FOREO Luna™ 3, pentru curățarea și masajul tenului

În sfârșit, îndelung așteptata noutate revoluționară în îngrijirea tenului a sosit! Peria sonică FOREO Luna™ 3 este deosebit de performantă, fiind destinată tuturor iubitorilor de gadgeturi hi-tech. Pe lângă o curățare profundă cu tehnologia T-Sonic, aparatul oferă masaje cu efect de lifting, pentru diminuarea ridurilor. Toate procedurile sunt comod controlate cu ajutorul aplicației. Aparatul Luna ™ 3 este disponibil pentru ten normal, mixt și sensibil. Noul gadget ne-a făcut cu adevărat curioși! De aceea, cele cinci evaluatoare au primit spre testare un aparat Luna ™ 3, ales în funcție de tipul tenului lor. După care au răspuns la 6 întrebări, împărtășindu-ne experiența și observațiile lor.

Foreo, Notino, Peria facială sonică Luna™ 3

 

Cele cinci evaluatoare au răspuns la următoarele întrebări:

1. Ce tip de ten aveți? Mai precis, cărui tip de ten a fost destinată peria de curățare Luna™ 3, pe care ați folosit-o?
2. Cum vă place designul FOREO Luna™ 3 și cât de ușoară vi se pare utilizarea?
3. Ați remarcat schimbări la tenul dvs. și ați utilizat și regimul antirid?
4. Cum evaluați spuma (consistență, parfum, utilizare)?
5. Cum evaluați serul (consistență, parfum, utilizare)?
6. Cât de mulțumită ați fost, per ansamblu, de FOREO Luna™ 3?

Suzana F.

1. Am tenul sensibil.
2. Designul Luna™ 3 este simplu și modern, ceea ce mi-a plăcut mult. În același timp este și foarte practic, așa că am învățat rapid cum se utilizează.
3. Recunosc, m-a surprins faptul că schimbările sunt realmente vizibile pe tenul meu. După masajul regulat cu Foreo, tenul este mult mai fin și mai neted, iar, în plus, ca bonus, ridurile sunt diminuate.
4. Spuma este foarte plăcută pe piele. Lista ingredientelor începe cu apa, deci spuma e potrivită pentru toate tipurile de ten, fără teamă de reacții adverse.
5. Serul a fost foarte plăcut, peste așteptări, tenul meu l-a adorat, fiindcă este cu adevărat foarte lejer.
6. M-am obișnuit deja cu FOREO Luna™ 3. Nici nu-mi mai pot imagina ziua fără o rutină de curățare cu acest aparat. :-)

Bianca H.

1. Tenul meu tinde spre sensibil.
2. Designului îi dau nota maximă. Încape foarte confortabil în palmă și este ușor de controlat cu ajutorul aplicației.
3. După trei zile de utilizare, am observat că tenul meu este mai strălucitor, mai fin, fără descuamare sau înroșire. Aproape zilnic folosesc un regim de masaj, îmi pare bine că aparatul oferă atâtea și pot alege.
4. Spuma este foarte densă, spumează excelent și nu conține parfum. Ajunge o cantitate foarte mică pentru a curăța perfect tenul.
5. Serul este ideal pentru programele de masaj, se absoarbe rapid și dă strălucire.
6. Sunt mulțumită peste așteptări. Inițial am fost, ce-i drept, sceptică, dar rezultatele folosirii FOREO Luna™ 3 sunt vizibile deja după a treia utilizare. Merită investiția!

Andreea V.

1. Tenul meu este normal.
2. Aparatul este practic. Este simplu de manevrat și de controlat.
3. După câteva curățări, tenul meu este categoric mai fin. Chiar dacă, în cazul meu, nu putem încă vorbi de riduri, mi se pare că tenul meu arată mai tânăr.
4. Spuma nu este parfumată. Spumează bine, cu ajutorul aparatului.
5. Consistența serului este ideală. Se absoarbe rapid și are efect de lifting.
6. Investiția în FOREO Luna™ 3 este mai mare, dar sigur merită.

Foreo, Notino, Peria facială sonică Luna™ 3

 

Rodica O.

1. Am tenul mixt.
2. Îmi place mult forma, care face ca FOREO Luna™ 3 să fie deosebit de ușor de manevrat, ocupând și loc puțin în bagaj. Aparatul este ușor de controlat. Când am folosit aplicația prima dată, m-am conectat mai greu, dar asta fiindcă aparatul era descărcat. După ce l-am încărcat, totul a mers strună. Altă problemă a apărut la selectarea regimului de masaj, proces pe care le-am înțeles doar după urmărirea îndrumarului de pe YouTube. Ar fi mai bine ca instrucțiunile să fie disponibile pe pagina Web a producătorului.
3. După o săptămână de utilizare regulată a aparatului FOREO Luna™ 3, tenul meu este mai neted și mai fin (senzație ca după peeling). Am Încercat și câteva regimuri de masaj. Aici nu văd diferențe, dar probabil că apar la utilizarea pe termen lung.
4. Spuma are o consistență cremoasă și spumează bine. Prefer însă spumele de curățare clasice. Parfumul este plăcut, iar dimensiunea e adecvată pentru trusa cosmetică.
5. Serul are o textură plăcută, de tip gel. Nu am observat schimbări la folosirea sa.
6. Peria de curățare FOREO este un ajutor foarte util în curățarea tenului.

Teodora M.

1. Peria este foarte practică și încape oriunde. Curățarea este facilă. Aplicația este și ea ușor de folosit și conține sfaturi utile pentru folosirea corectă, precum și tehnici de masaj specifice zonelor feței. Cel mai mult mi-a convenit un regim pe care mi l-am stabilit singură, 100 de secunde de curățare dimineața și seara. O modalitate super de a folosi serurile, măștile și cremele mele. 2. Tenul a devenit luminos și neted practic imediat, după una-două zile. Regimul antirid și tehnicile de masaj îmi par potrivite și pentru femeile tinere, care vor să prevină apariția primelor riduri.
3. Spuma nu este parfumată și, în contact cu pielea umedă, spumează bine. Curăță bine porii, după care tenul devine proaspăt și bine pregătit să primească serul sau crema. În plus, ajunge puțină spumă, deci rezistă mai mult timp.
4. Serul, împreună cu spuma reprezintă combinația ideală pentru rutina de curățare a tenului. Tenul este bine hidratat și neted. Efectul de lifting al serului se poate observa pe față deja după câteva utilizări.
5. Din fericire, nu am un ten problematic, dar, chiar și așa, mai apar imperfecțiuni. Cu FOREO Luna™ 3 însă, curățarea tenului și masajul pentru absorbția cremei devin o joacă. Sunt foarte mulțumită și recomand aparatul tuturor.
6. Sunt foarte mulțumită și cu siguranță îl recomand!