IDEI DE CRĂCIUN: Cadouri pentru iubită sau pentru soție. S.O.S. sfaturi (nu numai) pentru bărbați!

Arată-i ideile de mai jos. Sau poate ești chiar tu cea care alege cadouri pentru o amică, o prietenă, o soră sau, de ce nu, pentru tine. Notino îndeplinește tuturor dorințele de Crăciun. Le va îndeplini sigur și pe ale tale!

Cele mai bune cadouri de Crăciun, Idei pentru Crăciun, Cele mai bune produse

 

Fericirea de flori și fructe

Cadoul pentru prietenă, soție sau iubită trebuie să fie la fel de minunat ca și destinatara. Frumos, parfumat și elegant ambalat. Exact ca setul cadou La Vie Est Belle, de la Lancôme. Acest parfum de flori și fructe miroase la fel de captivant ca și laptele de corp și gelul de duș, care-i țin companie în casetă. Se spune că așa miroase fericirea... așa că, lasă-i aroma să înflorească și sub bradul tău!

Frumusețea de la Vichy

Dacă ai impresia că acest set cadou nu este ideal ca dar de Crăciun, avem un altul, de data aceasta cu produse Vichy Minéral 89. Conține faimosul complex Hyaluron-Booster Minéral 89, pentru tonifierea și umplerea tenului, ca să fie mereu frumos și tânăr. Caseta mai cuprinde și un ambalaj miniatural pentru voiaj, precum și apă micelară, pentru o demachiere perfectă.

O privire captivantă

Și Helena Rubinstein oferă seturi cadou! Cu paleta Lash Queen Sexy Blacks, orice femeie poate avea o privire realmente captivantă. Pentru o demachiere facilă seara, cea care va primi cadoul va mai descoperi, în casetă, pe lângă rimelul negru, și un demachiant special pentru ochi, precum și faimoasa cremă de întinerire pentru zona ochilor, în ambalaj miniatural.

Romantismul pur

Cunoști vreo femeie romantică? Cadoul ideal de Crăciun pentru o astfel de femeie trebuie să fie gingaș, floral-pudrat și într-un flacon delicat. Ne referim, desigur, la parfumul Chloé Chloé, un uimitor buchet de bujori, frezii, trandafiri, lăcrămioare și magnolii, cu un strop de fructe de lici și o bază de cedru și de ambră. Ahh!

Cele mai bune produse, Idei de Crăciun, Cele mai bune cadouri pentru Crăciun

 

Parfumul feminin inspirat de femei

Parfumul Calvin Klein Women este un omagiu adus femeilor complexe și remarcabile. Remarcabilă este și compoziția, care debutează cu un accent de eucalipt răcoros, cu citrice și cu piper. După un timp, apare ecoul, adică inima din petale de portocal, magnolie și iasomie, iar nota de final combină tămâia, ambra și lemnul de cedru. Cadoul perfect, pentru o femeie care știe ce vrea.

Eleganță sofisticată

Eziți să alegi cadoul de Crăciun pentru prietenă, iubită sau soție, fiindcă este deosebit de exigentă și vrea totul de TOP? Nu ai cum să dai greș cu atemporalul parfum Tiffany & Co. Este exclusiv și sclipitor ca diamantele, dar gingaș ca sufletul unei femei.

Miracolul emblematic

Iubitoarele cosmeticelor naturale vor aprecia uleiul uscat multifuncțional Nuxe Huile Prodigieuse. Pe corp, pe păr, în cadă. Oriunde, la orice. Hrănește, fără să lase o peliculă grasă pe piele, calmează, hidratează, are acțiune antioxidantă și previne ridurile. Este miracolul emblematic de TOP în domeniul frumuseții naturale și sănătoase, iar soția sau iubita va fi, cu siguranță, încântată.

Trendy nude

Privirile lungi și schimbul de ocheade au mai mult efect, cu ochii frumos machiați. Fiecare dintre noi și-ar dori un asemenea machiaj, cu cât mai puțin efort. De aceea, o idee de cadou pentru femei ar putea fi și minunatele palete de la Max Factor Masterpiece Nude Palette. Trei variante cromatice, infinite posibilități de machiaj. Ei, ce părere ai?
Și apropo, dacă vrei să ridici cadoul gata ambalat, nu te sfii. La Notino, ambalarea frumoasă a cadourilor este doar la un clic distanță!