Galben și gri pentru noul dvs. look

Cea mai înaltă autoritate în stabilirea tendințelor privind culorile – Institutul Pantone Color – a anunțat, în fine, culoarea anului 2021, care dă tonul nu numai pentru modă și machiaj, ci și pentru marketing. Anul acesta, toată lumea poate crea folosind nu doar una, ci chiar două nuanțe Pantone: gri suprem (Ultimate Grey) și galben luminos (Illuminating Yellow), care se completează reciproc.

galben, gri, culorile anului 2021

Culorile anului 2021 au fost alese pentru a aduce în viața noastră stabilitate și o notă caldă și optimistă. Vibrația luminoasă a galbenului ne încarcă cu energie, iar griul suprem adaugă persistență, ne aduce cu picioarele pe pământ și ne stabilizează. Cu un nuanțator gri pe păr sau cu unghii galbene strălucitoare, dvs., ca și cei mai importanți designeri, stiliști și make-up artiști, arătați întregii lumi că țineți pasul cu vremurile.

Machiajul în culori Pantone

Fie că sunteți blondă, brunetă sau roșcată, puteți străluci cu o combinație ideală între cele două culori ale anului 2021. Brunetele pot folosi galbenul luminos la machiajul ochilor, de exemplu cu fardul de pleoape NYX Professional Makeup Hot Singles™, în nuanța 60 STFU. Blondelor le vin bine umbrele gri, care dau profunzime privirii. Fardurile de ochi în nuanțe de gri Yves Saint Laurent Couture Palette, din paleta Tuxedo, reprezintă în acest caz alegerea ideală!

notino culorile anului 2021, gri, galben

Sărutări de culoare gri

Dacă aveți curaj, dați frâu liber laturii extravagante a personalității dvs. Rujul gri mat NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick, în nuanța 21 Smudge me, este la fel de curajos ca și dvs. În plus, rujurile în tonuri întunecate sunt minunate în sezonul de iarnă. Smudge me învăluie buzele într-o peliculă moale, de un gri catifelat, fără a le usca și lăsându-le perfect netede și moi, ore în șir. Un look irezistibil, care merită tot efortul!

Galbenul luminos și griul suprem, detaliate

Mergeți și mai departe cu nuanțele trendy, creând o manichiură specială, cu ojă gri combinată cu galben. Rafinamentul se ascunde în detalii – și dacă, de exemplu, alternați pe unghii nuanța Cloudy Grey, de la NOBEA Day-to-Day și galbenul luminos al nuanței Sun, Sea and Sand in My Pants de la OPI Nail Lacquer, veți deveni imediat o emblemă beauty.

gri, culorile anului 2021, galben

Nu vă temeți de părul gri!

Rețineți că, în anul 2021, reflexele argintii și cenușii vor juca un rol crucial. Subliniați-vă deci look-ul exclusiv Pantone cu vopseaua de păr albastru pastel Alfaparf Milano Revolution Pastel, datorită căreia veți fi nu doar în tendințe, ci și absolut irezistibilă.

Culorile anului 2021, într-o nouă abordare

Pentru că machiajul perfect și coafura stilată depind și de accesoriile de păr folosite, asortați-le și pe acestea în culorile anului. În plus, elasticele de păr în nuanțe metalice de argintiu și de auriu BrushArt Hair Rings Metal sunt, datorită formei spiralate fără îmbinări, deosebit de delicate cu părul, pe care nu îl smulg și nu îl rup.

Ce credeți, transformarea dvs. Pantone este completă sau aveți senzația că vă mai lipsește ceva? Noi credem că mai aveți nevoie, stilistic vorbind, de „cireașa de pe tort“! Flaconul stilat, de un galben luminos, al apei de parfum Gucci Bloom Profumo di Fiori conține un parfum floral pur feminin, plin de iasomie, de ylang-ylang, de tuberoze și de santal, care celebrează triumfal bucuria dvs. în fața noului look și vă accentuează stilul în culorile Ultimate Gray și Illuminating Yellow!