IDEI DE CRĂCIUN: Top 5 gadgeturi hi-tech

Într-adevăr, Crăciunul aproape că bate la ușă. Dacă nu vrei să alergi după cadouri în ultima clipă, lasă-te inspirată acum de ideile noastre. Avem sugestii de cadouri deosebite, care vor arăta fantastic sub orice pom de Crăciun. Gadgeturile hi-tech și cosmeticele trendy se vor ocupa de frumusețea ta și a celor dragi, cu maximă profesionalitate!

Top 5 cele mai bune produse, Idei pentru Crăciun, Cele mai bune gadgeturi de crăciun

Curățare, epilare și tonifiere, într-un singur pas

Braun FaceSpa Pro 912 prezintă sistemul de îngrijire a tenului 3 în 1. Cu acesta, te poți depila blând pe față, o poți curăța și tonifia. Cum? Prin selectarea accesoriului potrivit, te poți bucura de tratamente profesionale la domiciliu. Este minunat, dacă nu prea ai timp să ajungi la salonul de cosmetică, dacă ai nevoie de o curățare mai profundă sau mai frecventă a tenului sau dacă, pur și simplu, dorești să mărești eficiența produselor cosmetice preferate. Aceasta pentru că, atunci când le aplici folosind Braun FaceSpa Pro 912, obții rezultate mult mai bune!

O piele mai tânără, în 90 de secunde

Pentru iubitoarele măștilor de față, femeile ocupate și adeptele tehnologiilor moderne, sugerăm FOREO UFO. Un gadget cosmetic futurist, cu care aplicarea unei măști faciale durează doar 90 de secunde! Poți alege dintre șapte tipuri de măști și o mulțime de programe, la care te conectezi cu telefonul inteligent, pentru gestionarea procedurilor tale cosmetice. În plus, FOREO UFO mai utilizează termoterapia, crioterapia și impulsurile T-sonice, precum și terapia cu lumină RGB de la LED cu spectru larg, care multiplică incredibil efectele măștii. Un cadou absolut perfect, citește aici recenziile!

 

Top 5 gadgeturi, Cele mai bune produse, Produse de Crăciun

Pentru gene incredibil de lungi

Privirea captivantă a ochilor decorați de o perdea de gene dese este una dintre cele mai puternice arme feminine. Dar ce faci, dacă, la capitolul gene, natura nu a fost generoasă cu tine sau cu o prietenă bună? Soluția este serul activator pentru gene M2 Beauté Eye Care. E incredibil! Conține MND, un complex de substanțe care promovează creșterea genelor. Acidul hialuronic le hidratează, iar vitamina B7 reduce căderea genelor. Folosit timp de șase până la opt săptămâni, acest ser fără hormoni te înzestrează cu „evantaie“ de gene dese, de vis!

Energie pentru pielea obosită

Institut Esthederm Cellular Water este o cremă energizantă de zi și de noapte, cu efect de netezire. Este potrivită pentru oricine dorește să oprească timpul, menținând pielea netedă și plină de energie. Și, dacă Moșul o să fie mai mai generos, gama conține și o ceață energizantă, un gel hidratant și o esență pentru ten. Secretul constă în așa-numita apă celulară, care inițiază procesele de regenerare chiar din interiorul celulelor pielii! Pur și simplu, cosmetice absolut profesionale.

Pentru dinți perfect albi

Mos Crăciun se gândește uneori și la bucuria unor dințisori albi, de exemplu cu Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04! Periuța de dinți sonică, în elegantul său pahar încărcător, face ca orice fericit proprietar să privească igiena dentară cu alți ochi. Vibrațiile rapide asigură o curățare temeinică a dinților, periuța este delicată cu gingiile (adio iritații!), iar dinții devin albi și strălucitori. Iar controlul preventiv la dentist devine o simplă formalitate sau o vizită scurtă și plăcută!