Machiajul ochilor verzi, la muncă și la party

Ochii verzi sunt printre cei mai rari și mai interesanți. Posesoarelor de ochi verzi le sunt atribuite calități de „felină“, temperament și sex-appeal. Cum realizăm un machiaj seducător - sau unul discret - pentru ochi verzi?

Machiaj seducător, Ochi verzi, Notino și produse de machiaj

Contraste violet

Dacă vă doriți ca ochii dvs. verzi să iasă cu adevărat în evidență, asortați la ei farduri violet. Pentru ochii verzi, culoarea violet reprezintă contrastul perfect! Pentru machiajul de zi, puteți încerca, de exemplu, paleta de lux Chanel Les 4 Ombres, nuanța Tissé Cambon, unde, în afară de tonuri de violet, găsiți și două nuanțe de roz. Rozul este o altă culoare care se înțelege perfect cu ochii verzi și, în plus, iluminează și întregul look, cu o tranziție de la dramatic la discret.

Dacă doriți un look cât mai creativ, alegeți tonuri clare de violet, de fuchsia sau de roz tare. O paletă special creată pentru dvs. este New-Trals vs Neutrals, de la Makeup Revolution. Pentru un efect și mai intens, conturați ochii cu un tuș multifuncțional, ca, de exemplu, Rimmel Wonder Swipe. Trasează foarte precis, dar, dacă estompați linia cu degetul, aveți instantaneu și fard de pleoape!

F:\Marketing_OSTATNI\Content\Clanky\Clanky 2019\09_20 Makeup green eyes

Maro + nude = clasic

Ochii verzi mai arată perfect încadrați de nuanțe maro sau nude și de tonuri roz antic. Contrastele dispar, dar look-ul natural rămâne, iar dvs. veți arăta perfect întreaga zi. O combinație perfectă de culori vă oferă By Terry Eye Designer Palette, nuanța Smoky Nude, unde se împletesc nuanțe de roz discret și de maro închis, care oferă infinite posibilități de machiaj (obțineți cu ușurință și efectul de ochi fumurii!).

Reflexe metalice

Și am ajuns la altă combinație potrivită. Este vorba de combinația de miere și auriu, care iluminează ochii verzi și le evidențiază reflexele aurii. Cu ele, machiajul devine cu adevărat festiv. Toate cele 4 nuanțe ale paletei Dermacol Quattro au pigmenți surprinzător de persistenți. Și, ca machiajul să fie și mai festiv, aveți și Lancôme Big Color Lash Top Coat, nuanța Faboulos Gold, care acoperă vârfurile genelor cu aur! Vă stau mai bine nuanțele reci? Lăsați deoparte nuanțele aurii și argintii și încercați Collistar Double Effect. Machiajul pentru ochi verzi este gata! :)

Dacă vă interesează, ce palete de culori se potrivesc ochilor albaștri și căprui, citiți despre acestea în celelalte articole de pe pagina noastră.