FOREO UFO: revoluția hi-tech în aplicarea măștilor de față

UFO = Ur Future Obsession. (Viitoarea Ta Obsesie). Mesajul este clar. Încearcă UFO, vei vedea cum devine rapid „Viitoarea ta obsesie“. Obsesia frumuseții UFO, a propriei tale frumuseți, a vitezei și a eficienței măștii, datorită tehnologiei unice, pe care firma suedeză FOREO a prezentat-o în ianuarie la Las Vegas. Acum, această mască inteligentă apare pe piață. Așa că trebuie să știi mai multe.

ufo

FOREO a bazat dezvoltarea UFO pe un calcul simplu: femeile petrec prea mult timp cu aplicarea măștilor de față. Asiaticele dețin recordul, petrecând în total până la 5 zile pe an cu o mască pe față! În plus, măștile pentru acasă oferă rareori garanția unei îngrijiri profesionale. FOREO a decis schimbarea și, astfel, a creat UFO. Un produs frumos, ca pentru fetițe, cu design futurist, care oferă un tratament complet în 90 de secunde! Datorită tehnologiei, aplicației mobile și faimoaselor măști coreene, care se utilizează în UFO. Ce înseamnă de fapt?

Prima întâlnire durează

Recunosc, am despachetat FOREO UFO cu respect. Mică și rotundă, încape comod în palmă. Realmente frumoasă. Entuziastele beauty o laudă de multă vreme, vânzările în avanpremieră au luat avânt, în ciuda prețului relativ ridicat, iar eu am acest miracol în față! Am conectat încărcătorul USB, m-am dus la support, am introdus codul de activare și m-am lăsat purtată într-o nouă dimensiune a frumuseții. UFO se controlează cu o aplicație intuitivă, prin intermediul telefonului mobil, iar tratamentul este o joacă!

ufo

Tu alegi

UFO asigură momentan două măști. Make My Day conține doze maxime de acid hialuronic și de extract de alge roșii. Call It a Night este bogată în ulei de măsline și în ginseng. Apar mereu altele, iar gama de îngrijire se lărgește. Dar, chiar și doar cele două trezesc respect. Aplicația permite selectarea tehnologiei adecvate. UFO alternează încălzirea și răcirea porilor, adăugând pulsații Z-Sonic, care transferă din mască în piele maximum de substanțe active. În plus, introduce terapia cu lumină LED roșie, verde și albastră - și aceasta influențează eficiența măștii. Aplicația permite controlul asupra încălzirii, a răcirii, a intensității luminii LED și a pulsației. De fiecare dată, poți oferi pielii altceva. Și, de aceea, repet: prima întâlnire durează. Dar apoi ia viteză.

ufo

UFO în practică

Masca textilă trebuie introdusă în aparatul UFO încărcat. Se ridică inelul de plastic, se aplică masca textilă, se fixează înapoi cu inelul și se activează UFO printr-o singură apăsare. Mie mi-a plăcut cel mai mult aplicarea cu încălzire. Odată UFO pregătit, simți cum mica suprafață radiază căldură, după care se adaugă pulsațiile. Toarce, încălzește plăcut fața... după 30 de secunde încălzirea se încheie, continuă terapia cu lumină, iar, la final, doar pulsează. Din nou, timp de 30 de secunde. GATA. Este cu adevărat cea mai rapidă aplicare a unei măști de față, ever! După utilizare, UFO se clătește fără frică, iar tu aștepți cu nerăbdare masca viitoare. Este o distracție cu efect hi-tech, într-un singur produs. Este ireal de plăcută și va schimba pentru totdeauna universul măștilor de față... Bine ai venit în viitorul frumuseții!