IDEI DE CRĂCIUN: Parfumuri sub bradul de Crăciun? De ce nu?

Cauți un cadou universal, cu succes garantat? Ei bine, un parfum ne face mereu plăcere, în special nouă, femeilor. Oferă oricărui look un plus de eleganță, iar celei care-l folosește un plus de bună dispoziție. Dar și bărbaților parfumul le adaugă adevărata picătură de sex-appeal în plus!

Cadouri pentru Crăciun, Parfumuri pentru Crăciun, Cele mai frumoase parfumuri pentru cadourile de Crăciun

PARFUMURI PENTRU FEMEI

Bucuria de fiecare zi

Noua creație Escada Celebrate Life este un omagiu adus vieții și artei de a te bucura, chiar și din nimicuri. Parfumul ideal pentru firile optimiste sau pentru cele care necesită un surplus de energie, de care Celebrate Life debordează. Este dulce de flori, fructe și suculent - o bucurie de fiecare zi!

Inspirat de dinamismul Londrei…

... acesta este Burberry Her! Un parfum perfect pentru femeia modernă și temperamentală care-și cunoaște armele. Vârful oferă o avalanșă de fructe de pădure - zmeură, coacăze negre și mure. Inima bate în tonuri de violetă și de iasomie, iar baza este învăluită în vanilie, mosc și tonuri lemnoase. O compoziție fantastică, de fiecare zi.

Dezvăluiri scandaloase

Scandal by Night, de la Jean Paul Gaultier este misterios ca o aventură nocturnă, provocator și elegant ca o Femme Fatale. Se folosește la ocazii speciale pentru care a fost și conceput. Oriental, floral, lemnos… Cu tuberoză, miere, lemn de santal și boabe de tonka. Iar flaconul? Scandalos de delicios, evident!

Cu simț pentru stil

Chloé Chloé nu este nici pe departe un parfum nou, ci unul dintre parfumurile de TOP din ultimii 10 ani. Stilul său tandru și elegant este dezvăluit de „flaconul plisat“ cu fundiță. Vârful întâmpină note de bujor, de lici și de frezie. Apoi înfloresc lăcrămioarele, trandafirii și magnolia. Nota de final aparține ienupărului de Virginia, ambrei și lemnului de santal. O compoziție perfectă pentru zi sau pentru seară.

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun, Parfumuri de Crăciun, Cadouri

PARFUMURI PENTRU BĂRBAȚI

Generația Y

Yves Saint Laurent Y este conceput pentru generația Y, denumită și milenialii. Surprinde spiritul tinereții și le oferă milenialilor ceva deosebit. Note de vârf: aldehide albe, bergamotă și ghimbir. Note din inimă: salvie, mușcată și petale de violetă. Note de bază: ambergris, tămâie, balsam de pin, lemn de cedru și mosc. Parfumul întruchipează forța subtilă a eleganței jachetei negre YSL, purtată rebel peste un tricou alb.

Un bărbat adevărat

Se descurcă în orice situație și rămâne întotdeauna ferm pe poziții. Nu se teme să iasă în față și să lupte cu obstacolele. Dar cu partenera sa este altfel: protector și de încredere - un bărbat adevărat. Ai și tu unul? Acest Crăciun, răsfață-l cu Acqua di Gio, de la Armani. Un parfum viril, preferat de bărbații adevărați încă din anul 1996!

Luxul relaxat

Noul parfum de la Burberry, Mr. Burberry Indigo, este perfect pentru bărbații care iubesc luxul și agitația orașului, dar și liniștea locurilor sălbatice, departe de civilizație unde își pot reface forțele. Puternice și directe sunt și notele de vârf cu rozmarin, lămâie, grepfrut și bergamotă. Compoziția se calmează odată cu dezvoltarea tonurilor acvatice și mentolate cu adieri de salvie și de ceai cu violete. Iar baza conține ambră, mușchi de stejar și ingredientul Iso E Super. Un parfum minunat - inclusiv drept cadou de Crăciun!

P.S.: Dacă vrei să transformi parfumul într-un cadou absolut personalizat, selectează opțiunea de gravare. Pe flacon putem grava un nume, o dedicație, un mesaj, data aniversării voastre etc.