Givenchy- parfumuri pline de eleganta

Parfumurile Givenchy se disting prin eleganta si senzualitatea lor extraordinara ce intruchipeaza perfect frumusetea pura si naturala.  Cu toate acestea, fondatorul brandului- Hubert de Givenchy, a urmat motto-ul companiei sale, care a devenit conceputul de baza al produselor Givenchy, acela de a pune intotdeuna femeia pe primul loc.  Acest motto arata ca femeile au fost intotdeauna primele pe lista clientilor casei Givenchy. Insa acest lucru nu inseamna ca brand-ul nu a reusit sa se adreseze si nevoilor barbatilor, ci dimpotriva, Givenchy  a creat de-a lungul anilor o serie de colectii de lux pentru barbatii, dar si accesorii de moda si unele dintre cele mai cunoscute si populare parfumuri barbatesti.

givenchy

Istoria brandului Givenchy

Cum a inceput incredibila cariera a francezul Hubert de Givenchy? Inca din adolescenta Hubert a fost atras de lumea modei datorita dragostei sale pentru acest domeniu. Inca de la varsta de 17 ani a lucrat in Paris cu multi desgneri francezi si a fost asistentul catorva saloane de moda faimoase in acele timpuri. In cele din urma, in 1952, el s-a decis sa isi deschisa propria casa de moda.  La putin timp, femei celebre au putut sa admire prima colectie semnata de brandul Givenchy ce a fost lansata in apartamentul lui Hubert din Parcul Monceau. Acest „spectacol de acasa” a devenit o adevarata senzatie printre celebritatile de atunci. Astfel, cand a ajuns in New York, in 1955, Hubert era deja celebru. Acolo, a intalnit-o pe actrita Marlena Dietrich, dar si pe faimosul designer Cristobal Balenciaga, care l-a ajutat in mod semnificativ in drumul sau spre a deveni unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri.

Givenchy in lumea filmului

Un alt eveniment important din viata lui Hubert de Givenchy a fost intalnirea cu actrita Audrey Hepburn, moment in care a inceput colaborarea casei de moda cu lumea filmului.  Givenchy a creat rochii celebre pentru nume importante precum Ducesa de Windsor, Printesa Grace Kelly de Monaco si prima doamna a Americii, Kennedy Jacqueline. Ca recunostinta pentru talentul sau, Givenchy a castigat numeroase premii de-a lungul vietii sale, fiind chiar decorat cu ordinul de cavaler.  

Parfumurile Givenchy


Parfumuri Givenchy sunt  produse inovatoare si originale, extrem de sofisticate. La fel ca in moda, principala sursa de inspiratie pentru crearea parfumurilor a fost femeia care reprezinta cunoscutele valori ale brandului Givenchy. Primul parfum- L'Interdit a fost lansat in 1957 si a devenit imediat unul dintre cele mai populare parfumuri.  De asemenea, unul dintre cele mai cunoscute si pretuite parfumuri lansate a fost Hot Couture, o esenta special creata pentru femeile elegante si sofisticate. Compozitia simpla, dar eficienta face ca parfumul Hot Couture sa reziste de-a lungul timpului fiind mereu in tendinte. Un alt parfum cunoscut si apreciat de femei este Ange ou Demon care iese in evidenta datorita spiritului sau jucaus, dar provocator.

Recent, gama de parfumuri pentru femei si barbati- Givenchy Play s-a bucurat de un succes international datorita aromelor ce simbolizeaza evadarea din monotonia unei zile gri si inspira o senzatie de libertate. Imaginea acestui parfum este cantaretul Justin Timberlake care a imprumutat campanie de publicitate a parfumului carisma si farmecul sau personal.