Machiaj rapid? Iată ce poți realiza cu un singur produs: cu paleta pentru machiaj multifuncțională.

Sezonul vacanțelor este în toi și atunci când plecăm în vacanță întotdeauna trebuie sa fim atente la dimensiunea bagajului, mai ales dacă vom călători cu avionul. Cosmeticele și produsele de machiaj pot ocupa mult spațiu și nu vrem nicidecum să renuntăm la ele, pentru ca sunt esențiale. Iată ce putem strecura rapid in bagaj, fără să ocupe mult spațiu: paleta multifuncțională pentru machiaj, care asigură un machiaj rapid și complet, atât pentru zi, cât și pentru seară.


machiaj


Paleta de machiaj pentru călătorii se numește Hawaii și aparține mărcii TheBalm

Paleta-minune include un blush, o nuanță nude de fard pentru ochi, un fard de ochi strălucitor si unul negru. Asta este tot ceea ce îți trebuie în vacanță! Verifică ponturile noastre, prezentate de Irina, makeup artist notino.ro. Ea ne va arata cum poți avea un machiaj perfect și rapid, folosind doar această paletă și un rimel.

tbahaww keys


Machiaj discret, de zi

Pasul 1

Pe întreaga pleoapă aplică fardul nude, prin tamponări ușoare. Poți folosi pensula pentru aplicarea fardului de ochi da Vinci Basic. Micul meu secret: aplic bază pentru machiaj, pe întreaga pleoapă. Baza face ca machiajul să fie mai rezistent, iar eu vă recomand cu încredere baza pentru machiaj theBalm Put A Lid On It.
Pasul 2

Folosind nuanța închisa, trasează o linie pe pleoapă, deasupra genelor. Un rezultat bun îl poți obține folosind pensula unghiulară da Vinci Classic. Pensula este confecționată din păr natural și în timp ce este folosită, își păstrează forma și trasează linii foarte precis. Pontul meu: începe să trasezi linia dinspre colțul interior al ochiului, spre exterior. În acest fel vei obține o linie foarte precisă.
Pasul 3

Acum ne ocupăm de gene. Dacă vrei să ai genele cu formă curbată, îți recomand să folosești un clește pentru curbarea genelor, înainte de a aplica mascara. În completarea machiajului de până acum, trebuie sa folosim blush, eu am aplicat blush-ul cu o pensulă da Vinci Classic. Cum se aplică blush-ul? E foarte ușor! Zâmbește în oglindă pentru ca pomneții să fie scoși în evidență. Aplică blush începând din partea superioară a obrajilor și din ce în ce mai fad, spre partea exterioară. Acest efect de degrade ușor, va face machiajul să pară natural.


vysledek


Machiaj de seară

Pasul 1

Aplică pe colțul interior al pleoapei fardul nude stralucitor și continuă spre mijloc. Folosește tot pensula da Vinci Basic pentru aplicarea fardului de ochi.Pasul 2

Din partea de mijloc a pleoapei, începe să aplici fardul strălucitor, spre exteriorul ochiului. Pentru aplicare, poți folosi pensula fină da Vinci Classic, care este foarte ușor de folosit, mai ales pentru a obține efectul de tranziție între două culori diferite. Aici mai am încă un secret: cand începi să aplici fard sau eyeliner pe mijlocul pleoapei, ține mâna fermă, apoi o slăbești din ce în ce mai mult, cum te aproprii de marginea exterioară a pleoapei. Astfel, vei obține un efect de umbră.Pasul 3

În colțul exterior al ochiului, aplică fard de ochi negru mat, cu mișcări ferme. Vei aplica apoi o linie de eyeniler, începând din partea interioară a pleoapei, spre exterior - pentru a sublinia sau a scoate în evidență ochii. Pentru trasarea liniei putem folosi pensula unghiulară da Vinci Classic.Pasul 4

La final, aplică bush si mascara, exact cum am menționat mai sus, sau poate puțin mai intens. Vei fi regina serii!Acest tip de machiaj este simplu și rapid, oricine poate să îl realizeze, dar ceea ce e mai important este că am folosit doar 1-2 produse, disponibile chiar pe site-ul nostru.


vetsi zaber

Irina - makeup artist notino.ro

Foto: Ondřej Suk

Model: Agenția de modeling Fresh Face