ED SKREIN: INTERVIU CU VEDETA DE CINEMA ȘI CHIPUL PARFUMULUI BAD BOY

Faceți cunoștință cu Ed Skrein. Sigur îl cunoașteți din filmele emblematice Deadpool și Maleficent: Suveranul Răului, sau, poate, din serialul Urzeala Tronurilor – acum, Ed Skrein a devenit chipul parfumurilor Bad Boy, de la vestita casă de parfumuri Carolina Herrera. Care sunt sentimentele lui față de acest parfum? Se consideră și el un Bad Boy? Veți afla toate aceste lucruri citind interviul nostru.

notino, bad boy, carolina herrera

· Parfumurile din colecția Bad Boy sigur fac o primă impresie bună. Însă ce dezvăluie acestea despre cel care le poartă?

Baza parfumurilor Bad Boy constă în energia dezacordurilor. Acestea contrazic definiția strânsă a masculinității și, în schimb, prezintă o dualitate: bărbații pot fi puternici, sensibili, dar și grijulii. Bad Boy este o celebrare a bărbatului modern, plin de contraste, din secolul al XXI-lea.

· Atunci când închideți ochii și mirosiți parfumul Bad Boy Le Parfum, ce emoții se trezesc în dvs.? Și ce atitudine vă face să aveți?

Fie apa de toaletă, fie apa de parfum, ambele sunt de-a dreptul unice, deoarece filozofia contrastelor se reflectă și în nuanțele compoziției, care, chiar dacă sunt complet diferite, creează o combinație foarte plăcută. Bad Boy Le Parfum este puțin mai profund, mai întunecat și mai surprinzător, fiindcă prezintă o combinație unică de prospețime cu senzualitate. Chiar pot să spun că mă face să mă simt mai energic și mai sigur de sine. În plus, miros după aceea grozav, deoarece parfumul este, pur și simplu, uluitor!

· Motto-ul parfumurilor Bad Boy este „It’s so good to be bad”. Care sunt situațiile în care este în regulă să ne arătăm „partea rea”?

Pentru parfumurile Bad Boy, a fi „rău” nu înseamnă a fi „răutăcios”, ci, mai degrabă, faptul că o persoană face lucruri importante pentru sine, altele decât acelea pe care alții le așteaptă de la el. Important este să nu vă temeți să riscați, pentru a rămâne fidel personalității dvs. În fiecare zi ne așteaptă multe provocări, iar unele sunt chiar foarte importante. În aceste situații, un Bad Boy și-ar urma instinctele și ar face tot ceea ce consideră el că este corect.

· Niciunui Bad Boy nu îi lipsește și partea bună. Unii spun că partea bună și cea rea se dezvoltă pe tot parcursul vieții noastre. Aveți vreun sfat cum să le ținem în echilibru?

Orice echilibru depinde de intuiția noastră. Nu există niciun cuvânt magic care să ne rezolve problemele. Pentru mine, cel mai important este să înțeleg cine sunt cu adevărat și să îmi urmez inima. Câteodată, atunci când doresc să îmi ating scopul, trebuie să renunț la ceva. Este important să nu uitați că elementul esențial al tuturor lucrurilor este să fiți pozitiv!

· Care este femeia perfectă pentru un Bad Boy? (întreb pentru o prietenă 😉)

Eu personal am multă admirație și mult respect pentru dualitatea femeilor, la fel ca și pentru cea a bărbaților. Toate femeile din viața mea – mama mea, iubita mea, prietenele mele și colegele mele de la arte marțiale – sunt puternice, perspicace, fără pic de frică și pline de inspirație. Astfel de calități ar trebui să aibă și femeia perfectă pentru un Bad Boy. Iar, atunci când este vorba despre parfumuri, ea ar trebui să poarte doar Good Girl!