Look-ul perfect de festival strălucește de glitter

Vara este, în mod tradițional, plină de festivaluri și de distracție. În afară de muzică și de trăiri de neuitat, festivalurile sunt o super ocazie de a etala un look original. În ultimii ani, Coachella Valley Music and Arts Festival dictează tendințele fashion & beauty, care impun un stil boho modern. Iar outfit-urile alese de celebrități și influenceri inspiră vizitatorii altor festivaluri din întreaga lume.

Coafura pentru festival, Notino și look-ul perfect de festival

Glitter, glitter, glitter

Când să ne încumetăm la un look mai extravagant, dacă nu la festival? Fanele glitterului au ocazia ideală să dea frâu liber fanteziei. Pigmenții strălucitori Glitter Goals, de la NYX Professional Makeup oferă o paletă cu zece culori, pentru o privire scânteietoare. Efecte la fel de uimitoare puteți obține cu fardurile de ochi sclipitoare de la Pierre René. Sfatul nostru? Pentru o fixare de TOP, aplicați pigmenții scânteietori cu degetele, peste baza de machiaj.

Coafura pentru festival, Notino și look-ul perfect de festival

 

Machiajul de ochi cu glitter și genele artificiale fac pereche bună. Depinde doar de dumneavoastră dacă optați pentru un look dramatic, de covor roșu, sau alegeți un stil ceva mai discret. Genele de calitate se potrivesc la orice ocazie și pot completa orice machiaj. Foarte trendy sunt acum și iluminatoarele spray și ceață, cu străluciri discrete. Încercați și veți vedea cum fața dumneavoastră va căpăta străluciri de zeiță a verii!

Cum ne aranjăm părul la festival?

Aici pot apărea mici probleme. Dansul entuziast și prelungit scutură din temelii coafura. Deci, este important să o fixați bine. Un spray fixator sau un gel de păr cu fixare puternică este arma dumneavoastră secretă. Puteți îndrepta sau ondula părul rapid, cu ajutorul plăcii de întins părul. Nu uitați nici de accesoriile fantezie, cum ar fi bentițele cu flori, coronițele sau eșarfele.

Cum ne aranjăm părul la festival sau pentru ocazii speciale, pas cu pas:

Coafura pentru festival, Notino și look-ul perfect de festival

Coafura pentru festival, Notino și look-ul perfect de festival