La Notino „scriem“ povești cu final fericit…

story top

Dacă îți plac poveștile în care binele câștigă întotdeauna în fața răului și toată lumea își găsește fericirea, atunci bine ai venit la Notino. Și la noi, poveștile se termină cu bine. Mai ales cele pe care le trăiești zilnic!

De câțiva ani, Notino înseamnă pentru mine mai mult decât „locul de muncă“ sau „cosmetice“. Uneori, am senzația că este cavalerul meu în armură sclipitoare, care apare ca prin miracol și-mi vine în ajutor când am nevoie. Prima dată s-a întâmplat într-o tipică „zi catastrofală“… ziua când nu reușești să termini nimic, sau de ce te apuci, strici. Micul dejun vărsat pe jos, articolul care parcă nu se vrea scris, o pană de cauciuc, copilul care se îmbolnăvește tocmai când bona se scuză că nu poate veni. S-au cam suprapus. Singura soluție într-o zi încărcată sau de-a dreptul disperată: deconectarea. Eu una, m-am deconectat într-o cadă cu lapte pudră cu lavandă pentru baie, de la Greenum. De atunci, datorită ofertei Notino, mă salvează cu regularitate după o zi solicitantă.

Nu m-am îngrozit, nici măcar atunci când mi-am surprins fetița de doi ani cum dădea de podea, ritmic și precis, cu paleta mea de farduri de ochi preferată. Sau, mai precis, aș fi înnebunit, dacă nu descopeream la Notino fardurile Hypnôse Doll Eyes, de la Lancôme, care rezistă (aproape) la orice șoc. Inclusiv tratamentului brutal al micilor prințese sau unei călătorii în jurul lumii.story produktz

Ca să nu mai spun cât este de ușor să alegi, de la Notino, un cadou pentru prietene de ziua lor (în ultimul an cred că toate prietenele mele au primit cadou seturi de măști faciale de la KORIKA!) sau un cadou de ultim moment pentru soacră – fiindcă soțul uită de ziua mamei sale, tocmai când a împlinit și ea o cifră rotundă. Chiar dacă ai cea mai pretențioasă soacră din lume, nu ai cum să dai greș cu un set cosmetic precum Goldwell Dualsenses Rich Repair, pentru păr obosit sau cu un set cadou de parfumuri pentru casă, ca cel care m-a salvat pe mine acum de Crăciun, cu difuzor de aromă Maison Berger Paris și parfum Lolita Lempicka.

Aș mai putea vorbi despre momentul când, împreună cu Notino, am descoperit anticearcănul magic (Touche Éclat, de la YSL), când am îndrăznit să testez pentru prima dată parfumurile de nișă (îl ador pe Tom Ford și minunatul său Tobacco Vanille), când am… găsit un alt fragment de fericire sau o mini-oază de liniște, pentru că mi-am oferit un strop de frumusețe de la Notino. Sigur. Sunt povești micuțe. Povestioare, aparent neglijabile, comparativ cu grijile zilnice. Dar aceste povestioare ne fac fiecare zi mai frumoasă. Și, ce poate fi mai minunat, decât o poveste cu final frumos, parfumat și fericit!

Vă urez tuturor un sfârșit de an ca dintr-o poveste Notino. Frumos, parfumat și fericit. Savurați-l cum doriți, chiar și într-o cadă plină cu spumă și cu lumânări parfumate de jur împrejur. Dar, mai ales, în compania celor care vă iubesc și pe care-i iubiți. Eu vă aștept cu mult drag la o nouă ediție a blogului – în anul 2019. Până atunci însă, nu ratați tutorialul dinainte de Anul Nou, cu 3 look-uri de vedetă pentru Revelion!

Crăciun Fericit!

 

Ioana