Evenimente festive: tendințe de machiaj 2019!

Suntem convinși că tot ceea ce vă doriți pentru un eveniment festiv este să străluciți, să vă remarcați prin ținuta și accesoriile atent alese, coafura perfectă și machiajul impecabil. De aceea, tendințele de machiaj 2019 prezentate mai jos vă vor veni în ajutor pentru a completa un look perfect.

Dacă sunteți adepta unui machiaj natural care nu necesită o multitudine de produse cosmetice porniți prin a aplica o bază pentru machiaj precum Lancôme Prep & Matte Primer, cu efect matifiant și hidratant. Vă va fi de ajutor și corectorul Makeup Revolution Conceal & Define ce acoperă perfect imperfecțiunile pielii. O tentă de prospețime o puteți adăuga cu un fard de obraz subtil precum Givenchy Le Prisme Blush, ce conferă tenului un aspect sănătos și natural. Pentru a definitiva look-ul aplicați rimelul pentru volum și intensitate Lancôme Hypnôse.

Eveniment festiv, Produse pentru petrecere de la Notino, Tendințe de machiaj 2019 Notino

Clasicul ruj roșu mat este în centrul tendințelor de machiaj pentru 2019. Folosiți un creion de buze și aplicați rujul Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim, ce vă va accentua buzele și va evidenția fondul de ten de zi sau seară. O altă opțiune este Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte, un ruj hidratant, luxos ce vă va oferi confort pe durata întregii petreceri.

Pleoapele strălucitoare și buzele în culori naturale vor întoarce cu siguranță toate privirile. Începeți prin a vă pregăti tenul pentru un machiaj extravagant aplicând un fond de ten cremos, mătăsos ce creează un efect pudrat după aplicare precum Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Stick. Acesta vă va oferi rezistența perfectă pentru întreaga zi. Și pentru că punctul central al acestui machiaj sunt pleoapele strălucitoare, folosiți paleta de farduri de ochi Makeup Revolution Jewel Collection, ce vă oferă posibilitatea de a alege nuanțe strălucitoare dar și mate. Sclipiciul pentru față și corp Makeup Revolution Glitter Paste vă va încânta cu siguranță, oferindu-vă un farmec irezistibil pe toată durata balului. Buzele se vor bucura de un look natural ce emană prospețime cu Makeup Revolution Jewel Collection.

Eveniment festiv, Produse pentru petrecere de la Notino, Tendințe de machiaj 2019 Notino

 

Machiajul este gata și nu vă mai rămâne decât să pregătiți câteva produse pentru geanta de seară cu ajutorul cărora vă veți păstra prospețimea întregului look. Alegeți șervețelele matifiante Chanel Accessories, ce îndepărtează excesul de sebum și vă mențin tenul proaspăt. Paleta multifuncțională Guerlain La Petite Robe Noire vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă reîmprospăta machiajul pe toată durata petrecerii.

Fie că optați pentru un machiaj natural, buze intens conturate sau extravaganța pleoapelor metalice, descoperiți aici, cu Notino, secretele unui machiaj strălucitor!