Idei pentru zodia Săgetătorului

parfemy pro strelce top

Săgetătorul este al nouălea semn al zodiacului și se află sub influența elementului foc. Săgetătorii sunt caracterizați de un stil direct, plin de entuziasm și de optimism. Natura focoasă sugerează o personalitate activă, orientată spre aventuri. Acestea sunt adesea căutate în străinătate, ceea ce-i permite Săgetătorului să cunoască idei și culturi diferite. Acest semn este orientat spre educație, dar și spre filozofie și religie. Foarte importante sunt idealurile, care susțin și motivează nativul din această zodie spre multe activități.

Săgetătorii își complică uneori viața, datorită stilului prea direct, care are și părțile sale negative. Printre acestea se numără graba și lipsa de tact. Ar trebui să mai lucreze și la modestie, precum și la respectarea promisiunilor. Entuziasmul trebuie susținut de un grad mai mare de perseverență.

Nu surprinde pe nimeni faptul că Săgetătorii trebuie să-și consolideze laturile pozitive ale caracterului. În același timp, ei trebuie să-și dea seama la ce puncte slabe trebuie să lucreze și cum să le gestioneze mai bine. Aceste obiective se pot atinge în diferite moduri. Unul dintre acestea constă în găsirea parfumului ideal. Parfumul transmite o anumită energie, care poate fi extrem de utilă.

Idei de parfumuri pentru femeile din zodia Săgetătorului

Fiecare femeie născută în zodia Săgetătorului are o eleganță care poate fi amplificată de parfumul DKNY Women Energizing 2011. Aroma sa conferă dinamism, eleganță și lux. Acest parfum feminin se poate folosi atât ziua, cât și seara, în societate. Esența sa reprezintă o simfonie de note florale.

Parfumul Acqua di Gioia le oferă Săgetătoarelor acel echilibru interior care contrabalansează elementul foc. În plus, parfumul are capacitatea de a îmbia la odihnă și la relaxare. Esența sa este plină de prospețime, de puritate și de frumusețe. Prospețimea este oferită de frunzele de mentă și de lămâie. Tonurile citrice evoluează treptat spre inima de iasomie, bujor și piper roșu.

parfumuri pentru femei din zodia sagetatorului

Idei de parfumuri pentru bărbații din zodia Săgetătorului

Versace Eros este considerat parfumul învingătorilor. Orice bărbat cu energie de foc în vine își dorește să învingă mereu. Parfumul încurajează combativitatea, dar nu-i lipsește nici o anumită lejeritate. Conține esențe de mentă, de mere, de cedru și de îmbătătoarea mușcată. Parfumul poate fi folosit atât ziua, cât și la evenimentele de seară.

Dacă Săgetătorul dorește să devină un domn rafinat, trebuie să-și înfrâneze energia, uneori prea directă și lipsită de tact. Aici îl ajută și parfumul Armani Code Profumo. Sub influența sa, nativul acestui semn astrologic ar putea deveni, foarte natural, un gentleman activ. În plus, parfumul reflectă o abilitate pe care Săgetătorii o au din naștere, și anume aceea de a se bucura de viață.

parfumuri pentru barbati din zodia sagetatorului

Săgetătorii și sfaturi dedicate sănătății și confortului lor

Atenție la Soare

Având în vedere că Săgetătorilor le place să călătorească și să exploreze ținuturi îndepărtate, trebuie să fie foarte atenți la arsurile solare, care pot apărea atât la munte, cât și la mare. De aceea se recomandă folosirea unor produse pentru protecție solară de bună calitate. Utilizarea acestora nu este însă suficientă.

Importante sunt și produsele după plajă, a căror folosire este adesea neglijată. Și, totuși, tocmai aceste produse sunt cele care calmează pielea iritată și îi reduc roșeața.

Nutriția adecvată poate fi, de asemenea, de ajutor. Ce-i drept, alimentele nu oferă protecție solară, dar mențin pielea sănătoasă și o regenerează după expunerea la radiațiile UV. Cele mai importante sunt alimentele cu conținut de beta-caroten, de exemplu morcovii sau tomatele. Important este și consumul de fructe și de legume bogate în antioxidanți.

Relaxarea este importantă

Săgetătorii, în entuziasmul lor, uită adesea să se odihnească. Odihna este însă importantă pentru ei, deoarece le permite să-și recapete energia consumată. În plus, Săgetătorul trebuie să aibă în vedere și sistemul nervos central, care, de asemenea, are nevoie, uneori, de odihnă. Prin urmare, fiecare Săgetător trebuie să-și găsească o activitate care să-i deconecteze mintea și corpul. În ziua de azi, posibilitățile sunt multiple. Ce-ai zice, de exemplu, ca, după o zi de servici solicitantă, să aprinzi o lumânare din gama Luminum Candle?