Fii sexy toamna si iarna – utilizeaza produse auto-bronzante

Iti place pielea bronzata din timpul verii? Nu dispera daca vara a trecut, te poti bucura de pielea bronzata atat toamna cat si iarna. Pastreaza-ti look-ul sexy al corpului folosind produse autobronzante. Daca utilizezi un produs de calitate si, in acelasi timp, respecti regulile de baza pentru aplicare, te poti bucura de nuantele inchise ale pielii, fara pete inestetice.

creme autobronzante

Pe notino.ro aceste produse pot fi gasite intr-o sectiune separata - produse autobronzante
Lotiunea de bronzare nu este noua pe piata produselor, dar multe femei nu stiu cum sa foloseasca in mod corespunzator acest produs. Pentru a te asigura ca bronzul tau arata natural incat sa se evite petele nedorite, este necesar sa cunosti procedura corecta de aplicare a lotiunii de bronzare. In urmatoarele randuri, vei invata cum sa obtii bronzul perfect.

1. Exfolierea

Pentru inceput se recomanda exfolierea corpului. Numai asa se pot elimina cu usurinta toate celulele moarte ale pielii iar crema bronzanta va intra mai bine in piele. Nu sunt indicate exfoliante pe baza de ulei, in acest caz crema nu mai actioneaza in mod corect. Pentru zonele mai uscate ale corpului (coate,genunchi, glezne) se recomanda hidratarea acestora cu o crema, in caz contrar pot aparea pete de culoare mai inchisa fata de restul pielii.

2. Uniformizarea

Crema auto-bronzanta se aplica de la picioare, continuand cu corpul si apoi pe maini. In caz contrar pot aparea pete din cauza miscarilor de aplecare. Pentru inceput, se aplica o cantitate mica de crema si apoi se poate creste cantitatea treptat.

3. Uscarea cremei

Pentru a evita murdarirea hainelor este necesar sa lasi crema sa se usuce cel putin 15 min. In cazul in care crema vine in contact cu materiale textile (in special culori luminoase), cel mai probabil acestea se vor pata. Cel mai bine e sa nu te grabesti.

4. Mentinerea bronzului

Va recomandam evitarea dusurilor lungi si apa calda in special. Cand este vorba de ras, recomandam cremele depilatoare, lotiunile de bronzat nu sunt prietenoase cu lama de ras. Daca urmezi sfaturile de mai sus, poti obtine un bronz cat mai natural si de durata.