KORIKA: măști de față, pe care le vei adora!

Măștile textile de la KORIKA, o noutate care nu are voie să-ți scape!

Ai observat ce piele frumoasă au asiaticele? În Asia, femeile cunosc multe ritualuri de înfrumusețare, folosind produse naturale sau hi-tech de TOP pentru a-își îngriji zilnic tenul. Creează-ți și tu un ritual cosmetic nou și numai al tău. Din experiența mea, una dintre noile măști KORIKA ar putea fi o parte integrantă din ritualul tău. Poți alege dintre trei game de produse, iar, dacă nu te poți hotărî, eu am încercat câteva și știu sigur de ce îți vor plăcea la nebunie…

Măștile textile de la KORIKA

KORIKA NaturBeauty

Măștile din această serie conțin apă minerală din ghețari și extracte naturale pure. Țesătura se aplică ușor, iar cele 15-20 de minute de așteptare trec cât ai clipi. Datorită tehnologiei 3D aderă pe față atât de bine, încât ai putea face jogging cu ea! Dar mai bine te relaxezi. Pe mine m-a cucerit Masca textilă exfoliantă cu papaia. Miroase nemaipomenit, iar țesătura fină, din bio-celuloză elimină impuritățile și tonurile gri din piele. Super! Pe vreme geroasă, mi-a fost utilă și Masca textilă nutritivă cu extract de migdale. A fost ca un balsam perfect pentru pielea uscată, lăsând tenul fin ca mătasea. Se poate folosi tot anul - mai ales dacă nu ai foarte des timp pentru tine, fiindcă această mască coreeană hrănește pielea pentru multă vreme! Gama mai cuprinde și măștile: Calmantă cu extracte din fructul pasiunii, Hidratantă cu piersici și Iluminatoare cu litchi.

KORIKA StarBeauty

StarBeauty este o gamă plină de produse de calitate exclusive pentru pielea ta. Masca iluminatoare cu aur de 24 de carate rezolvă primele riduri, mimice sau de alte tipuri și porii dilatați și, pentru că în timpul aplicării scade temperatura pielii cu până la 5°C, lasă pielea perfect tensionată. Sigur te va încânta, la fel ca și pe mine! Masca revitalizantă cu extract de melc cere poate un strop de curaj. Te sperie ideea? Fără frică! Iluminează pielea atât de fantastic, încât te obișnuiești repede cu acest - hmm - neobișnuit ingredient. Masca purificatoare cu cărbune activ si argilă este de neegalat în lupta împotriva punctelor negre și a surplusului de sebum. O încerci o dată - și nu vei mai dori nicio altă mască împotriva punctelor negre.

KORIKA SciBeauty

Măștile textile de la KORIKA

Aceste măști sunt super luxoase și super eficiente! Ai la dispoziție două: detoxifiantă și anti-stres. Datorită conținutului de acid hialuronic, ambele combat cu succes pielea lăsată sau tenul vulnerabil la stresul oxidativ. În ce mă privește, îmi plac și mai mult, din aceeași serie, Masca regeneratoare pentru mâini (cu unt de shea), Masca regeneratoare pentru picioare (cu alantoină și o multitudine de plante, inclusiv mult adorata lavandă) și Masca hidrogel pentru buze (cu colagen).

Când te-ai gândit ultima oară că este nevoie să-ți îngrijești întregul corp? Poate că a venit momentul să începi, chiar cu măștile KORIKA.