Machiaj perfect de Valentine's Day, cu rujurile Nobea Valentine

Ziua Îndrăgostiților Notino, Cel mai bun machiaj de Valentine's Day, Rujurile Nobea Valentine's Day

Ziua Îndrăgostiților bate la ușă, iar noi ne-am dori s-o trăiți din plin. Avem pentru voi sfaturi de machiaj pentru buze, un look seducător sau ten radiant, plus, o surpriză de lux oferită din dragoste. Despre ce este vorba veți afla la sfârșitul articolului...

Un aspect seducător

Pentru o privire seducătoare, apelează la paleta I Heart Revolution Chocolate. Oferă o mulțime de opțiuni, pe care le poți asorta cu unul dintre rujurile noastre speciale pentru Valentine's Day. Genele lungi și dese, ca de păpușă, sunt specialitatea rimelului Hypnôse Doll Eyes. Completează-l cu tușul de precizie Epic Ink, de la NYX și vei atrage toate privirile, ca un magnet.

Ziua Îndrăgostiților Notino, Cel mai bun machiaj de Valentine's Day, Rujurile Nobea Valentine's Day

 

Cu bujori în obrăjori…

Așteptăm Ziua Îndrăgostiților, ziua când dorim să strălucim de fericire. Pentru și mai multă strălucire, încearcă Blushing Hearts, un blush în formă de inimioară. Rezistă mai bine aplicat peste o bază de calitate, cum ar fi emblematicul fond de ten de lungă durată Double Wear Stay-in-Place. Apoi fixează totul cu pudra Stay Matte. Nu în ultimul rând, nu uita de cel mai plăcut și mai fascinant element al machiajului - iluminatorul. Best-seller-ul Master Chrome este alegerea ideală pentru orice look. Oferă o strălucire fină, superbă, în două variante de culoare.

Buze numai bune de sărutat

Baza fiecărui machiaj de Valentine's Day o reprezintă buzele perfecte. Care este condiția esențială pentru orice ruj care se ridică la înălțimea ocaziei? Să fie rezistent la sărut! Știm foarte bine acest lucru, de aceea oferim noi încântări oricărei iubitoare de ruj. Dragelor, pregătiți-vă să cunoașteți o nouă dragoste! La sfârșitul lunii ianuarie, într-o promoție specială a iubirii, am lansat o nouă gamă de rujuri. Vă oferim cu drag o colecție de rujuri mate și lichide, în șase nuanțe superbe, despre care credem că își vor găsi locul de cinste în orice trusă cosmetică.

Ziua Îndrăgostiților Notino, Cel mai bun machiaj de Valentine's Day, Rujurile Nobea Valentine's Day

 

La cumpărăturile minime de 185 RON, din e-shop sau din magazinele noastre, primești cadou rujul - absolut gratuit. Nu uita însă că promoția este valabilă doar până pe data de 13.02. Nu rata ocazia să faci impresie, cu machiajul tău irezistibil de Ziua Îndrăgostiților!

Aștepți cu nerăbdare rujurile noastre de Ziua Îndrăgostiților? Împărtășește cu noi look-urile tale!