Increde-te in natura si incearca cosmeticele bio Nonique!

Atucosmetice naturalenci cand cumperi alimente, te interesezi de ce ingrediente intra in compozitia lor? Pun pariu ca da. Dar vreau sa-ti propun sa te preocupi si compozitia produselor de ingrijire. O multime de cosmetice clasice contin diverse substante sintetice, care ar trebui evitate. Din fericire, astazi exista o selectie destul de larga de produse cosmetice naturale si organice, in intregime fara chimicale. In schimb, acestea contin cantitati mari de vitamine, agenti de hidratare si antioxidanti, cat si ingrediente ideale pentru cei care sufera de alergii.

Astfel de cosmetice sunt si cele ale marcii Nonique. Marca isi trage numele din fructul exotic Noni, cultivat pe plantatiile din Panama, si din expresia latina ,,que", care in limba romana se traduce ca "si". Acest lucru se datoreaza faptului ca produsele Nonique contin fructe Noni, in combinatie cu Aloe Vera si alte 14 ingrediente de inalta calitate, provenite exclusiv din agricultura ecologica. Cosmeticele Nonique nu au fost testate pe animale si nu contin ingrediente de origine animala. Desigur, nu contin nici substante chimice, precum parabenii (cunoscuti pentru efectele lor cancerigene), parafinice sau uleiuri minerale (ambele substante sunt produse din petrol brut, care incarca porii si contribuie la accelerarea imbatranirii pielii), coloranti artificiali sau siliconi.

De ce fructe Noni?

Fructele Noni provenite din plante tropicale, contin mai mult de 150 de substante vitale. Efectele lor benefice au fost cunoscute de secole - fiind folosite in medicina populara, de unde s-a raspandit folosirea lor in tarile dezvoltate. Continutul ridicat de proxeronina, vitamine, enzime si oligoelemente plaseaza fructele Noni ca ingrediente de top in industria de cosmetice organice. De exemplu, s-a descoperit ca Noni ar contine de 800 de ori mai multe vitamine si enzime decat ananasul, avand astfel un impact pozitiv asupra pielii, care capata un aspect sanatos si intinerit. Extracte miraculoase de fructe Noni au fost incluse in toate produsele Nonique, care sunt impartite in mai multe: Anti Aging, Extreme Energy, Hydration, Tropic si Vital. In gama de produse vei gasi uimitoare creme organice, sapunuri, geluri de dus, sampoane si alte produse. Asa ca pariaza pe puterea naturii si sigur nu vei regreta!