Dueto Parfums - parfumuri de nișă, inspirate de marile orașe

Brandul de nișă Dueto Parfums a apărut în peisajul parfumurilor relativ recent. A fost înființat în 2010, prin unirea a patru vizionari din diferite orașe ale lumii, care au decis să creeze parfumuri ultra-trendy, inspirate de societatea urbană modernă. Parfumurile de nișă unicat, ca City Oud sau Lady Cool, nu-și ascund originea inspirată de școala arabă de parfumuri. Aceasta este, însă, îmbogățită cu o serie de elemente urbane extrem de moderne.
 
Colegii mei de la Aoro nu apreciază chiar orice parfum. Cu toate acestea, câteva flacoane din atelierul Dueto Parfums au un loc de cinste în colecțiile lor. Astfel, parfumul de nișă Golden Boy a fost disponibil pentru testare, imediat ce am început să lucrez. Și m-a interesat imediat. Cu siguranță, nu este genul de parfum din curentul principal, pe care îl întâlniți la fiecare colț de stradă. Este un parfum pentru cei care înțeleg parfumurile şi tendințele modei și care au un gust cu adevărat rafinat. Și așa sunt toate parfumurile de nișă Dueto Parfums.
 
Dueto Parfums are un motto, și anume că marile orașe din întreaga lume creează o nouă cultură cosmopolită. Se inspiră din tendințele globale actuale, care trebuie avute neapărat în vedere: de la Paris la Tokyo, de la New York City la Sao Paulo. Pe baza acestor tendinţe, parfumierii creează parfumuri, așa cum designerii de modă creează rochii. Din combinația dintre designul modern, arta parfumeriei arăbești și ingredientele de înaltă calitate, selectate fără compromisuri, au apărut parfumuri de nișă care merită încercate.

 

City Oud

City Oud este primul parfum al brandului Dueto Parfums. A fost lansat în 2010, cu sloganul „OUD este noul negru în lumea parfumurilor". City Oud reprezintă o odă urbană modernă, adusă ingredientului clasic al parfumurilor arabe - lemnul prețios de oud, unul dintre ingredientele de top în acest an. Acest parfum unisex se deschide cu arome de scorțișoară și de șofran, în inima sa găsim note de trandafir și de tămâie, iar finalul aparține notelor de oud și de paciuli. Se poate folosi atât dimineața, cât și seara.

 

Golden Boy

Vă plac aromele de piele și de fum? Atunci, trebuie să încercați parfumul unisex Golden Boy, de la creatoarea Sonia Constant! Ca să vă imaginați cum este parfumul Golden Boy, este ca și când v-ați așeza într-un fotoliu de piele sau ați intra într-un magazin mic, plin cu produse din piele și ați simți aroma impregnată a pielii, îmbinată cu acorduri florale și lemnoase, iar la final cu vanilie și mosc. Este un parfum de nișă unisex, cald și fumuriu, ideal pentru seară și pentru zilele reci de iarnă. Cel mai interesant este că miroase diferit la femei și la bărbați. La bărbați este incredibil de bărbătesc și atractiv, iar la femei este misterios, delicat și, în același timp, incredibil de excitant.

Golden Boy Dueto Parfums 

Uber

Parfumul aromatic Uber vă va atrage de la prima vedere: combinația de ghimbir, coriandru și aromă de pelin amar este inconfundabilă cu alte parfumuri. Parfumierul Michel Girardav a combinat cu măiestrie aromele picante proaspete cu cele lemnoase, creând un parfum unisex cu adevărat distinct. Dacă vă plac parfumurile lemnoase inedite, încercați neapărat Uber.

 

Citiver

Debutează ca un parfum verde și proaspăt, care se dezvoltă treptat în tonuri lemnoase și fumurii. Parfumul Citiver evocă verdeața proaspătă în metropola agitată. Se evidențiază prin procesarea originală a bărbătescului vetiver, care joacă un rol important. Și, deși parfumul este descris ca unisex, va atrage mai degrabă bărbații. Parfumul a fost creat de parfumiera Ursula Wandel. Se poate folosi toată ziua, surprinzând plăcut prin persistența sa.

 

Lady Cool

Aromă dulce de pere și de cardamon, nuanțe florale distinctive, de trandafir și de iasomie, iar baza de vanilie și lemn de santal. Lady Cool este un parfum lemnos, foarte plăcut, pentru femei, cu o notă ușor dulce, creat de renumitul designer de parfumuri Olivier Pescheux. Fiți „lady cool“ și încercați acest parfum de nișă cu personalitate, pentru femeia modernă, în elegantul flacon roz metalic.

 

City Love

O îmbinare perfectă de flori romantice, cu note lemnoase orientale și senzuale. City Love este, fără îndoială, unul dintre cele mai de succes parfumuri ale brandului Dueto Parfums. Violeta catifelată, trandafirul îmbătător, citronela proaspătă, iar, la sfârșit, oud-ul prețios, cu paciuli și esență de papirus indian. O compoziție armonioasă, din atelierul parfumierului Oliver Pescheux.

City Love Dueto Prafums

 

 

 

parfumuri Dueto Parfums

Text realizat de: Carmen, redactor Aoro