.
 
Muncă
Angajatorul v-ar putea aprecia constanța și calitatea muncii, ceea ce poate însemna o mărire de salariu sau chiar avansarea în carieră. Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, nu vă puteți „culca pe lauri“. Riscul plafonării în mulțumirea de sine este destul de mare. S-ar putea ajunge la stagnare și, ulterior, la surprize neplăcute.
 
Sănătate
Încercați să vă cruțați vezica biliară și ficatul. Aceasta înseamnă limitarea consumului de alcool și de mâncăruri grase, prăjite, prea dulci sau prea picante. Pentru a vă ajuta ficatul, încercați acest pachet Walmark cu ciulin și chlorella. Ciulinul este excelent pentru ficat, iar chlorella ajută la detoxifiere.
 
Un sfat pentru femei
Parfumul Chloé Love este creat parcă special pentru femeile născute sub semnul Racului. Oferă romantism și feminitate și vă ajută să retrăiți sentimentele cele mai intime. Datorită acestui parfum delicat, puteți transmite dragostea tuturor persoanelor care o merită.
 
Un sfat pentru bărbați
În acest an, încercați parfumul Joop! Homme, care vă consolidează punctele de vedere și valoarea principiilor de viață. Esența sa este, în același timp, originală și plină de prospețime. Prin urmare, nu există niciun risc să stagnați, acolo unde este necesar să mergeți mai departe. Aceasta datorită vrăjii combinației de crenguțe de portocal, cu scorțișoară, tutun și lemn.
 
Leu
Este necesar să lucrați intenționat la dezvoltarea abilităților dumneavoastră. În 2017, este vorba în primul rând de combinația dintre curaj, generozitate și aptitudinile organizatorice. Deși acestea sunt caracteristici naturale ale zodiei Leu, nu înseamnă că vă va fi întotdeauna ușor. Uneori veți fi nevoit să înfruntați situații în care vi se insultă „majestatea“. Sau, cel puțin, acesta va fi punctul dumneavoastră de vedere. Urmăriți atent ceea se întâmplă și încercați să nu ajungeți rapid la concluzii eronate. Dacă reușiți să vă păstrați calmul, veți petrece, per ansamblu, 12 luni bune, fără probleme majore.
 
Relații
În relațiile cu partenerul, va conta mult o bună comunicare și schimbul echitabil de opinii. Nu este neapărată nevoie să fiți mereu de acord cu partenerul. Evitați însă încăpățânarea de a vă impune mereu „adevărul“ propriu. Niciun partener nu rezistă mult în asemenea condiții. În plus, încercați să-i oferiți partenerului mai multă căldură și dragoste. Ceea ce nu înseamnă că situația trebuie să se termine întotdeauna în pat.
 
Muncă
La serviciu, veți prefera să luați decizii, decât să le executați. Când nu mai aveți încotro, preferați mai degrabă o activitate mentală uneia fizice. Preferința dumneavoastră nu va constitui o problemă, dacă reușiți să vă convingeți atât colegii, cât și șefii că acesta este modul în care puteți aduce o contribuție maximă. În caz contrar, strângeți din dinți și apucați-vă de muncă.
 
Sănătate
Nu fiți prea leneș și faceți eforturi să practicați un sport în mod regulat. În caz contrar, veți începe să acumulați mai multă grăsime decât v-ar plăcea. Dacă nu vă controlați și luați în greutate, pe lângă modificările dietei v-ar putea ajuta și diversele preparate pentru slăbit. Diversitatea lor este foarte mare!
 
Un sfat pentru femei
Nici o Leoaică nu trebuie să-și neglijeze coama. Podoaba capilară este, mai ales pentru dumneavoastră, foarte importantă. În afara utilizării combinației clasice de șampon și balsam, merită să aplicați, la intervale regulate, o mască de păr de bună calitate. Alegerea se face în funcție de tipul și de starea părului.
 
Un sfat pentru bărbați
Fiecare Leu vrea să placă, iar mulți nativi din această zodie apelează în acest scop la patronul zodiei, Soarele, cu razele sale calde, strălucitoare și... bronzante. De ce nu, dar aveți grijă să nu exagerați. Mai ales, nu uitați să vă protejați eficient în timpul bronzării. Produsele de bronzat Bioderma se numără printre cele mai apreciate. Încercați-le!
 
Fecioară
Folosiți din plin acest an pentru evaluarea modului actual de viață. Bineînțeles, anul nu se rezumă doar la atât. Ar trebui să urmeze schimbări fundamentale. Acestea au potențialul să aducă îmbunătățiri însemnate ale traiului de zi cu zi, precum și o mai mare satisfacție vis-a-vis de ceea ce faceți și cum vă merge. Dacă veți prefera să ignorați apelul universului, este destul de probabil că nu veți agrea consecințele inacțiunii dumneavoastră. Acestea s-ar putea manifesta printr-o serie de încercări. Acestea vor testa dacă, într-adevăr, aprobați realizările pe care le-ați avut și modul dumneavoastră de viață de până acum. De asemenea, este de așteptat ca în acel moment să apară și necazuri.
 
Relații
Încercați să depășiți tot ceea ce nu a funcționat în relația dumneavoastră și, mai mult, v-a adus complicații substanțiale. Trebuie însă să aveți în vedere că succesul va veni doar dacă îl dorește și partenerul. În caz contrar, nu este exclus ca relația dumneavoastră să ajungă la un punct critic. Atunci, va trebui să vă împăcați cu gândul că aceasta poate evolua în aproape orice direcție.
 
Muncă
Mulți oameni își fac treaba din inerție, fără nicio satisfacție mai profundă. Dacă acesta este cazul dumneavoastră, anul 2017 vă poate ajuta să puneți capăt acestei situații. Atenție însă! Nu luați măsuri drastice, fără planuri clare și concrete. Numai astfel veți fi capabil să vă uitați în urmă și să constatați că nu ați fi putut proceda altfel.
 
Sănătate
Aveți mare grijă de tot sistemul dumneavoastră digestiv. Riscul principal sunt fungii care pot apărea în intestine. Eliminarea acestora poate fi ajutată de limitarea consumului de făină albă și de zahăr rafinat. Vă ajută și saponinele, sub formă de tablete de Yucca Shidigera.
 
Un sfat pentru femei
Ca parte a transformării profunde care poate avea loc în 2017, încercați să vă schimbați și rutina de îngrijire a aspectului fizic. Pe lângă un costum nou, regândiți și îngrijirea tenului. De exemplu, puteți încerca noi game de cosmetice pentru ten.
 
Un sfat pentru bărbați
Dacă doriți să vă schimbați viața, nu uitați să schimbați și parfumul! Încercați, de exemplu, parfumul Man, de la Calvin Klein. O aromă picantă și lemnoasă, ce vă conferă eleganță, farmec și sex-appeal. Această esență poate surprinde plăcut nu numai partenera, ci și pe cei din jur.
 
Balanță
Anul 2017 poate aduce pentru Balanță diverse schimbări. Acestea pot fi atât impuse, atât și cauzate de un sentiment de nemulțumire interior față de status quo. Oarecum paradoxal, sentimentul dumneavoastră se bazează pe convingerea că meritați ceva mai bun. De aceea, aveți mare grijă la ce vă gândiți și ce schimbări vă doriți. Forța gândurilor și a cuvintelor vă poate lua prin surprindere, într-un mod neplăcut. Atât de mult, încât nu veți avea timp să evaluați situația. Ori, evaluarea este extrem de necesară Balanței, pentru a lua decizii.
 
Relații
Relația dumneavoastră are nevoie de un suflu de oxigen, doar că nu știți cum s-o „aerisiți“. Premisa de bază constă în a aborda schimbările împreună cu partenerul. Orice tentativă pe cont propriu poate avea consecințe neplăcute. Gândiți-vă bine, înainte de a face propuneri. Sigur relația dumneavoastră este adevărata sursă a nemulțumirii? Nu cumva problema este legată, mai degrabă, de dumneavoastră?
 
Muncă
La locul de muncă ar putea apărea probleme care să vă depășească. Confruntați-le direct și din timp. Cea mai mare greșeală ar fi să credeți că nu merită să vă pierdeți timpul cu acestea. Chiar dacă este adevărat, aceasta nu este o soluție. Țineți minte că ajutorul și răsplata nu-i ocolesc pe cei care se străduiesc.
 
Sănătate
Nu vă încărcați organismul cu alimente acide, care v-ar putea aduce diverse complicații de sănătate. Preferați mai degrabă un regim alimentar alcalin. Nu uitați nici de așa-numitele super-alimente, printre care se numără îndrăgitele alimente verzi.
 
Un sfat pentru femei
Dacă sunteți foarte obosită, puteți încerca remedii naturale. Acestea oferă diverse posibilități pentru a furniza energie corpului uman. Opțiunile cele mai populare sunt comprimatele Walmark Energy Guarana, care conțin vitamina B, împotriva epuizării.
 
Un sfat pentru bărbați
Majoritatea femeilor adoră momentele de romantism pregătite de partener. Încercați și dumneavoastră să-i faceți surprize care pot ajuta partenera să uite de probleme. Ce-ați zice de o baie cu spumă bogată și lumânări aprinse?
 
Scorpion
În anul 2017, nu încercați vreo invenție care să dărâme universul. Este suficient să vă concentrați pe reguli și pe adevăruri practice. Din categoria celor verificate și care funcționează. Dacă nu le puteți accepta, este posibil ca universul să vă dea cu o metaforică riglă peste degete. Aceasta nu înseamnă să vă ignorați ideile sau să stagnați pe drumul vieții. Doar să nu vă aventurați în experimente riscante. Încercați să lucrați la dezvoltarea capacităților dumneavoastră de comunicare. Și intelectul merită mai multă atenție, deoarece nu vă puteți baza întotdeauna pe combinația dintre empatie și intuiție.
 
Relații
Nu vă stricați armonia relației, încercând să forțați partenerul să efectueze schimbări în zone fără probleme. Nu este un moment potrivit ca să vă dați mai multă importanță decât acordați partenerului. Țineți minte vechea și binecunoscuta zicală „trufia merge înaintea căderii“. De asemenea, învățați să combinați fermitatea, cu sensibilitatea și cu empatia.
 
Muncă
La locul de muncă nu vă scapă prea multe evenimente în anul 2017. Este, fără îndoială, un lucru bun, dar numai dacă nu exagerați. Altfel puteți ajunge cu ușurință la conflicte cu colegii și chiar și cu superiorii. Unii nu vor putea evita impresia că îi urmăriți, cu intenții nu tocmai bune. Ca să nu mai vorbim de senzația de a fi de-a dreptul spionați.
 
Sănătate
Concentrați prevenția oriunde există riscul de congestie sau de blocaj. De exemplu, furnizați sistemului vascular acizi grași esențiali, cum ar fi cei conținuți în nucile de caju. Pentru sănătatea sistemului urinar, nu uitați să beți suficiente lichide. În plus, nu vă torturați vezica biliară cu alimente cu conținut ridicat de colesterol.
 
Un sfat pentru femei
Pentru anul 2017, alegeți un parfum mai degrabă discret și plăcut, care vă oferă întotdeauna o senzație de prospețime. Astfel de parfumuri oferă, de exemplu, brandul Paco Rabanne. Sugestia anului pentru femeile născute în zodia Scorpionului este parfumul Lady Million, de la Paco Rabanne, auriu și în formă de diamant.
 
Un sfat pentru bărbați
Toți Scorpionii iubesc misterul, senzualitatea și capacitatea de a fermeca sexul opus. Dar nu veți reuși fără parfumul potrivit, care ar putea fi Code, de la Armani. Îndeplinește toate cerințele mai sus menționate și persistă la nesfârșit.
 
Săgetător
Nu vă lăsați înșelat de propriile iluzii; din păcate, în anul 2017, acestea nu vă vor fi mentori prea buni. Dacă le lăsați să vă influențeze, vă veți pierde stilul direct, atât de tipic zodiei dumneavoastră. În aceeași ordine de idei, vă recomandăm să nu vă bazați acțiunile numai pe sentimente și pe presimțiri. Este necesar să luați în considerare și latura practică a vieții. De aceea încercați să puneți în aplicare cât mai curând toate ideile și deciziile. Numai astfel vă veți realiza visurile, în loc să le lăsați să se risipească. De asemenea, asigurați-vă că aveți un comportament corect față de ceilalți. Orice neadevăr, fie și neintenționat, nu va fi nici înțeles, nici tolerat.
 
Relații
În relațiile cu partenerul ghidați-vă după principiul „ce-i în gușă, și-n căpușă“. În același timp, aveți mereu în vedere că scopul principal este acela de a nu răni partenerul! Cu toate acestea, în cazul în care construiți o relație deschisă, bazată pe faptul că vă puteți spune unul altuia orice fără frică, veți avea numai de câștigat.
 
Muncă
La nivel profesional, trebuie să învățați să vă apreciați singur propria muncă. Aceasta va împiedica terțele persoane să „măture“ cu dumneavoastră la birou. Dacă aveți impresia că nu sunteți remunerat în mod adecvat, nu vă temeți să acționați în consecință. Trebuie doar să alegeți formularea corectă și timpul potrivit. Evitați însă complicațiile inutile, cauzate de scăderea performanței la locul de muncă.
 
Sănătate
În 2017, este necesar să vă mențineți un sistem imunitar sănătos. Regulile de bază sunt o alimentație sănătoasă, odihna suficientă și o bună stare de spirit. De asemenea, nu vă suprasolicitați fizic prea des. La sprijinirea imunității vă ajută extractul special de stridii, cătină și echinacea.
 
Un sfat pentru femei
Când aveți îndoieli dacă veți reuși sau nu, folosiți parfumul Deep Red, de la Hugo Boss. Acesta vă insuflă curaj și vă susține ambițiile. În plus, vă face să simțiți bucuria descătușării și a trăirii intense a fiecărei clipe.
 
Un sfat pentru bărbați
O combinație de încredere în sine, pasiune, senzualitate și capacitatea de a cuceri nu numai femeile, ci și obiectivele profesionale, vă oferă parfumul Eros, de la Versace. Datorită acestuia, vă puteți elibera perfect de grijile de zi cu zi, căpătând un nou impuls pentru zilele următoare.
 
Capricorn
Folosiți intens trăsăturile pozitive pentru care sunteți renumit. Vorbim de perseverență, de stabilitate și de un talent special pentru lege și ordine. Dacă veți reuși acest lucru în anul 2017, niciun obstacol nu va fi insurmontabil pentru dumneavoastră. Principalele riscuri în aceste luni le reprezintă evenimentele neașteptate, care v-ar putea dezechilibra temporar. În caz de ceva neprevăzut, nu lăsați trenul să deraieze și păstrați-vă calmul. Pentru asemenea sânge rece aveți însă nevoie și de relaxare. Din acest motiv, pe lângă îndeplinirea obligațiilor, faceți-vă suficient timp pentru bucurie și distracție!
 
Relații
Pentru o viață mulțumită în doi, faceți uz, în acest an, în primul rând, de talentele dumneavoastră. Astfel, în plus față de înțelegerea nevoilor partenerului, oferiți-i și ajutorul în gospodărie. Va fi cu siguranță binevenit, la fel ca și posibilitatea de a economisi, evitând angajarea meșteșugarilor. Și, dacă mai adăugați și o ieșire împreună în oraș, totul va fi perfect.
 
Muncă
După muncă și răsplată. Acest proverb ar trebui scris mare și afișat acolo unde să-l puteți vedea mereu. Nu înseamnă neapărat că v-ați neglija îndatoririle. Cu toate acestea însă, uneori, performanțele dumneavoastră sunt departe de a fi optime. Dacă acest trend mai durează, v-ar putea ruina reputația față de angajator sau de partenerii de afaceri. Sigur nu vă doriți așa ceva!
 
Sănătate
Pe parcursul anului 2017, concentrați-vă asupra sănătății ochilor, inclusiv pe prevenție. Limitați privitul la monitoare și la ecranele de televiziune și faceți plimbări dese în natură. Învățați exerciții speciale pentru ochi. Vă poate ajuta și sucul de aronia, care protejează ochii de razele ultraviolete și îmbunătățește starea acestora.
 
Un sfat pentru femei
Vă puteți relaxa și puteți elimina stresul și oboseala de la muncă în diverse moduri. Cea mai plăcută opțiune o reprezintă activitățile amoroase, dacă nu le forțați și dacă aveți partenerul potrivit. Pentru clipe pasionale de neuitat, nu uitați de micile ajutoare.
 
Un sfat pentru bărbați
Capricornul trebuie să-și îngrijească temeinic dinții. Nu este vorba doar de un zâmbet frumos, care să încălzească inimile femeilor. Mai importantă este sănătatea dentară. Prin urmare, nu uitați să folosiți periuțele pentru îngrijirea spațiilor interdentare.
 
Vărsător
În acest an, ați putea suferi variații emoționale mai intense decât este sănătos. Consecințele ar putea fi diverse situații neplăcute, pe care sigur ați prefera să le evitați. Prin urmare, încă din primele luni ale anului 2017, încercați să lucrați la un echilibru mai bun între fațeta dumneavoastră intelectuală și cea emoțională. Nu tratați această sarcină ca pe o obligație. O abordare mai productivă ar fi din perspectiva unei distracții, care vă poate îmbogăți în multe privințe. Vărsătorii care ating echilibrul mai sus menționat pot fi răsplătiți cu un an de succes. Ce credeți, merită încercat sau nu?
 
Relații
Viața dumneavoastră alături de partener poate deveni o oază de liniște și pace, dar, tot la fel de bine, vă poate aduce multe dispute neplăcute și, de multe ori, inutile. Că e pace sau război, depinde mai mult de dumneavoastră. Fiți conștient de faptul că nevoia dumneavoastră de multă libertate personală nu le convine neapărat și celorlalți. Discutați la timp cu partenerul despre punctul său de vedere și găsiți o rezolvare optimă pentru ambele părți. Mai ales, nu vă schimbați opiniile „ca pe șosete“.
 
Muncă
Pentru a obține succesul în afaceri, uneori, este necesar să se acorde atenție detaliilor. Poate părea nobil să tratezi îndatoririle cu o privire de ansamblu și să preferi să rezolvi lucrurile importante. Dar, dacă omiteți un detaliu care se dovedește a fi fost esențial ? De asemenea, evitați să tratați colegii în funcție de cum v-ați trezit de dimineață, cu fața sau cu spatele la cearșaf. Cu siguranță, nu va ajuta la atmosfera în echipă.
 
Sănătate
Încă din primele luni ale anului 2017, faceți un efort conștient de a introduce în dieta dumneavoastră cât mai multe fibre. În caz contrar, vă puteți lupta cu constipația și, spre sfârșitul anului, chiar cu hemoroizi, dacă nu o tratați. Fibrele sunt conținute și de fructele uscate, care vă vor plăcea cu siguranță.
 
Un sfat pentru femei
Știați că ochii trădează nu numai oboseala sau vreo boală? Cei care vă cunosc pot ghici după ochi și în ce stare de spirit vă aflați. Din fericire, o puteți ascunde la nevoie. Trebuie doar să utilizați farduri de ochi adecvate.
 
Un sfat pentru bărbați
Mulți Vărsători încearcă să iasă în evidență în diferite moduri, inclusiv prin coafuri neobișnuite. Dacă este și cazul dumneavoastră, nu uitați de îngrijirea corectă a părului. Aceasta presupune nu numai un șampon de calitate, ci și un balsam pe măsură.
 
Pești
Zodia Peștilor se va confrunta, în 2017, cu o provocare importantă. Este necesar să vă confruntați idealurile cu lumea reală. O veste nu foarte pozitivă este că acestea nu vor fi ușor de împăcat. Așadar, tratați această energie cosmică cu o inteligență flexibilă. Unde se cere o abordare cu picioarele pe pământ, acționați ca atare. Pe de altă parte, situațiile mai delicate le veți trata în consecință. La prima vedere, poate părea imposibil, dar veți vedea că funcționează. Trebuie doar să învățați din greșelile anterioare. Orice nativ din Pești s-a mai întâlnit cândva cu o provocare similară, cu siguranță nu este prima dată.
 
Relații
În domeniul iubirii, în 2017 veți căuta mai ales blândețea. A nu se confunda cu rigiditatea, care ar putea duce relația într-un impas. Blândețea implică multă dragoste, armonie, înțelegere și toleranță. Ceea ce ar trebui, fiind un nativ empatic din Pești, să vă reușească. Dacă oferiți toate acestea partenerului, este foarte probabil că vă va răspunde pe măsură.
 
Muncă
La nivelul carierei, v-ar putea lipsi niște coate mai ascuțite. Nu vă faceți griji. Nu toată lumea este capabilă să se impună rapid și fără scrupule. Mai bine lucrați în așa fel încât să vă păstrați respectul de sine. Restul se aranjează până la urmă. De altfel, dacă vă ocupați de ezoterică, cu siguranță deja știți că „după faptă și răsplată“. Exact în același spirit în care o meritați.
 
Sănătate
Concentrați-vă pe un regim alimentar echilibrat. Orice exces în dietă, ce determină o lipsă de substanțe importante, poate avea repercusiuni rapide asupra sănătății. Dacă nu se poate altfel, înlocuiți vitaminele care vă lipsesc cu complexul multivitaminizat Garden of Life Vitamin Code Liquid.
 
Un sfat pentru femei
Din fericire, nu este nevoie să vă preocupați prea mult de ce se poartă în anul 2017, în domeniul frumuseții și al parfumurilor. Parfumul trebuie să fie proaspăt și să nu plictisească prea curând. Descrierea se potrivește exact parfumului Burberry Touch for Women. Vă subliniază elegant feminitatea și senzualitatea.
 
Un sfat pentru bărbați
Despre Pești se spune adesea că le lipsește energia focului. Dovediți contrariul, folosind parfumul Man in Red, de la Ferrari. Esența sa evocă emoții puternice, care vor face să vibreze toate femeile din jur. În plus, conferă o mare încredere în sine și sugerează un puternic spirit de acțiune.
 
 
horoscop
 
Text realizat de: Alina, redactor Aoro