Îngrijirea perfectă pentru părul vopsit

Îngrijirea perfectă pentru părul vopsit, Produse pentru părul vopsit de la Notino

Tocmai ați ieșit de la coafor. Părul este lucios, plin de viață, iar culoarea superbă. Și totuși - cât timp își va menține acest aspect? Probabil cunoașteți răspunsul. Dacă ați răspuns mai mult de trei săptămâni, totul este bine. Dacă nu, a venit momentul să reflectați asupra îngrijirii pe care i-o oferiți. Părul vopsit necesită atenție sporită, pentru ca nuanța frumoasă și lucioasă să se mențină. Există produse cosmetice profesionale, agreate de experții hair stiliști din întreaga lume. Ce vă recomandăm?

wella

Culoare strălucitoare cu Color Brilliance

Întrebați un stilist ce v-ar recomanda - nu va rătăciți prin drogherii ci apelați la sfaturi profesionale. Gama Color Brilliance a fost creată special pentru nevoile părului vopsit și conține o combinație de ingrediente noi, cu rolul de a proteja suprafața firului de păr după vopsire, prevenind astfel pierderile de pigment. Iar rezultatul? Culoarea este protejată până la șapte săptămâni! Compoziția include ingrediente cum ar fi vitamina E, care facilitează procesele oxidative după vopsire, sau molecule care procesează cuprul, prelungind astfel strălucirea culorii. În plus, conține popularul microcitrus, un agent bogat în antioxidanți și vitamine.

Îngrijirea perfectă pentru părul vopsit, Produse pentru părul vopsit de la Notino

Faimosul trio al îngrijirii părului

Șampon-balsam-mască. Un trio binecunoscut. Șamponul Invigo Color Brilliance oferă variante pentru părul des vopsit, și părul normal și fin vopsit, așa că sigur veți putea face alegerea potrivită. Aceeași situație și în ceea ce privește balsamul, cu ajutorul căruia părul este bine hrănit și devine mai ușor de pieptănat. În plus, avem un șampon excelent pentru părul blond, extrem de degradat. Balsamul face bună pereche cu șamponul și în nici un caz nu trebuie omis. Îmbunătățește suprafața firului de păr, un atu esențial, mai ales pentru blonde. Apelați la îngrijirea în profunzime, sub forma popularelor măști pentru părul vopsit, cel puțin o dată pe săptămână, și lăsați masca să acționeze mai mult timp, pentru un efect maxim. Părul vă va mulțumi printr-un aspect superb, mătăsos și lucios.

Atenție, nu clătiți

Îngrijirea nu se limitează la spălarea corectă a părului. A sosit momentul produselor fără clătire. Părul va fi perfect pus în valoare de Miracle BB Spray, care oferă părului spălat toate cele necesare pentru un aspect lucios și plin de viață. Pulverizați-l pe părul umed și admirați-i strălucirea superbă.

Un mic sfat în plus la final? După ce v-ați vopsit proaspăt părul, așteptați cel puțin 24 de ore înainte de a-l spăla. Părul are nevoie de acest timp pentru închiderea cuticulelor și prevenirea pierderilor de pigment. Așteptarea vă va fi cu siguranță răsplătită.