Machiajul nude are personalitate! Palete must-have de farduri nude

Tendințele vin și trec – lucru valabil atât în lumea modei, cât și în cea a frumuseții. Există însă și „clasice“ care au fost, sunt și vor rămâne în tendințe. Unul dintre aceste „all stars” este și machiajul nude. Cu o paletă nude inteligent compusă din nuanțe naturale, realizați cam toate stilurile de machiaj, indiferent dacă plecați la lucru sau la party. Cu siguranță, trebuie să aveți acasă o asemenea paletă și, eventual, una mică, de poșetă, pentru orice eventualitate. Care sunt cele mai bune?

palete nude, makeup look nude

Un aliat universal

O paletă de calitate, cu farduri de ochi nude, în nuanțe de bej și maro, nu poate lipsi din nicio trusă cosmetică. O veți folosi mereu – fie că mergeți la lucru și aveți timp doar pentru un machiaj rapid și natural, fie că aveți nevoie de un look mai intens, de party. Ce se întâmplă dacă uitați, de exemplu, de iluminator sau de bronzer? Într-o paletă nude sigur găsiți nuanțele salvatoare.

Asigurare pentru poșetă

O paletă nude vă ajută nu doar când vă machiați acasă, ci și oricând sau oriunde aveți nevoie de un mic retuș al feței. Care sunt paletele de încredere în asemenea situații?

Simpatica paletă de farduri de ochi Bourjois Eye Catching oferă ochilor o privire sexy și pătrunzătoare, fără a vă goli pușculița. Găsiți în aceasta o gamă de nuanțe calde și reci, iar pachetul include, în plus, oglindă și aplicator. Acest mic miracol este mai mult decât suficient pentru poșeta dvs.

Dacă vă este suficient un spectru de culori esențiale, vă va conveni de minune paleta nude Shiseido Essentialist Eye Palette. Patru nuanțe, intens pigmentate, pe care le puteți combina cum doriți. Efectul va fi întotdeauna irezistibil.

Nuanțe perfect saturate și durabile are și paleta The Essential Multicolor Eyeshadow Palette, de la Bobbi Brown. Conține un fard de bază și alte patru nuanțe, care pot fi combinate liber, pentru a crea un machiaj nude perfect.

Nu-i așa că vă enervați când nuanța de bază, pe care o folosiți cel mai des, se termină prima? La paleta de ochi Smashbox Cover Shot Eye Palette, acest lucru nu se întâmplă. Paleta conține două nuanțe de bază, completate de încă șase. Toate sunt frumos pigmentate și adaugă ochilor dumneavoastră sclipiri fascinante.

makeup look nude, palete de machiaj

Miracole instantanee

Paletele mari ar ocupa prea mult loc în poșetă, dar avantajul acestora este că puteți crea, practic, un întreg machiaj în culori naturale. Puteți folosi nuanțele deschise ca iluminator și pe cele închise la conturare.

Paleta cu farduri de ochi Barry M Bare It All vă oferă combinația perfectă de farduri mate și cu sclipici, pentru creații uimitoare, de care nu vă veți plictisi niciodată. Nici Gosh Eyedentity, în nuanța Be Honest, nu vă va dezamăgi.

Paleta nude Max Factor Masterpiece Nude Palette își are, cu siguranță, un loc de cinste în topul paletelor nude. Nuanțele rezistă toată ziua și oferă o combinație excelentă de tonuri deschise și închise.

Paleta MAC Cosmetics Eye Shadow x9, în nuanța Burgundy Times Nine, este potrivită atât pentru machiajul uscat, cât și pentru cel umed, așa că, dacă vă doriți un efect puțin mai intens, umeziți pensula, pentru culori mai saturate și o privire mai fascinantă.

Paleta Catrice Nude Peony oferă 18 nuanțe nude. Pentru un aspect cu adevărat discret, căutați nuanțe mate, iar, dacă doriți să vă accentuați machiajul, adăugați și o nuanță cu sclipici.

SFAT: Doriți să creați look-ul natural perfect? Alegeți emblematica paletă nude Urban Decay Naked3. Conține umbre mate, sidefate și metalice, care completează perfect orice ținută de zi sau de seară.

În concluzie, încercați o paletă de farduri nude și sigur nu veți regreta. Vă e clar deja, pe care o veți alege?