Exfoliere chimică acasă? Da! Dar cu precauție

Vreți să scăpați de acnee, să decolorați petele pigmentare sau să diminuați ridurile? Pentru un ten fresh și întinerit practic instantaneu, încercați o exfoliere chimică la domiciliu.

Exfoliere chimică cu Notino, Notino, produse

Exfoliere chimică

Este una dintre cele mai populare proceduri, folosită deja, de ani buni, în clinicile de dermatologie, care oferă instantaneu un ten perfect. Dar, cum progresul nu poate fi oprit, acum puteți efectua exfolierea chimică în intimitatea și confortul casei dvs. Urmați corect procedura, după care puteți întreba fără teamă „oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din țară?“

Ce este exfolierea chimică?

Principiul este similar cu cel al șarpelui care-și reînnoiește pielea. Nu vă speriați, nu veți deveni șerpoaică, doar scăpați de un strat vechi de celule tegumentare. Acizii AHA din fructe, acidul glicolic sau cel lactic din exfoliante demarează un proces de întinerire și de regenerare profundă.

Efectele exfolierii chimice la domiciliu
- ameliorează simptomele acneei
- diminuează ridurile și micile cicatrici
- netezește suprafața tenului
- decolorează petele pigmentare
- uniformizează nuanța tenului

Este suficient să urmați instrucțiunile. Aplicați produsul numai pe pielea curată a feței, a gâtului și a decolteului, evitând cu strictețe zona ochilor.

Încet, dar sigur

Efectele exfolierii chimice sunt mai rapide la salon, dar, după aproximativ 2-3 zile, tenul parcurge un proces de curățare, însoțit adesea de cruste, de descuamarea pielii uscate sau de iritații. În cazul exfolierii la domiciliu, procesul este mai blând, iar efectele apar treptat. Pielea se poate descoji ușor, dar nu va fi necesar să lucrați de acasă - o cremă de zi hidratantă bună remediază fără urmă toate efectele secundare.

SFAT:
V-au apărut pete pigmentare și pe mâini? Exfoliantul dvs. chimic la domiciliu are rapid ac de cojocul lor!

Exfoliere chimică cu Notino, Notino, produse

Atenție, soare!

După exfolierea chimică, pielea are nevoie de protecție solară constantă, deoarece este foarte sensibilă și predispusă la deteriorare. Împrieteniți-vă cu o cremă cu minim SPF 30 - sau chiar SPF 50, în cazul posesoarelor unui ten cu nuanță deschisă. Folosiți toate produsele exfoliante doar conform instrucțiunilor și nu le combinați - altfel riscați o reacție alergică de toată frumusețea sau degradarea și sensibilizarea inutilă a tenului dvs.

Top 3 produse de exfoliere chimică la domiciliu, pentru un ten perfect

1.
Revolution Skincare 30 % AHA + BHA Peeling Solution este un exfoliant chimic intens, pentru iluminare și curățare în profunzime, îmbogățit cu compuși din fructe, pentru o strălucire radioasă a tenului. Un produs vegan, cu care vă puteți lua, în sfârșit, adio, odată pentru totdeauna, de la tenul cenușiu și tern!

2.
Oferiți chipului dvs. o mică renaștere, cu exfoliantul NeoStrata Resurface, ce conține acid glicolic, specialistul în reînnoirea celulelor pielii. Datorită conținutului de aminofil, netezește și iluminează tenul, având și efect de lifting.

3.
Tratamentul bifazic de noapte Lancôme Visionnaire Crescendo netezește, echilibrează și iluminează tenul în timpul somnului. Se aplică seara, pe tenul curat. În prima fază, care durează 14 nopți, stratul superior de celule moarte este îndepărtat. A doua fază, la fel de lungă, dar mai intensă, inițiază regenerarea pielii, netezirea ridurilor, micșorarea porilor dilatați și decolorarea petelor întunecate.