Elle Brunch & Notino te ajută să-ți pregătești garderoba de arome

Sore, Sânziana Negru și Andreea Balaban și-au delectat simțurile olfactive la evenimentul Elle Brunch, alegându-și esența preferată din cutia plină cu parfumuri oferită de Notino.

Garderoba de parfumuri, Sore vorbește despre parfumuri, Cele mai noi parfumuri

La început de Octombrie, Notino a fost gazda evenimentului Elle Brunch, adunând invitați pasionați de beauty și membrii de seamă al echipelor Elle și L'Oréal România.

SoreSânziana Negru și Andreea Balaban ne-au onorat cu prezența la acest eveniment și au încercat parfumurile oferite de Notino, împachetate într-o cutie neagră, deosebită, care te duce cu gândul la un singur lucru - garderobă! Parfumul pe care îl porți te reprezintă și îți oferă o anumite stare. Fie că te simți o femeie relaxată sau încrezătoare, ori e momentul sa îți accentuezi latura sexy, romantică sau aventuroasă, esențele pe care le ai la dispoziție în garderoba ta devin de la o zi la alta mai importante decât tradiționalul parfum-semnătură care te ajuta să iți faci simțită doar prezența.

Cele mai noi parfumuri, Garderoba pentru parfumuri, Elle Brunch & Notino

Notino dorește să te ajute cu descoperirea aromelor de toamnă și a pregătit o cutie cu 15 parfumuri din care Sore, Sânziana și Andreea au ales esențe diferite ce te pot îndruma să îți creezi propria garderobă de arome în funcție de starea ce te reprezintă.

Am aflat de la Sore cât este de important să ai o garderobă de arome. Pentru ea parfumul reprezintă o completare a personalității – în momentul de față având nevoie de diferite parfumuri ce o reprezintă ca mamă, artist și femeie. Din cutia magică cu cele 15 parfumuri oferite de Notino, Sore și-a ales preferatul, acesta fiind Tom Ford Black Orchid. Sentimentul de relaxare și stare de bine este accentuat de lemnul de santal și vanilie ce reprezintă nota de bază a acestui parfum.

Sânziana Negru ne-a reamintit că oamenii sunt într-o continuă schimbare și pentru asta avem nevoie de parfumuri noi cu care ne completăm starea pe care o avem în ziua respectivă. Pentru o doză de romantism Sânziana a ales Victor & Rofl Flowerbomb, un parfum floral, persistent, aliniat cu preferințele ei pentru parfumurile orientale.

Andreea Balaban consideră că parfumul se folosește zilnic și este tușa finală ce te ajută să dai o notă de personalitate outfit-ului. Alegerea ei pentru o femeie încrezătoare este Dolce & Gabbana The One, un parfum ce te provoacă să arunci inhibițiile și te face să te simți o femeie puternică și emancipată.

Mulțumim pentru recomandări, ne vom întregii garderoba cu esențe noi! Te așteptăm la Notino!