Machiaj rapid pentru servici: 6 pași în doar 6 minute!

Cine are timp dimineața să stea o oră în baie? Indiferent dacă te grăbești la birou, la o întâlnire de afaceri sau la un workshop, ai doar câteva minute să te faci frumoasă. Cum? Citește mai departe!

Machiaj rapid pentru servici

Un machiaj rapid nu înseamnă un machiaj la repezeală. Ideea este de a folosi produse și tehnici cu care poți realiza în timp record un machiaj complet, fără compromisuri: tenul tău va arăta curat, proaspăt și machiat decent, într-un mod adecvat stilului activității tale de zi cu zi.

1. Curățarea tenului

Nu numai ție îți place să faci duș dimineața, iar tenul tău adoră să fie perfect curat. Începe prin a elimina impuritățile, de exemplu cu Shiseido Waso Quick Gentle Cleanser, pe care-l poți folosi și seara.

2. Aplică o cremă BB ușoară sau un fond de ten

Vorbim de machiaj rapid, deci încearcă o cremă BB: economisește timp, deoarece acționează ca o cremă și, în același timp, uniformizează nuanța pielii. Când mai conține și filtre UV, ca Esteé Lauder Double Wear Cushion BB, este ideală. (Ca bonus, netezește ridurile fine!)

rychly makeup do prace produkty

3. Camuflează imperfecțiunile și iluminează tenul cu un corector

Pentru camuflarea imperfecțiunilor și a cearcănelor, ai nevoie de un corector. O bună acoperire promite Make-up Revolution Conceal & Define, un corector lichid care nu se acumulează în riduri. Pe mine mă salvează de ani de zile Yves Saint Laurent Touch Éclat, cu efect de iluminare.

4. Evidențiază sprâncenele

După o lungă domnie a sprâncenelor groase, naturale... se pare că revin în tendințe sprâncenele mai subțiri. Oricum ți-ar fi sprâncenele din dotare, evidențiază-le cu un creion bun. Lancôme Brôw Define Pencil se aplică foarte bine și este rezistent la apă (întreaga zi!).

5. Pentru o privire mai pătrunzătoare, conturează ochii cu creionul 

Conturează ochii cu o linie subțire și, dacă mai ai puțin timp, ocupă-te și de pleoape. De exemplu, creionul multifuncțional L´Oréal Paris Paradise Extatic se poate folosi și ca fard de pleoape: pur și simplu estompezi ușor linia trasată. După care vine rândul rimelului. Un rimel care întoarce frumos genele, colorează bine și nu face cocoloașe. De exemplu, Maybelline Volum’ Express The Colossal Big Shot Daring Black.

6. Nu uita rujul rezistent - și ești gata pentru o nouă zi

La locul de muncă nu ai nevoie de buze roșii, dar nici fără culoare nu le poți lăsa. Vrei buze moi și pline, care arată superb întreaga zi? Răspunsul este Maybelline SuperStay Matte Ink, un ruj lichid mat, disponibil în 11 culori trendy și care, în plus, rezistă pe buze ore în șir, fără să se întindă sau să se decoloreze.