Domnilor, aceste informații sunt ideale înainte de a porni la drum!

Am găsit pentru tine mult căutatele cosmetice "minicestopisem" pe care le putei găsi doar în Franța, Portugalia și Anglia. M-am săturat de călătoria cu degetul pe hartă, așa că am decis să merg în exotica Zanzibar. Este, de asemenea, numită insula condiment iar în acest articol îți voi vorbi despre ingredientele care sunt utilizate pentru parfumuri, dar mai întâi am o mică informație pentru călătorii pasionați. Zanzibar nu este chiar la o aruncătură de băț, astfel că, dacă te gândești să mergi acolo trebuie să te gândești de două ori înainte la ce anume trebuie să iei cu tine. Ce-ar fi să pleci într-o astfel de călătorie cu persoana iubită chiar după nuntă? Trebuie să recunosc că nu am avut cu mine toate produsele cosmetice care mi-ar fi fost necesare. De aceea, am decis să împărtășesc cu tine ce trebuie să ai cu tine într-o astfel de călătorie.

produse cosmetice pentru bărbați

 

Wilkinson Quattro

Nu poți începe cu nimic altceva decât cu un aparat de ras. Cu siguranță putem rezista pentru câteva zile în vacanță cu barbă, dar nu toată lumea este dispunsă să accepte acest lucru. Sunt în perioada în care testez multe lame de ras și trebuie să recunosc că am fost plăcut surprins. Patru lame de titan bărbieresc frumos, până când lasă pielea netedă. Am încercat pentru prima dată aparatul de ras Wilkinson și am fost plăcut surprins.

îngrijire a pielii pentru bărbați

Castelbel Portus Cale Pink Pepper & Jasmine

Cu siguranță ar trebui să vorbesc acum de spumă de ras sau gel, dar mi se par lucruri inutile de transportat în vacanță. Mă pot bărbieri și cu ajutorul unui săpun, așa că am ales aceast mic (40 g) săpun al brand-ului Castelbel. Nu numai că am reușit să mă bărbieresc, dar mi-a fost foarte la îndemână în locurile în care în mod normal nu pot ajunge.

Moschino Forever

Este evident faptul că scrierea comentariilor pe notino.ro implică în primul rând testarea și de încercarea de noi produse, branduri și parfumuri. Atunci când cumpăr un mic set de cadouri, acesta trebuie să conțină pe lângă parfum și aftershave balsam. Ce poți face cu mini produsele acestea? Le poți lua cu tine în vacanță și le poți folosi acolo. Eu așa am făcut cu balsamul după bărbierit Moschino Forever și marturisesc că aplicarea gelului pe față după bărbierit îți va oferi o prospețime mult dorită în zilele caniculare africane.

Pastă de dinți Marvis

Am o dragoste "obsesivă" când vine vorba despre acest produs din două motive. În primul rând, diversitatea aromelor ce oferă un sentiment destul de intens și plăcut în gură și care durează un timp îndelungat. Iar în al doilea rând curățirea dinților necesită o cantitate mică, astfel încât tubul de călătorie de 25 ml, de obicei își ajunge întreaga vacanță.

Protecție după plajă

Eu am un ten mai închis, astfel că nu folosesc produse ce conțin factor de protecție mare, deși, desigur, știu că pielea mea este puțin neglijată. Cu toate acestea, nimic nu poate strica o vacanță așa cum o fac arsurile la prima sau a doua zi de plajă. De data aceasta am pariat pe o calitatea dovedită a brand-ul elvețian Daylong. În prima zi am ales SPF 50, însă după câteva zile, am trecut la 15. După plajă, am utilizat pentru corp un cooling gel Daylong și o loțiune după soare pentru față Eucerin, pe care am folosi-o pentru o lungă perioadă de timp și de care sunt foarte mulțumit.

Pielea în timpul bronzului este extrem de stresată și are nevoie de atenție, poate, chiar de două ori mai multă decât ești obișnuit. Nu-mi place să îmi simt fața „înroșită”, lucru care se întâmplă de obicei la sfârșitul zilei. De aceea am întotdeauna o cremă de noapte, care reîmprospătează plăcut fața și îi oferă calm. De data aceasta am luat cu mine în călătorie o cremă de noapte cu minerale din Marea Moartă a brand-ului Sea of Spa Metrosexual.

daylong_soare_cosmetice

Alifie de gălbenele Weledaunguent de arnica Weleda

Atunci când călătoresc mă gândesc întotdeauna la faptul că cineva s-ar putea răni cu ușurință, sau că ne poate deranja insectele în orice moment. Prin urmare, ia cu tine aceste două tuburi miraculoase bazate pe cele mai bune ingrediente naturale. Alifia de gălbenele este potrivit pentru tratarea rănilor minore și unguentul de arnica oferă asistență rapidă pentru entorse și leziuni și ameliorează durerile musculare și vânătăile. Sunt bucuros că nu le-am folosit, dar prefer să le am mereu la îndemână.

Comme de Garçons

Nu cu mult timp în urmă, pe notino.ro a apărut o noutate din partea parfumurilor de nișă și uimitoarelor mini parfumuri a brand-ului Comme de Garçons. Aceste mini parfumuri, fiecare a câte 8 ml se potrivesc perfect pentru vacanță. Cele mai multe dintre acestea sunt parfumuri unisex, astfel încât le poți împărtăși cu persoana iubita, iar dacă achiziționezi pachetul întreg, care conține trei versiuni diferite de mici dimensiuni ale cel mai bun brand de parfum, te vei bucura de aroma dorită.

Comme des Garcons

În final, cum ne pot ajuta toate aceste produse? Am găsit această minunată geantă de cosmetice plină de produse excelente a brand-ului Scottish Fine Soaps, dar după această recenzie sunt convins că vei alege produsele care ți se potrivesc cel mai bine. Este pur și simplu perfect!

 

Paul