IDEI DE CRĂCIUN: Cele mai bune cosmetice profesionale

Finalul anului este un moment de bilanț pentru toți. Și pentru noi - trecem în revistă cosmeticele hi-tech. Oare, care dintre ele vor apărea în scrisorile Moșului?

Cosmetice Notino, Cele mai bune produse cosmetice, Produsele cosmetice ale anului 2018

Cosmeticele profesionale sau hi-tech conțin ingrediente active rare (aur, colagen, ser din venin de șarpe, acid hialuronic) și folosesc cele mai avansate tehnologii, pentru a maximiza efectul acestora în avantajul frumuseții tale. Care sunt exemplele de succes ale cosmeticii profesionale?

Elixirul tinereții

FOREO Luna™ Mini 2 este o perie inteligentă pentru curățarea feței, care facilitează detoxificarea tenului, înlătură celulele moarte, măsoară nivelul de umiditate și monitorizează vârsta pielii activând microcirculația cutanată. Acesta are grijă de tine și  optimizează curățarea zilnică a tenului tău.

Ingredientul brevetat Youth Activator sau „activatorul tinereții“ conține serul de întinerire Lancôme Génifique Advanced. Ridurile mimice, edemele de sub ochi, cearcănele și petele pigmentare vor dispărea efectiv. Un alt brand minunat este Institut Esthederm, cu gama Cellular Water. Conține un ingredient rar - apa celulară, care pune capăt uscăciunii tenului, o dată pentru totdeauna. Gama conține cremă, gel pentru ten, esență sau ceață facială, care energizează instantaneu tenul.

Cosmetice decorative, Produse cosmetice Notino, Cele mai bune produse cosmetice ale anului 2018

Machiaj hi-tech

Și printre numeroasele tipuri de farduri se găsesc unele hi-tech. Fondul de ten lichid Foundation Drops, din atelierul brandului Revolution PRO, este conceput pe bază de apă și oferă posibilități de stratificare incredibile. Se aplică cu pipeta, picătură cu picătură, și se întinde cel mai bine cu pensula. Lancôme Teint Idole Ultra Wear conține pigmentul brevetat NAI, care menține un pH normal al tenului și favorizează o bună acoperire. De aceea rezistă până la 24 de ore.

Un „must have“ este cu siguranță rujul de buze lichid YSL Tatouage Couture. Oferă nuanțe intense pe care nu le „mănânci“ nici măcar în timpul prânzului. Chiar dacă este mat, hidratează, transformând buzele într-o catifea mătăsoasă. Iar aplicatorul este perfect! Dacă totuși preferi un ruj clasic încearcă gama Shiseido Makeup ModernMatte, unde găsești nuanțe mate cu rezistență îndelungată.

Genele tale vor fi răsfățate regește de rimelul Lash Queen Feline Elegance, de la Helena Rubinstein. Peria sa conică captează chiar și genele mici din colțul ochiului, iar fibrele periei le separă perfect pentru a nu se lipi. Pentru gene mai sănătoase și mai dese încearcă serul activator Eye Care, de la M2 Beauté. Conține acid hialuronic și complexul de substanțe MDN, care accelerează creșterea genelor.

Cosmetice profesionale pentru păr

Cosmeticele Hi-tech sunt benefice și pentru păr. O gamă perfectă este Resistance Extentioniste, de la Kérastase. Favorizează creșterea și fortificarea șuvițelor, de la rădăcină pe întreaga lungime. Constă în șampon, balsam, ser și mască. Ai părul ondulat? Schwarzkopf Mad About Waves, fără sulfați, îl îngrijește perfect. Îi redă luciul, vitalitatea și tonicitatea și împiedică electrizarea.