IDEI DE CRĂCIUN: Cele mai bune palete de farduri de pleoape, pentru această iarnă

Când se uită un bărbat în ochii tăi… se îneacă în ei. Când te scrutează o femeie, o va frământa la nesfârșit întrebarea: ce farduri de pleoape fantastice folosești! Și asta fiindcă orice paletă vei alege dintre cele recomandate de noi, vei fi mulțumită (și admirată) la maxim. Care este cea mai bună paletă de farduri de pleoape? Citește și alege!

Cele mai bune palete de farduri, Cele mai bune produse cosmetice, Cele mai bune idei de Crăciun

 

Farduri în nuanțe neutre

Paletele în nuanțe neutre „nude“ sunt orice, doar plictisitoare nu. În cazul paletei Nude Beach de la brandul american theBalm, umorul se vede de la ambalaj, unde fardurile servesc drept „costume de baie“ siluetelor de pe cutie. Se pot aplica folosind aplicatorul sau degetele. Nu numai că îți scoți în evidență frumsețea naturală, dar și conștiința este împăcată, fiindcă produsul nu este testat pe animale și nu conține parabeni. În plus, nu degeaba se spune că cele mai bune farduri doar subliniază și ajută frumusețea naturală. Exact definiția nuanțelor „nude“.
O altă paletă de farduri de ochi în nuanțe neutre este Smokey Eye Matte Drama Kit de la Max Factor. O găsești sub denumirea de varianta 10, Alluring Nude. Aceasta paletă „nude“ este nu numai atrăgătoare, ci și mată, și absolut perfectă pentru machiajul fumuriu!

Doamna Grey

Vrei să ai o privire captivantă, adâncă... ce mai, o privire dramatico-fatală? Încearcă paleta Rimmel Magnif´ Eyes, în varianta Smoked Edition. Spectrul practic infinit de 12 culori bogate și bine aplicabile are o pigmentare intensă și durabilă, pentru o aură de fascinație care te va însoți de dimineața până seara. Și paleta Shiseido Makeup Essentialist, în varianta Kaigan Street Waters, se joacă cu nuanțele de gri, care însă pot fi „electrizate“ în mod dramatic și surprinzător de un jucăuș albastru regal. Ai curaj?

Culori nebunești

Ești mai degrabă adepta experimentelor cromatice? Atunci nu rata Eye Designer Palette de la By Terry, în special paleta Color Design. Aceste nuanțe suculente și fascinante se combină perfect, oferind o gamă infinită de variații de machiaj multicolor! Cu cinci culori fantastice, paleta Dior 5 Couleurs, varianta Electrify, te scoate, de asemenea, din zona crepusculară. Poți fi convinsă că farduri cu o textură atât de fină nu se prea găsesc! Sunt ca o catifea și rezistă uluitor de bine.

Ochi roz

Maybelline The City Kits™ Pink Edge va încânta toate iubitoarele de roz. Noi la Notino o considerăm printre paletele de TOP în categoria roz - oferă totul, de la rozul fin "pastel" la un "pink" aprins de flamingo. În plus, paleta este multifuncțională și poate servi foarte bine și ca blush. O gamă de tonuri de roz oferă și Makeup Revolution Reloaded, în nuanța Newtrals unde găsești „cubulețe“ colorate mate și sclipitoare, cu pigmentare foarte intensă. Și judecând după reacțiile celor care o au deja, nici în cazul acesta nu vei avea motive să regreți achiziția.

P.S.: Nu ezita să alegi oricare din aceste palete și pe post de cadou de Crăciun, pentru o prietenă bună. Pentru că nicăieri nu găsești cadouri de Crăciun mai frumoase și mai potrivite decât la Notino!